Gelové nehty u Vietnamců - dobré i špatné zkušenosti

126
27.11.11 13:37

Gelové nehty u Vietnamců - dobré i špatné zkušenosti

Ahoj holky, jelikož v Ostravě, a všimla jsem si i jinde po republice vznikají stále nová nehtová studia, která provozují naši vietnamští spoluobčané, chci se Vás zeptat na vaše zkušenosti s gelovými popř. akrylovými nehty od nich. Zajímají mě dobré, ale i špatné zkušenosti.
Koukala jsem na ceníky, a ceny jsou fakt super, kamarádka k nim chodí a je spokojená. Co vy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
27.11.11 13:40

Já jsem byla velmi spokojená, jsem z Prahy. Ale kamarádka chodila na jiné místo v Praze a ta zase nebyla spokojená vůbec :nevim:

Chodila jsem tam dlouho, po porodu jsem si nechala svoje, ale mám v plánu tam opět zajít. Nikdy se mi nestalo, že by se nehet jen tak ulomil, a to jsem v tom makala i okolo koní a jezdila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.11.11 13:42

Rhiannon, a co hygiena. Slyšela jsem, že na ni moc nejsou. Nerada bych dostala nějakou plíseň nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.11.11 13:43
Lencca724 píše:
Rhiannon, a co hygiena. Slyšela jsem, že na ni moc nejsou. Nerada bych dostala nějakou plíseň nebo něco?

Taky se mi nikdy nestalo. Kolegyni v práci se to stalo, ale ne u Vietnamců, nýbrž v super salonu :D

V tom samém salonu, kde jsem byla na nehtech, jsem byla několikrát i na pedikůře a perfektní.

Ale ono to je opravdu kus od kusu :nevim: někde to zmrví, jinde máš za pár korun nádheru, co vydrží. Pokud máš doporučení od kamarádek, nebála bych se do toho aktuálního salonu zajít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.11.11 13:45

No, když ten salon kde kámoška chodí je v jiném městě dost daleko. Tak uvažuji zkusit nějaký u nás. Ale trochu mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.11.11 13:47

Já na ně chodím už několik let, k Vietnamcům. Jsem maximálně spokojená ! :palec: Drží mi 6-8týdnů. Dělají to rychle a precizně. Nemusím se objednávat, jsou tam 7dní v týdnu až do devíti večer. I když ta cena je docela dost. Za doplnění 600-800,– :oops: dle malování, třpytek… V Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.11.11 13:48
Lencca724 píše:
No, když ten salon kde kámoška chodí je v jiném městě dost daleko. Tak uvažuji zkusit nějaký u nás. Ale trochu mám strach.

Jo takhle…no, já teda zkusila 2 salony, v prvním mi to nevyhovovalo (nehty se lámaly, byly udělaný blbě), šla jsem do jiného, kde jsem už zůstala…tak v tom případě prostě zkusit :nevim: Fakt je to těžké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.11.11 13:58
Lencca724 píše:

Tak když máš strach, tak tam nechoď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.11.11 13:58

Právě mě taky vyhovuje, že se člověk nemusí objednávat, jsou tam kdykoli. Mam problém se obejdnat 1 za měsíc na kosmetiku pouze na úpravu obočí. Když jsem objednaná, většinou jsou děti nemocné, nemám hlídání atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21922
27.11.11 14:05

c

chodím do klasického salonu a za doplnění dávám max 600,– a jsem strašlivě spokojená. k Vietnamcům bych nešla. mnohokrát jsem slyšela o plísni, probroušení nehtů, zničení nehtového lůžka atd. mám se moc ráda na to, abych experimentovala. pokud to fakt chceš zkusit, je potřeba sehnat reference a jít do konkrétního salonu a ke konkrétnímu člověku. a ještě počítej s tím, že ne každému gelovky ne každému drží a každému vyhovuje jiný materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.11 14:53

chodila sem od střední školy k českým nehtářkám, a nehty mi neustále padaly vydržely pěkné tak týden a pak se začaly odchlipovat, tudíž sem chtěla zkusit tamiky kvůli tomu že mi kde kdo řikal že to bude držet, šla sem tam pár krát a byla sem nadšená nehtíky držely jak beton a vše bylo ok, než se mi pod jeden nehet dostala plíseň, náslledně se mi nehet zanítil, tvořily se puchýře a to byl tedy hnus, jsou to dva měsíce a stále se toho nemohu zbavit, lítám po kožních a je to už lepší, ale stále to není ono, nehty od klasických nehtařek sem nosila skoro 5 let , a problémy tohoto typu nebyly, a půl roku u tamiků a tohle, přikládám foto že si nevymýšlím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
27.11.11 14:56

Projdi si diskuzi na dama.cz tak jsou nehtařky a podívej se na fotky s čím dokáží ženský přijít od vietnamců.A pak se rozhodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
27.11.11 15:10

vždycky jsem chodila na nehty k češce, pak si otevřela salon a děsně zdražila, navíc mi od ní nehty pravidelně odpadávaly. U vietnamců jsem pak byla naprosto spokojená…i 6 týdnů mi vydržely bez problémů a nikdy mi žádnej neupadl. V Pardubkách je jeden salon kde maj plakát tento týden sleva 50% a už ho tam mají co otevřeli, tak i cena adekvátní…obzvlášť ku kvalitě. A navíc mi vždycky nakonec krásně namasírovali ruce. Teď teda jsem byla poprvé u známý a ta mi doplnění udělá za 200 a nehty se zatím drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
27.11.11 15:14

Nevím sice v jakých podmínkách a jak dělají Vaši Vietmamci, ale ty co vidívám já - tam bych šla radši než do nějakýho neznamyho salonu.
Mimochodem, prohledej net a uvidíš s čím chodí ženský ze salonu a můžeme tu diskutovat co je horší a co lepší.
Já si nechala dělat trvalou, mám total zničeny vlasy a kamoska z jinyho kadernictvi ma krasnou trvalou… takže je to o lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
27.11.11 15:59

Ano, je to o lidech, tu plíseň můžeš chytnout jak u vietnamců, tak u českých salonů. To záleží jak jsou pečliví při zpracování nehtu. Sestra má kurz a říkala, že plíseň se udělá tehdy, pokud se gel špatně nanese a vznikne pod gelem bublinka, která se pak zapaří a plíseň je na světě. Taky záleží, jaké materiály použivají. Já jsem nikdy nebyla u viet. ani v salonu. Dělala mi to sestra a pak já sama sobě. Ona si koupila kufřík přes net..hl. kvůli té lapmě, ale gely pro jistotu vyodila. Tak jsem jí koupila Gel Enii nebo tak něco. Ten stojí okolo 700,– a je třifázový, takže se nemusí používat 3 gely.

Jinak to i záleží jak máš citlivé nehty a kůži. Někdo nemusí snést i to lepidlo, kterým se tip nalepuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze