Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Celina píše:
Do přelévání bych se určitě nepouštěla. Vzhledem k tomu, že clexane a fraxiparin je v podstatě totéž, požádala bych doktora, ať mi napíše clexane a máš po problému. Nejsi první, kdo ty tupé jehly zmiňuje
Na clexane mám alergii.
@Anonymní píše:
@Celina No jo, ale psala, že je na Clexane alergická
Já jsem byla rozhodnutá, pokud bych nesehnala nic jiného, než Fraxík, že si to budu nechávat denně někde píchat, i když by to byl skoro rok.V.
Jako každý den chodit k doktorovi? to já to raději vydržím.
@aiwwa tak je fakt, že ještě nevím, o čem mluvím - teprve mě to čeká.
Stimulaci jsem myslela taky, že nedám a šlo to. Ale to bylo cca 10 dní a ne rok. A jehly byly fakt pidi. Ach jo.
V.
@aiwwa píše:
já tady mám takový ty jednorázový na píchání inzulinu, mají úplně stejně dlouhou jehlu, ale je mnohem ostřejší, tak to asi zkusím přelít.
Hlavně dávej pozor, ať je to sterilní. Jako trochu vzduchu nevadí, ale nesterilní aplikace by mohla vést k nepěknému abscesu.
Zdravím ![]()
jehly jsou opravdu někdy dost tupé, ale začala jsem mít jiný problém. už končím s injekcemi, pomalu končim šestinedělí, ale ted se mi jakoby v podbřišku (jak začínají strie) udělala jakoby modřina, už to nebolí, ale je to dost fialový a řekla bych že se to zvětšuje. nemáte někdo zkušenosti co by to mohlo být? kolikrát jsem měla boule a modřiny ale tohle ještě nikdy, to je zatím extrém.
tak díky za info děvčata začínam z toho být nervozní
@iva8819 píše:
Zdravím
jehly jsou opravdu někdy dost tupé, ale začala jsem mít jiný problém. už končím s injekcemi, pomalu končim šestinedělí, ale ted se mi jakoby v podbřišku (jak začínají strie) udělala jakoby modřina, už to nebolí, ale je to dost fialový a řekla bych že se to zvětšuje. nemáte někdo zkušenosti co by to mohlo být? kolikrát jsem měla boule a modřiny ale tohle ještě nikdy, to je zatím extrém.tak díky za info děvčata začínam z toho být nervozní
Taky se mi dělaly fialové modřiny, mazala jsem to heparoidem. Možná to raději ukaž doktorovi.
Já je měla každou chvíli ale tahle je taková divná, jakoby rozlitá
@iva8819 ja mam modriny vsude, i velke. A vcera jsem bodla injekci a strasne me boli boule, ale az extrem. Tak cekam, co bude ![]()
@LindaPraha píše:
@iva8819 ja mam modriny vsude, i velke. A vcera jsem bodla injekci a strasne me boli boule, ale az extrem. Tak cekam, co bude
boule jsou hrozný, kolikrát na nich vadí oblečení. tahle modřina je rozlitá mezi striema
@iva8819 píše:
boule jsou hrozný, kolikrát na nich vadí oblečení. tahle modřina je rozlitá mezi striema
hlavně tam jsem se ani nepíchala
@iva8819 píše:
Já je měla každou chvíli ale tahle je taková divná, jakoby rozlitá
Asi si napichla žilku, zkus to chladit a kup si ten heparoid.
@iva8819 píše:
hlavně tam jsem se ani nepíchala
Aha, tak raději to ukaž doktorovi.
@LindaPraha můžu se zeptat, kam teď pícháš, v tak pokročilém stupni těhotenství?
Jinak můžu říct, že teď jsem měla dvě krabice Clexne tupých jehel ![]()
V.
Do zadku nebo madel lasky
Ale uz jsem to predala priteli, at boda on. Ja uz se skoro neotocim k tomu zadku a pak si to pichnu tak blbe, ze me to hrozne boli a mam boule. Dneska jsem bodala sama a boli me to az fuj. On se to naucil u prvniho a uz mu to nevadi - a to omdliva pri pohledu na krev apod. ![]()
@LindaPraha píše:
Do zadku nebo madel laskyAle uz jsem to predala priteli, at boda on. Ja uz se skoro neotocim k tomu zadku a pak si to pichnu tak blbe, ze me to hrozne boli a mam boule. Dneska jsem bodala sama a boli me to az fuj. On se to naucil u prvniho a uz mu to nevadi - a to omdliva pri pohledu na krev apod.
dá se i do vnitřních stran stehen a do rukou, nahoru, zboku, zhruba doprostřed mezi loket a rameno a zestrany