Gelové nehty, jak s nimi začít
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím, ráda bych se začala věnovat gelovkam. Jen ve volném čase, pro známé a rodinu… Byl by tu někdo, kdo je dělá třeba z domu nebo jezdí za klientama a byl by ochotný mi nastínit, co vše je k tomu potřeba, jaké nástroje, kvalitní materiály a jaká by byla přibližná investice do vybavení? Jsem vyučena kosmetička a na střední jsem si dělala kurz právě na gel. Nehty, ale už je to nějaký ten pátek a výrobky se jistě změnily. Zajímaly by mne hlavně takové novinky jako magnet, pistole na ombre atd… Díky za tipy a rady.
Já si teď v době izolace koupila pro sebe startovací sadu od naninails. Cz
Kolegyně tuhle sadu ma už od jara a je moc spokojená. Já byla spokojená
jen s levou rukou, pravá mi za boha nešla. Ale to zcela jistě nebude tou
sadou .
Ale konkrétně tady mají i profi vybavení, tak třeba tam chytíš inspiraci. Mě zaujaly i jejich videa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, kup od někoho sadu třeba na bazosi. Hned ti to vysvětlej. Koupili
jsme taky a já teď přítelkyni dělám nehty Nic složitého to není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky bych rada zacla, ale jen sama pro sebe. tudiz ne nic profi nebo drahyho.
duvodem je ze kazdy 2dny musim lakovat nehty, nevydrzi me neopryskane dele :/ a
pry gelovky vydrzi nalakovane dele, jen nevim jak na ne a mam par doatzu…bez
laku si nedokazu nehty predstavit, hlavne se me pak strasne lamou ale s lakem vydrzi leta krasne dlouhe
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Je to rozdvojená osobnost. Mám s ním zůstat?
- Strach z injekcí, jak s ním zatočit?
- Kdy začít s příkrmy a s jakými?
- Máte overlock Garudan? Jak jste s ním spokojeni?
- Mám s ním dítě ale nemiluji ho
- Začít měřit ovulaci?
- Prodej přebytků zeleniny ze zahrádky - nebo co s nimi?
- Miluji ho, ale asi s nim nechci žít - poradíte?
Zdravím, ráda bych se začala věnovat gelovkam. Jen ve volném čase, pro známé a rodinu… Byl by tu někdo, kdo je dělá třeba z domu nebo jezdí za klientama a byl by ochotný mi nastínit, co vše je k tomu potřeba, jaké nástroje, kvalitní materiály a jaká by byla přibližná investice do vybavení? Jsem vyučena kosmetička a na střední jsem si dělala kurz právě na gel. Nehty, ale už je to nějaký ten pátek a výrobky se jistě změnily. Zajímaly by mne hlavně takové novinky jako magnet, pistole na ombre atd… Díky za tipy a rady.