Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, používáte některá fleesové svrchní kalhotky anavy? Jak jste s nimi spokojené? Mohli byste mi třeba změřit, jak jsou vysoké a jak široké (ty na suché zipy)?
Díky moc
Jana
zeptej se tady: plenky . Holky používají anavy skoro všechny, takže ti poradí v praxi a i změří, co budeš potřebovat:)
jak na plenky od anavy nedám dopustit ,tak svrché kalhotky flísové teda nic moc,nám strašně protýkají
Mabit a zkoušela jsi i jiné flísáčky např. tots bots?
My máme tots bots a neprotýkají, ale už jsou dceři malé.
Tak sháním nějaké větší. Líbily se mi anavy, ale nevím.
Ahoj Jana
Ahoj, flísáčky Anavy mám dvoje, sice teprve krátce, ale zatím nadšení. ![]()
Výška sedu je cca 22,5 cm, šířka mezi nožičkami asi 18,5 cm.
Proti Haipa Daipa, se kterými jsem nebyla vůbec spokojená, jsou tyto materiálově i střihově daleko lepší. Aspoň pro nás. ![]()
Mám jedny na suchý zip, střih super. Jen plenka na novosklad se tam moc neschová, mají jakoby užší zadek. A pak gumičky kolem stehýnek jsou málo stáhnuté, takže tam to asi může protékat.
Ahoj holky, díky za Vaše odpovědi. Chci se ještě zeptat, jestli jsou lepší flísáčky tots bots nebo anavy?
Mějte se hezky.
Jana
Ahoj, máte někdo zkušenosti ss svrchníma flískama Sketch letní? uvažuji o nich kůli ceně.. nebo haipa daipa? Dceři je 5týdnů, chceme je hlavně na noc.. díky
Stased píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti ss svrchníma flískama Sketch letní? uvažuji o nich kůli ceně.. nebo haipa daipa? Dceři je 5týdnů, chceme je hlavně na noc.. díky
Ahoj, se Sketch mám zkušenost jen s PULkami, tak to neporadím. HaipaDaipa našemu malému nesedly, máme Anavy a dobrý.
Co zkusit koupit nejprve nějaké použité, ať moc netratíš?
Jinak ale HaipaDaipa hodně holek chválí. Sketch nevím - nevím. ![]()