Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fenomena tak co už máš mimiško v sobě, čekala jsem, že pisneš kdy byl transfér a doufám, že je vše v pohodě ![]()
@Žaneta66 ahoj jojo už od pondělka a teď dávám na modlení v car mi řekli že testovat až tak 11 den ale slyšela jsem že už 8 den by to mohlo být vidět nevíš je to tak? Kdyby člověk měl aspoň nějaké příznaky ale takhle si připadám jako flakacka a ne jako tehulka co by se měla šetřit nudím se doma a nutim se nezacit mít okna atd ![]()
@fenomena drž se a odpočívej okna počkají, pak by se to nechytilo a vyčítala bys si to
a test je lepší fakt až 11 den vydrž vím je to těžké a na kolik vás to nakonec vyšlo
@Žaneta66 jj já vim no i s lekama na rovných 30 ale jen 5000 se platilo za mrazák
Ahoj holky, vsechny vas zdravim
. Pokud vse bude v poradku podstoupim prvni inseminaci, zatim cekam na mesicky. O dite se snazim 7 let. Menstruaci bez injekce nedostavam. Podstoupila jsem jiz i skarifikaci vajecniku. Chci se zeptat(samozrejme vim ze je to indovidualni) zda se nektere podarilo otehotnet pomoci IUI. Rada bych se mezi vas pridala a uvitam i nejake rady. Zaroven preji vsem hodne zdaru a vsem drzim palecky
![]()
Ahojte,
ráda se k vám přidám. Jmenuji se Marie, je mi 26 let. O miminko se s manželem pokoušíme už 6. rokem, zatítm neúspěšně. Do Eurofertilu chodíme od roku 2013. Teď v srpnu jdeme do 3. IVF, tak se chci zeptat, kdo je na tom stejně zhruba. V květnu jsem byla v lázních a tak doufám, že se to konečně povede. Ikdyž ten pozitivní entuaziasmus z lázní samozřejmě nemám. Co týče neúspěšnosti u IVF tak teprve letos jsme rozlouskli v čem je ten problém. Malinko jsem trochu naštvaná hlavně protože, když jsem trvala na vyšetřeních po 1. neúspěšném IVF, tak se mi Dr. Jaroš trochu vysmál, že se první IVF povede málo komu a navíc, že jsem ještě mladá a tak není kam spěchat. A tak to nějak pokračovalo dál a dál. Teď, ale máme pocit, že prostě kdyby jsme trvali na svém (jsem asi málo důrazná) a většinou do EF chodím bez manžela, který by na tom nekompromisně trval
, tak se už dávno mohlo zadařit. Protože na dalších vyšetřeních se potvrdilo, že je velice nepravděpodobné, že bych přirozeně někdy otěhotněla. Problémy máme nejen u mne, ale i manžela.
Zatím jsme se dohodli s manželem, že 3. IVF je pro nás poslední (ne kvůli financím, ale co se týče všech těch ostatních rizik, o kterých v Eurofertilu nemluví).
@Žaneta66 tak hlásím že dnes dorazila MS takže ivf nevyšlo
chci se zeptat kolik stojí ket a zavádí SR zase jedno nebo rovnou dvě embrya?
@fenomena, to je mi kočko moc líto, ale ještě půjdeš na krev, můžeš mít MS a být třeba těhu
KET je za 8tis a my máme také 2 a zavede ti i jedno i dvě, tak jsme zvažovali rovnou o těch 2, ale ve skutečnosti dvojčátka nechci, tak mi řekl, že je možná redukce, ale on jí nedělá z morální stránky a nakonec nejdem vůbec do toho zavádění zatím, čekáme na adopci
@Žaneta66 no mozne to je ale takove stesti me asi nepotka. mam ms uplne jako obvykle zadna zmena nic. takze si myslim ze se mimco ani nechytilo a rovnou se vstrebalo. no my uvazujem rovnou o tech dvou ale 8 000 stoji asi jen rozmrazeni jednoho embria ne dvou ze? to bude asi vic. no zitra tam budu volat. o adopci taky uvazujem ale to je taky beh na dlouhou trad. a ty jdes do prime adopce a nebo do klasicke? manzel jeste uvazuje o tom jet do Brna ale to az kdyz se nepovede ani KET. a az nasetrime dalsich 30 000 coz hed tak nebude
me totiz vadi ze nam neudelal test na alergii a ani genetiku to vse dela az po nekolika nepodarenych ivf. a milionari fakt nejsme
@fenomena tak ta, já mám HLBLO 027, bechtěrevovu nemoc, nebo jak lon na to přišli a Jaroš to vůbec neřeší, prostě mám nějaký gen navic, nejsem odborník tak to píši laicky a nechali to tak, ke všemu jsme použili dárce tak to moc neřeším ty 2 mražáčky a hlavně to chování, kdyby nevyšla adopce nebo PP, tak snad to zavedeme, al spíše ne hlavně už teď trošku mešká MS
, ta uvidíme
@Žaneta66 je tak držím palce… Nám právě nenašli níc proto si myslím že když to pořád nejde může tam být třeba ta alergie. Jinak to prostě nechápu. Vidíš a nakonec možná ani centrum nepotřebujete ![]()
Ahojte holky ![]()
chtela jsem se zeptat zda-li nevite kdyz jsi budeme chtit dokoupit IUI kolik se doplaci za pokus???
Dekuji moc ![]()
@dlol Ahoj, my jsme myslím platili 2000Kč, je to za jedno IUI v cyklu.
@dlol jo jo je to 2000 za 1 v cykli což je 4000 v jednom a my použili dárce tak by byl doplatek i za to, ale nakonec jsme šli do IVF s dárcem