Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barusssska odpočívejte oba dva ![]()
Ja tam taky dneska byla u hematolozky
@Petra Z já byla u svý gyndařky v gennetu na mě prděj
Jo jo budeme, nenechám si to už ujít ![]()
@barusssska Díky, je mi dobře..sem tam se dostaví žaludek „na vodě“ to je všechno. Dneska jsem 7+0
7
@milánek77 my jsme nějaký opožděný tak snad to nebude nic špatnýho
já bych měla být 7+1,ale jsme 6+4 ![]()
@barusssska Myslim že ta měření nejsou zatím tak přesná, je brzy. Na další utz jdu do gennetu..až 12.5., to Ty jdeš dřív a zkontroluješ prcka
tak neboj.
@milánek77 no tak uvidíme, nebudu se nervovat, když zatím není proč. Máš pravdu. Dík za povzbuzení
Ahojky holky pan doktor petr mi napsal hydrolaparoskopie ia se ji moc bojim protoze anestzie mi nedela dobre prave tak se moc bojim muzu tento vykon odreknou nebo da se to resit jinak dekuji yolky za odpoved mocinky a boli to pozakroku dekuji za info ![]()
@heluska123 ahoj, jak uz jsem ti jednou psala, tak hydr. byla u me v poho, anestezii jsem snasela dobre a me tedy nic nebolelo ani po zakroku
Ahoj, ničeho se neboj
je to v pohodě, je to asi tak 25min. zákrok, jak jsem měla napsáno ve zprávě. Narkosa je krátká a mě špatně nebylo, celý den jsem odpočívala a druhý den, jako kdyby do mě nešťouraly ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.