Furt mu vadí jak vařím
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No tak mu nevař když mu to nechutná. Ať si namaže chleba… Nechápu
proč po sobě necháš békat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vareni bude jen zaminka. Nevazi su te. Bych mu v prvni fazi prestala varit. Pokud se nevzpamatuje, tak nazdar. Nemas zapotrebi se nechat shazovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mne by chlap asi vynesl v zubech kdybych mu servirovala na vice dni jedno jidlo. Ja treba mam sirokej repertoar jidla a tak se nam klidne opakuje az po dvouch mesicich. Vzdy si spolecne sepiseme jidelnicek na dalsi tyden a podle toho jedu. Muj je teda zmlsanej, neji 70 % potravin, a hodne jidel ma zchnusenych z detsvti. Ale rict mi, ze to je blaf, tak mu namazu chleba a nazdar. Nastesti se to stalo jendou a to vim ze jsem spletla koreni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla jsem podobného, soucítím. Ale u vás bych taky hádala že za tím bude něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U toho to teprve začíná, za chvili tě začne buzerovat i přes úklid atd., řekni mu, že když mu to od tebe nechutná, at si vaří sám, zřejmě to podle něj zvládá lépe. Nenech si srát na hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak mu predej kuchyn, at si vari sam.
Mi se takhle kdysi v zacatcich muj muz dohadoval o strudl .
U nich se delala jina verze. U nas se davaji do strudlu vlasaky (meli jsme
vzdy vlastni).
Dopadlo to tak, ze delam obe verze. Ji obe, ze strudl miluje, ale kdysi mi
tvrdil, ze orechy do strudlu nepatri. Nastesti to bylo jen tohle.
Příspěvek upraven 21.02.21 v 12:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, ja taky opakuju jidlo az po hooodne dlouhý dobe, mame jidlo max na 2 dny. Ale vzdy vse bylo fajn a ted je vse z toho na nic. Uz mam uplnou nechut neco delat. Holky jestli myslite zaminka, tak jaka? On zna cestu jen z prace a domu. Nikam nechodí, ani za kamosema, nikam. Minule jsem delala houbovou omacku z lesnich hub, vzdy podle receptu kterej mam zajetej a kterej mi vzdy vychvalil. Naposled si do toho nastrikal tolik maggi, ze jsem nestacila kulit ocima. Pak si rikam, jasne, doslo mi houbový koreni ktery tomu doda taky chut. Tak jsem ho letela kouoit a i ja si rikala, joo ted je to konecne ono. Stejne jsem se nedočkala pozitivního slova.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravim. Uz toho mam vazne dost a potrebuju to ze sebe dostat. S přítelem jsem 2,5 roku. Zezacatku kdyz jsme spolu zacli bydlet, tak vse co jsem napekla, navarila, vse bylo dle jeho slov vyborny, ze jindy nic tak dobreho nejedl. Talire vzdy vylízal s tim ze to byla pecka. A ted? Poslední dobou vse delam hnusny a bez chuti. Jidla se opakujou samozřejmě, kdysi kdyz jsem udelala například kure na paprice, i víckrát, tak se oblizoval, udelam to ted a neda se to „zrat“ zkousela jsem udelat i novinky aby mel zmenu, troufam si rict, ze zvladnu hodne veci. Ale poslední dobou delam vse na prdmrzi me to a stve zaroven, dnes uz to vyvrcholilo a je mi do breku, vzdy se snazim udelat vse dobrý, dochuceny, aby to melo riz. On taky obcas uvari, a zadnej luxus to neni, ale nevadi mi to a nebuzeruju ho, ze tohle mohlo bejt lepsi a tamhle to taky. Tenkrát kdyz jsem delala obyc jidlo, rizoto, prdela jsem se s tim, on ze udělá priste jeste lepsi, z veprovky
rikam narocinu, ja konzervy nejim to asi nebude ono..rekla jsem to opatrne ale ok, vyzkousela jsem to a proste mi to nechutnalo, kdezto on si to vychvalil jak mohl. Se svoji ex, ktera neumela dle jeho spov varit vubec a vse musel delat on, ze jedli i ty nejlevnejsi jidla a blafy, ja kupuju vse kvalitní a pokazdy když uvarim neda se to…jini mi to chvalej..on ne..nwm jestli je tak rozmlsanej nebo co se stalo..uz nemam chut neco delat…dnes jsem delala veprove na cesneku, prej ze to je jen cesnek a voda..jasne, neni to nic ultra famozniho, ale chut to ma a zase me shodil.. říkám tak si přečti recept ze se tam dava hlavne cesnek,. A on ze vubec neexperimentuju..ja uz nwm, nwm co delat…ztratila jsem uplne chuť do vareni a ze me.to vzdy bavilo
Jako bys psala o mém ex! Vím, že vařím opravdu dobře, návštěvy mi
jídlo chválí, rozdala jsem stovky receptů, zkrátka je to disciplína, ve
které si věřím, chodím i vařit na svatby a oslavy. Najednou bylo vše
hnusný, nedalo se to žrát, atd. Byla to jen záminka, chtěl se odstěhovat,
aby se mohl s konečnou platností věnovat svému koníčku. V jeho
případě to byl alkohol
Prosím anonym, nebo smazat.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Brrrrr
U nás vařím já, takže s tebou soucítím.
I když jak tu někdo psal. Tady o vaření nejde!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pouzitychlap Spíš o nějaký jiný problém ve vztahu. To je pak všechno záminka k nespokojenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Podle mě bude to jídlo jen nějaká záminka když mu dřív chutnalo. Asi ho štve něco
jiného. Normálně bych se ho zeptala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud mu dřív jídla od tebe chutnala a chválil je, je dnes tvoje údajně nepovedené jídlo jen záminka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Myslíte že jde o vadu testu?
- Občas mu chybí bývalka
- Jak mu říct ze už se nevrátím?
- Muž se při sexu neudělá, nebo mu to moc dlouho trvá...
- Nemůžu mu dát dítě, rozchod ?
- 11 denní miminko mohu mu dát kmínový čaj?
Zdravim. Uz toho mam vazne dost a potrebuju to ze sebe dostat. S přítelem jsem 2,5 roku. Zezacatku kdyz jsme spolu zacli bydlet, tak vse co jsem napekla, navarila, vse bylo dle jeho slov vyborny, ze jindy nic tak dobreho nejedl. Talire vzdy vylízal s tim ze to byla pecka. A ted? Poslední dobou vse delam hnusny a bez chuti. Jidla se opakujou samozřejmě, kdysi kdyz jsem udelala například kure na paprice, i víckrát, tak se oblizoval, udelam to ted a neda se to „zrat“ zkousela jsem udelat i novinky aby mel zmenu, troufam si rict, ze zvladnu hodne veci. Ale poslední dobou delam vse na prd
mrzi me to a stve zaroven, dnes uz to
vyvrcholilo a je mi do breku, vzdy se snazim udelat vse dobrý, dochuceny, aby
to melo riz. On taky obcas uvari, a zadnej luxus to neni, ale nevadi mi to a
nebuzeruju ho, ze tohle mohlo bejt lepsi a tamhle to taky. Tenkrát kdyz jsem
delala obyc jidlo, rizoto, prdela jsem se s tim, on ze udělá priste jeste
lepsi, z veprovky
rikam narocinu, ja konzervy nejim to asi nebude
ono..rekla jsem to opatrne ale ok, vyzkousela jsem to a proste mi to nechutnalo,
kdezto on si to vychvalil jak mohl. Se svoji ex, ktera neumela dle jeho spov
varit vubec a vse musel delat on, ze jedli i ty nejlevnejsi jidla a blafy, ja
kupuju vse kvalitní a pokazdy když uvarim neda se to…jini mi to chvalej..on
ne..nwm jestli je tak rozmlsanej nebo co se stalo..uz nemam chut neco
delat…dnes jsem delala veprove na cesneku, prej ze to je jen cesnek a
voda..jasne, neni to nic ultra famozniho, ale chut to ma a zase me shodil..
říkám tak si přečti recept ze se tam dava hlavne cesnek,. A on ze vubec
neexperimentuju..ja uz nwm, nwm co delat…ztratila jsem uplne chuť do vareni a
ze me.to vzdy bavilo