Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@babulka01 Jeee dekuji. Broucek se hezky drzi, srdicko mu bije o zavod, tak mam radost. Ale dava mi zabrat lumpik, cely tatinek ![]()
@Žaneta66 Dekuji ale na odber jdu az ve stredu. jinak cenu za leky uz vime konecna suma je 6900 tak ted jeste ten odber atd. sestricky rikali ze nas je na stredu uz 5 tak to budou mit po ranu rusno ![]()
@fenomena tak to budete mít frmol, to my byli 2 a pak 3 tak pohodička
drž se a kolik vajíček bude ještě přesně nevíš, zůstává těch 14, že?
@Žaneta66 jojo rikal ze mam 7-8 vajicek na kazde strane. tak uvidime vcera jsem si neco pichla a dneska pri vetsi namaze me boli dos bricho tak asi to uz neco dela
ty prosimte takova asi pitoma otazka protoze se me na to chlap porad pta. zitra to ten odber delaji nahore v patre ze a tam budu naha a pak se oblecu do pizama nebo me budou ten zakrok delat primo v tom pizamu? a pak me vzbudi a ja si prejdu na pokoj k tem ostatnim hokam polezim dve hodky a pujdu nebo me oni tam nejak prevezou nebo jak. uz mi znej jde hlava kolem je strasne zvedavy kdyby mohl tak jim tam jde na sal pridrzovat lampicku ![]()
Ahoj holky, snad nevadí, že vám sem znovu skočím - chtěla bych se vás jen zeptat na názor…dnes při úklidu jsem našla v lékarničce ještě pár tobolek Utrogestanu co mi zbylo z doby, kdy jsme jezdili do CARu. Dali jsme si s přítelem od CARu na chvíli oddech, s tím, že se budeme pokoušet snažit sami do doby než pujdu na laparo atd. a pak případně bychom do CARu znovu jeli. Každopádně mě zajímá - jsem dnes 5 DPO a napadlo mě, že bych si začla dnešním večerem zavádět utroš na případné udržení, co si o tom myslíte? Má to vůbec cenu už tolik dní po ovu? Chtěla bych to jen podpořit, 5.-6. den po ovu probíhá uhnizdování, tak bych jen chtěla tím utrošem tomu trošku pomoct a případně pokud se nám to nějakým zázrakem opravdu povedlo, tak pomoct toho prcka udržet, co myslíte? Za každý názor budu moc vděčná…
@fenomena doporučuji si vzít na odběr noční košili, nahoře se převlíkneš a na sál půjdeš jen v ní, nesundáváš si ji. Tam tě na koze uspí a pak se vzbudíš vedle v pokoji, ještě ve spánku tě přemístí na lůžko ![]()
@Danďuška aha díky až manžel přijde s běhání tak mu to dám přečíst ![]()
@fenomena vem si košilku tu si na sále vyhrneš a ještě jak budeš spát Tě převezou na pokoj je to jednoduchší a je, neboj zvládneš to a drž se a pěkně se vyspi ![]()
@Žaneta66 ahoj ale jo je to dobrý primo po odberu jsem vyskocila s postele ze mi nic neni ale nez jsme dojeli domu tak me teda fest boli podbrisek. ale to ktomu urcite patri bylo nas tam pet a nektere holky si museli dokonce vzit cipek aby jim bylo lepe. jinak eda nakonec mame 16 vajicek stim ze 8 oplodnili tou metodou ICSI a zbitek nechali samovolne. no a v patek budu volat jak to snema vypada ale dr odhaduje ze by mel zavest jedno v pondeli a neco i zamrazit. ale trochu me zarazil tim ze rikal ze je statiscicky dano ze otehotni jen 30% to jsem cekala ze rekne aspon 50% coz teda znamena ze z nas 5 nanejvis 2 holky.
@fenomena uvidíš drž se a v pátek uvidíš více, doufá, že jste aspoň pokecaly, my jsme tlachaly s holkama a uteklo nám to, hlavně odpočívej hodně pij a bašti mléčné výrobky a maso kuřecí, to pomáhá ![]()
No ani jsme nemluvili holkám bylo dost zle. Tak jsem si chvíli povídala se sestřičkou l.bylo tam děsný vedro. Jinak dneska už jsem celkem ok. břicho už se uklidnilo jen občas zaboli ale už můžu sedět vstát. Chodit. ![]()
@fenomena Ja byla na et 12.6. a z peti jsme otehotnely tri. Takze nadeje je velika.
ja jsem optimista a verim, ze kdyz clovek opravdu veri v to co dela a jde do toho s pozitivni energii, tak se to povede. Zajimalo me, ktere holciny z me skupiny otehotnely, protoze ac jsem je povzbuzovala a tvrdila, ze dnes je den zazraku, tak dve byly negativni. Rikaly ze se to asi nepovede a sly na sal jak na porazku. Vlastne si vysledek predurcily. Je dobre vzdy verit v to nejlepsi, ja verila a povedlo se napoprve. Vím, ze je to zjednoduseny pohled na vec, ale u me funguje. ![]()
@Evenka tak já taky pevné věřím že to konečně vyjde pořád si říkám. Nic nám není podle dr jde všecko dobře. Uvidíme zítra co nám řeknou jak se nám prckove vyvíjejí. Mě spíš zarazilo to procento čekala bych že řekne větší pravděpodobnost. Ale jinak gratuluji že to vyšlo na první šup. Ono hned to zvedne člověku náladu. ![]()