Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky prosím, můžete se podělit o své zkušenosti s Eurofertilem a konkrétně doktorem Jarošem?
Máme tam s manželem první konzultaci a bojím se co nás čeká ![]()
Zajímá mě, jaký má přístup, jak to probíhalo u vás, jak často se tam chodí, finance atd…
Taky mě zajímá kdo měl přes ně laparoskopii jak to probíhalo, moje gyndařka mě chce na laparku poslat a když už budu v CARu tak si to nechám udělat asi u nich…
Děkuji za všechny informace.
@Nika. Al laparo v caru určitě nedělají. Posílají na tento zákrok do gynetu, myslím. K panu doktorovi info nemám, byl mi sympatičtější pan doktor Lachčina.
@Nika. Al ja mam diky Jarosovi dceru z IVF, takze za me dobry, ale vypada jak uchyl
Lachcina je sympaticky, ale u neho se mi IVF nepovedlo
@Nika. Al Ahoj
Vím, že je diskuze rok stará, tak jsem zvědavá, jak jsi byla s Eurofertilem spokojená? ![]()
@Viktorka33
Ahoj no my kvůli covidu vše posunuli až na teď, ale mám za sebou laparoskopii a změnu gynekologa. No a příští měsíc nás čeká první IUI ale šli jsme teda na doporučení nakonec do Reprofitu. A musím říct, že jsem ráda je tam úplně jiný přístup. Když jsem byla v eurofertilu u dr. Jaroše jen mi vyčíslil za co vše budu platit atd. Moc semnou neřešil různé alternativy. Chápu, že mě nejspíš chtěl připravit, že to nebude finančně jednoduché, ale i tak.
Konzultace v Reprofitu byla úplně o něčem jiném s paní doktorky jsem měla mnohem lepší pocit, vůbec nás nenutila do IVF naopak. I když je Reprofit teda dražší než eurofertil jsem ráda že jsem nakonec tam.
Ale každý má jiný názor, zkus a sama uvidíš. Já v eurofertilu kdysi darovala vajíčka a už tehdy to nebyl moc hezky přístup…
@Nika. Al Děkuji za reakci.
Já tam teda chodím a jsem spokojená, teda pokud otěhotním, jak mi slibuje Mudr. Jaroš. ![]()
Dobrý den.My jsme chodily do Euroferilu k panu doktorovi Tomáš Jaroš. A za nás skvělí doktor, všechno nám vysvětlit. A povedlo se nam otěhotnět. Eurofertil mužeme doporučit, celý tým je svělí,…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.