Exekuce co dál
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Krista 1 píše:
@JiříkMazlík kolikrát se nestačím divit, co slýchávam za příběhy.. Co si všechno dovolují
Nejspíš musí, protože taky s lidmi, se kterými jednají, to nejspíš slušně a férově nejde. Slušní lidi své závazky platí a nenechají to dojít k exekuci. Víš, kolik výmluv a lží ten exekutor musí vyslechnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krista 1 myšleno tak že exekutor pošle do její práce libesbrief
a pak se dají věci do pohybu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
Nejspíš musí, protože taky s lidmi, se kterými jednají, to nejspíš slušně a férově nejde. Slušní lidi své závazky platí a nenechají to dojít k exekuci. Víš, kolik výmluv a lží ten exekutor musí vyslechnout.
To je jako téma MOHU BYT TĚHOTNÁ
to také máme často ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nejsem hledaná za žádný trestní čin, trvalý pobyt na magistráte neznamená že okrádám lidi, když jsem před X lety odcházela z domova tak jsem se musela přihlásit někam snad. A ve většina případech majitele bytu nechtějí trvalý pobyt. Nikoho jsem neokradla před lety jsem si vzala půjčku a neplatila.
Na magistrát pošta vůbec nechodí.
Exekutor je známý těmito vyhruzkami přes policii.
A svoje problémy chci řešit, exekutor mě dnešního dne ani nekontaktoval a mají moje platné číslo, email.
Až když přijel na adresu bývalého pobytu.
Trošku si protiřečíš - tvrdíš že nikoho neokrádáš a zároveň že sis vzala půjčku, kterou neplatíš… To je ale okrádání, protože druhou stranu jsi okradla, udělala jsi ji škodu.
Tak se začni chovat jako dospěla a své problémy začni řešit
Exekuce máš dvě, takže nejspíš o jednu půjčku se nejedná
A chceš řešit své problémy a stěžuješ si že tě exekutor nekontaktoval
Když tedy víš o kterého se jedná, když má tvůj email a tel. číslo. Tak je kontaktuj ty - ty máš problém, který máš řešit ne oni, tak proč oni by ti měli zavolat a přijit - paní x máte problém, víte, je potřeba jej řešit, tak jak se domluvíme ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemůžou mě za to zavřít?
To bys musela dluzit nekomu miliony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nemůžou mě za to zavřít?
Zavřít jde za cokoliv. A spíš za menší částky, kdo krade v malým, toho zavřou dřív, než toho, kdo krade v desítkách milionů, protože ten to má většinou ošéfované nahoře.
Začni to aktivně řešit, založ si tu datovou schránku, ať jsi dostupná a zjisti si v rejstříku, kde všude máš dluhy a průsery. Každým dnem ti nabihají úroky a budeš splácet o to víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado to je sice taky svým způsobem pravda ale oni v první řadě chtějí ty peníze získat zpátky. A ne posílat hned někoho do vězení za „blbych“ 300 000, například.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje částka činní 20k Četla jsem že za to nechodí do vězení, jen za nějaké nepravdivé informace atd
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Moje částka činní 20k Četla jsem že za to nechodí do vězení, jen za nějaké nepravdivé informace atd
Tak to si musíš ujasnit ty, zda to bylo „jen“ neplacení půjčky, nebo úmysl podvodu od prvo začátku. Jestli to bylo účelové, nějaké letadlo, tak je možné, že se to bude trestný čin. To my tady nevyvěštime, co za tím je. Tady se každý jeví svatý, on nic, za všechno můžou ti ostatní, co mu hazeli klacky pod nohy, když on chtěl splácet své dluhy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
20 tisíc není moc, vzala bych si k práci brigádu ať to máš co nejdříve zaplacené.
- Citovat
- Upravit
Měnila jsem práci, a mám novou smlouvu teď od listopad a exekutor přišel před 2 dny.