Vrátil mi facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
28.5.14 10:50
@Anonymní píše:
Ale máte pravdu v tom, že pokud se přizpusobim názoru mých rodiču a zustanu s ním i přesto že nejsem štastná a že padne sem tam facka tak jako bych malou učila stejný názor. Musim jí ukazat že tohle neni normální a že tohle si k ní nikdo dovolovat nesmí, nebo že ona si to nesmí nechat líbit. Nechci aby si jendou našla nekoho kdo jí uhodí a ona by si řekla, mamka to taky snášela tak já s ním tedy taky zustanu, to nee! Jen se strašně bojím že mi jednou vyčte že sem odešla a že to byla moje vina :(

Máš malý sebevědomí, protože ho v tobě zadupal. Začni na sobě pracovat, nenech si líbit, co ti dělá. A pokud se mu nelíbí, jaká jsi - temperamentní, tak se s tebou mohl rozejít už dávno, protože charakter člověka se nemění.
Láska mezi partnery je založena na tom, že toho druhýho milujeme jaký je, to znamená i s jeho chybami. Někdy je to těžký, ale není možný partnera prostě psychicky nebo fyzicky napadat. A to se tobě od něho děje!!!
Jsi taková, jaká jsi a někdo jiný tě pro to třeba bude milovat. Dobře popřemýšlej, jakou chceš mít ty i tvoje dcera budoucnost, s ním bude však blbá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.5.14 11:05

To je šílený, normálně by ve mně tyto diskuse vzbuzovaly lítost k zakladatelce, ale poslední dobou mě akorát vytočí k nepříčetnosti. Pořád ty samé fráze dokola- „jsem ho vyprovokovala“, „nemá to se mnou lehké“, „má spoustu dobrých vlastností“. To se fakt nedá, normálně to ve mně vzbuzuje chuť ty mlácené holky taky zfackovat :oops:. Aby se probraly a začaly používat mozek.

Takže už se opakuji, ale zakladatelko, pokud si hysterická, hádavá ženská, se kterou nelze vyjít, tak se má s tebou rozejít, rozhodně to není ani trochu důvod, aby tě mlátil. Pokud je sobec, který není schopný pomoci s ničím a ještě nemá špetku ohleduplnosti, tak se s ním máš rozejít ty a ne čekat, až tě přizabije (samozřejmě zaslouženě, že). Tvý rodiče jsou hloupí stejně jako ty, pokud ho omlouvají i přes to, že vědí, že tě uhodil, takové bych fakt nechtěla.

Snad jsem si vybila svou denní dávku drsnosti, ale tohle mě fakt rozpaluje do běla, to se pak stydím za ženské plémě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
28.5.14 11:11
@Anonymní píše:
@Beruška-Boubelka neomlouvám! Ale od něj sliším, že si za to mužu sama že mám blbý kecy. Od rodiču slišim že sem hádavá a že se snim mám přece dobře a že neni tak špatnej a že mě znají jaká já sem a že určite za to mužu já, tak to potom človek vážně uvažuje že si za to asi muže sám. Rodiče jsou jiný než já, já sem temperamentní, oni mají rádi svuj klid. vždycky jsou všude včas, já přijdu vždykcy pozde. Vždycky mají všechno nalinkované a já narušuju program. Podle nich sem hádavý typ(asi vážně jsem) a on je sympatickej a skvelej táta, takže to já sem zdroj problemu. To si pak človek řekne, že kdybych taková nebyla tak on by me nemlátil, a když se rozhodnu odejít a okolí mi to bude vyčítat tak taky začnu mít výčitky že jsem za to mohla já a že kvuli me je malá bez táty. Já vím takovýho tátu jí přece nemužu přát ale mámu podle všeho taky nemá ideální :(

je to marný, je to marný, je to marný :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Beruška-Boubelka
28.5.14 11:12
@Samamama píše:
To je šílený, normálně by ve mně tyto diskuse vzbuzovaly lítost k zakladatelce, ale poslední dobou mě akorát vytočí k nepříčetnosti. Pořád ty samé fráze dokola- „jsem ho vyprovokovala“, „nemá to se mnou lehké“, „má spoustu dobrých vlastností“. To se fakt nedá, normálně to ve mně vzbuzuje chuť ty mlácené holky taky zfackovat :oops:. Aby se probraly a začaly používat mozek.

