Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Milé zkušené maminky, zima se blíží a já bych ráda koupila do výbavičky zimní fusak. Váhám mezi Emitexem Combi (délka 110 cm, do tří let věku dítěte) a Emitexem Monti (délka 125 cm, do čtyř let). Myslíte si, že je fusak dlouhý 110 cm dostačující? Nebo byste raději zvolily delší variantu? Mám půlroční holčičku a je to naše první dítě, tak bych se ráda poradila se zkušenějšími.
Předem díky! ![]()
Mám combi, malá je říjnová a už teď lítá.. Zkoušela jsem jí do něj zapnout a nechce.. Je trošku živější
Takže asi zimu přežijeme s dekou a nánožníkem.. Stejně bude nabalená aby mohla lítat venku.. A teda pro čtyřletýho je to už zbytečný, ne? ![]()
Taky si říkám, že pro čtyřleté dítě to už asi nebude.
Většina fusaků se dělá tak 105 až 110 cm, tak to snad musí stačit…
Ja mam taky combi a jsem s nim spokojena. Je fakt, ze do ctyr let to stejne asi pouzivat nebudes, to uz se dite v kocare vetsinou nevozi, ale slape samo ![]()
Příspěvek upraven 19.10.12 v 11:37
No podle mě je kočár pro tříletýho fakt už jenom vyjímečně - třeba na nějaký dloouhý výlet.. Malá toho nachodí spoustu už teď a to je jí rok.. Combi stačí bohatě, stejně pokud dítě sedí, tak mu prostě horní polovina těla spíš kouká.. Miminko se ještě nechá zachumlat, ale ty starší prostě musí vidět, ukazovat, hňápat ![]()