Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lady Godiva píše:
Ne, ale jsou tací, kteří o manželce aspoň nemluví.
tak co já vím tak většina jich nahání milenky na to jak je jejich žena hrozná, že s nimy nespí, v podtstatě už roky spolu žijí jako bratr ze sestrou, je s ní jen z lítosti apod.
Já bych si tam nakráčela a poslala ho k vodě. S někým jako je on bych fakt nemohla žít.
No…
ve filmu by to mohla být moc pěkná scéna. Jenže život není film.
Bu´d jak buď, jedna věc je jasná. Tvůj manžel si rád dopisuje a kdoví, jestli jen to. Bu´d se s tím smiř - a necho´d tam. A nebo tam jdi - a smiř se s tím, že tvůj manžel si sice dál bude dopisovat, ale hodně pravděpodobně už ne jako tvůj manžel.
@anickadomnik píše:
tak co já vím tak většina jich nahání milenky na to jak je jejich žena hrozná, že s nimy nespí, v podtstatě už roky spolu žijí jako bratr ze sestrou, je s ní jen z lítosti apod.
tak nějak. Těžko by ji uhnal, kdyby jí řekl, že má sex každý den a jeho baba je skvělá, že.
Pomsta by byla, kdyby si psala ona s někým jiným. Tohle je trapné. Když se ho chce zbavit, mohla podat žádost o rozvod normálně.
Šla bych tam. Pěkně bych mu dala třeba dvě tašky a řekla mu, ať si pro zbytek příjde příští týden (nechala bych vyměnit i zámek).
Jinak záleží zase natom, jestli je byt (dům) jeho atd.
@anickadomnik píše:
Většina nejsou všichni a ti co popisuješ, to jsou právě ti, kterým se nedávají druhé šance.
@martina.se píše:
přesně.. už jen pro ten pocit, jak mu padne huba![]()
Souhlas.
Nakracela bych tam s hrdě vztyčenou hlavou a poslala ho ke všem čertům ![]()
@anickadomnik píše:
Chce se mi napsat, že to jich asi moc neznáš. Chlap, který podvádí a zároveň nechce ničit rodinu, o manželce nemluví… Byl by s prominutím blbej, neb by tím v milence vyvolával pocit, že se chce rozvádět… ![]()
Tak já bych tam taky šla. Já si spíš myslím, že trapně by mělo být manželovi. Zakladatelka se jen tímto ne zrovna běžným způsobem ujistila co má doma(já na tom nic zlého nevidím a být v její kůži asi bych to taky udělala)
Jak píší holky, buď nechceš rozbít rodinu a na schůzku nepůjdeš a dopisovací vztah ukončíš, vycouváš. Ale na tvém místě bych mu už stejně nevěřila a čekala, kdy a kde si najde někoho jiného stejným způsobem. Musíš vědět ty, jestli by ti za to stál.
Nebo tam nakráčíš a děj se co děj. Buď bude okamžitý konec nebo se chytne za nos bude si sypat hlavu popelem. Opět vyvstává otázka zda s ním zůstat i kdyby chtěl. Ale pokud tam půjdeš, rozhodně si dej na sobě záležet, vem si na sebe něco nádherného, sexy, namaluj se, načeš se..čeká sexy krásku, tak ať mu přijde. Drž se.
@martina.se píše:
tak nějak. Těžko by ji uhnal, kdyby jí řekl, že má sex každý den a jeho baba je skvělá, že.
Já byla podváděná manželka a dotyčnou jsem znala a vím, že se mi chtěla ve všem vyrovnat (dlouhý vlasy, nehty, oblékání), často to i říkala, že není tak vzdělaná, že se neumí tak obléknout, namalovat jako já…prostě to brala jako soupeření.
Bylo by to na dlouhý povídání, ale jsou typy chlapů, co o manželce nemluví, nebo pěkně (právě proto, že si chtějí jen užít, tak aby si ta druhá nedělala plané naděje), ale asi jich je méně.
Ale když chlap svou ženu pomlouvá, tak tam už je to manželství docela v krizi, to je lepší sbalit fidlátka.
@pragovka píše:
Chce se mi napsat, že to jich asi moc neznáš. Chlap, který podvádí a zároveň nechce ničit rodinu, o manželce nemluví… Byl by s prominutím blbej, neb by tím v milence vyvolával pocit, že se chce rozvádět…
Přesně tak, právě jsem to napsala. ![]()