Takže už se opakuji, ale zakladatelko, pokud si hysterická, hádavá ženská, se kterou nelze vyjít, tak se má s tebou rozejít, rozhodně to není ani trochu důvod, aby tě mlátil. Pokud je sobec, který není schopný pomoci s ničím a ještě nemá špetku ohleduplnosti, tak se s ním máš rozejít ty a ne čekat, až tě přizabije (samozřejmě zaslouženě, že). Tvý rodiče jsou hloupí stejně jako ty, pokud ho omlouvají i přes to, že vědí, že tě uhodil, takové bych fakt nechtěla.

Snad jsem si vybila svou denní dávku drsnosti, ale tohle mě fakt rozpaluje do běla, to se pak stydím za ženské plémě.
:palec: já už bych jí asi taky flákla, jak ho pořád omlouvá :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Beruška-Boubelka
28.5.14 11:13
@Anonymní píše:
Ale máte pravdu v tom, že pokud se přizpusobim názoru mých rodiču a zustanu s ním i přesto že nejsem štastná a že padne sem tam facka tak jako bych malou učila stejný názor. Musim jí ukazat že tohle neni normální a že tohle si k ní nikdo dovolovat nesmí, nebo že ona si to nesmí nechat líbit. Nechci aby si jendou našla nekoho kdo jí uhodí a ona by si řekla, mamka to taky snášela tak já s ním tedy taky zustanu, to nee! Jen se strašně bojím že mi jednou vyčte že sem odešla a že to byla moje vina :(

napiš SZ, odešla jsem když byly dceři 2 roky

• Citovat
  • Upravit
3
28.5.14 11:33

A proč by ti ji nemohl vrátit ty sexistko??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
28.5.14 11:36

Hlavně mysli na to, že dítě bude raději žít v klidu a bez otce, než s ním a domácím násilím. Nemysli na sebe, ale na to dítě proboha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
28.5.14 12:54
@Anonymní píše:
@Beruška-Boubelka neomlouvám! Ale od něj sliším, že si za to mužu sama že mám blbý kecy. Od rodiču slišim že sem hádavá a že se snim mám přece dobře a že neni tak špatnej a že mě znají jaká já sem a že určite za to mužu já, tak to potom človek vážně uvažuje že si za to asi muže sám. Rodiče jsou jiný než já, já sem temperamentní, oni mají rádi svuj klid. vždycky jsou všude včas, já přijdu vždykcy pozde. Vždycky mají všechno nalinkované a já narušuju program. Podle nich sem hádavý typ(asi vážně jsem) a on je sympatickej a skvelej táta, takže to já sem zdroj problemu. To si pak človek řekne, že kdybych taková nebyla tak on by me nemlátil, a když se rozhodnu odejít a okolí mi to bude vyčítat tak taky začnu mít výčitky že jsem za to mohla já a že kvuli me je malá bez táty. Já vím takovýho tátu jí přece nemužu přát ale mámu podle všeho taky nemá ideální :(

Tak začni chodit k psychologovi, ať to s tebou rozebere a ujasníš si, jaké děláš v komunikaci chyby a kde na sobě zapracovat, aby jsi se zbytečně třeba nehádala a nebyla za fůrii. Ale temperament nezměníš, asi jsi třeba horká hlava, ale to nikdy neomlouvá chování tvého chlapa.
Nenech si ze všech stran podsouvat, že si za facky a hulvátské chování můžeš sama. Třeba je stejný nebo i vetší poměr viny na straně tvého chlapa, těžko říct :nevim: Typické pro oběti domácího násilí je, že se postupně nechají přesvědčit, že chyba je na jejich straně.

Normální chlap tě třeba jen pošle do prde…když už budeš nesnesitelná, nebo ti řekne ať se zklidníš, ale nedá ti opakovaně facku.

Příspěvek upraven 28.05.14 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
28.5.14 12:58
@Maen píše:
A proč by ti ji nemohl vrátit ty sexistko??!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Beruška-Boubelka
28.5.14 13:06
@ospalámyš píše:
Tak začni chodit k psychologovi, ať to s tebou rozebere a ujasníš si, jaké děláš v komunikaci chyby a kde na sobě zapracovat, aby jsi se zbytečně třeba nehádala a nebyla za fůrii. Ale temperament nezměníš, asi jsi třeba horká hlava, ale to nikdy neomlouvá chování tvého chlapa.
Nenech si ze všech stran podsouvat, že si za facky a hulvátské chování můžeš sama. Třeba je stejný nebo i vetší poměr viny na straně tvého chlapa, těžko říct :nevim: Typické pro oběti domácího násilí je, že se postupně nechají přesvědčit, že chyba je na jejich straně.

Normální chlap tě třeba jen pošle do prde…když už budeš nesnesitelná, nebo ti řekne ať se zklidníš, ale nedá ti opakovaně facku.

Příspěvek upraven 28.05.14 v 13:03
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
207
28.5.14 14:39

Nevím, jaké řeči by mohly způsobit to, že si někdo zaslouží pár facek (a už vůbec kopanec v těhotenství).
Nebo se na to zkus podívat i obráceně, co kdybys mu ty dala pár facek, když začne řvát a řekla mu, že si to zaslouží za své chování. To by asi v pořádku nebylo, co?
Navíc ani rodiče, ani nikdo jiný s vámi doma nejsou. Musíš se rozhodnout podle sebe a ne podle toho, co říkají ostatní. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 15:04
@Samamama píše:

Snad jsem si vybila svou denní dávku drsnosti, ale tohle mě fakt rozpaluje do běla, to se pak stydím za ženské plémě.

Moje slova. Ten syndrom uvařený žáby je svině :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
28.5.14 15:09
@Wiolla píše:
Kdybych mu ji dala první, tak by mě ta od něj nepřekvapila. Dodržení pravidla: ženy se nemlátí, bych nečekala.Pokud bychom se jen hádali a on by mě uhodil první, už by mě vživotě neviděl…

Souhlasím. Ber to s nadhledem, když mu dáš facku, tak porušuješ jako první pravidla férového jednání, nediv se, že reaguje. Kdyby rezareagoval, byl by to moula, co si nechá sr. át na hlavu, anebo extrémně klidný a rozvážný jedinec, co se nenechá unést emocema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 21:12
@PerlaMarina píše:
Souhlasím. Ber to s nadhledem, když mu dáš facku, tak porušuješ jako první pravidla férového jednání, nediv se, že reaguje. Kdyby rezareagoval, byl by to moula, co si nechá sr. át na hlavu, anebo extrémně klidný a rozvážný jedinec, co se nenechá unést emocema.

Pokud ji ale zná a ví, že je to hysterka (pokud by on hysterka hypoteticky nebyl), tak buď mu to nebude vyhovovat a rozejde se s ní nebo to bere, ale už zase musí vědět, jak s ní zacházet a co čekat, tímpádem se nenechá unášet emocema ne? A i kdybych se pletla, že je to kokotek, tak jestli neuhlídal emoce a vlepil jí, když měla dítě v ruce, tak je to kokotek :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
28.5.14 22:02
@Kyselá okurka píše:
Pokud ji ale zná a ví, že je to hysterka (pokud by on hysterka hypoteticky nebyl), tak buď mu to nebude vyhovovat a rozejde se s ní nebo to bere, ale už zase musí vědět, jak s ní zacházet a co čekat, tímpádem se nenechá unášet emocema ne? A i kdybych se pletla, že je to kokotek, tak jestli neuhlídal emoce a vlepil jí, když měla dítě v ruce, tak je to kokotek :nevim:.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí