Golfky na letišti v Praze
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Golfky na letisti v Praze
Ahoj, kdo uz jste letel letos na dovcu s detmi, nebo si nahodou nevsiml… Maji na letisti v Praze na zapujceni golfky uz nekde u vchodu do letistni haly (terminal 2), nebo jsou k dispozici pouze az za bezpecnostni kontrolou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- Upravit
Reakce:
@Pajka89 Já si všimla
jen těch klasických vozíků na kufry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
https://www.prg.aero/…vani-s-detmi
viz na strance uplne dole
ale teda zadnych golfek k pujceni jsem si nikde nevsimla ( letos cerven a cervenec )
Příspěvek upraven 29.08.18 v 13:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
s tim jsem se teda nesetkala,ze bydne pujcovali golfky..my vzdy vozime sve.,az do letadla a pak nam je zase pri vystupovani davaji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Euforia píše:
https://www.prg.aero/…vani-s-detmiviz na strance uplne dole
jee, to je super, kdybych to byvala vedela driv…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My teda taky vozíme své až k letadlu, kde je složíš a oni ti je hodí
ke kufrům
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Euforia píše:
https://www.prg.aero/…vani-s-detmiviz na strance uplne dole
ale teda zadnych golfek k pujceni jsem si nikde nevsimla ( letos cerven a cervenec )
Příspěvek upraven 29.08.18 v 13:47
No jo, to jsem cetla, terminal 2 za bez. kontrolou a na dalsich mnoha mistech… Ale kterejch? V tranzitu nebo i verejne casti???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lainaire8 toho,, hodi ho ke kufrum" se prave obavam. Nas velkej kocar bych nejradsi poslala zabalenej s kuframa dolu a na pohyb po letisti pujcil ty jejich golfky. Ale nemuzu se dopatrat, jestli je pujcuji uz nekde u vchodu nebo ne. Je to pro me dost dulezity info..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pajka89 oni s nim budou hazet at ho odbavis kdekoli, na to bych se vubec nevazala, nikdo ho nikam nezne skladat nebude…na setrnejsi ulozeni mi prijde vetsi sance u letadla, kdy uz jsou treba kufry nalozeny a nestane se ze by ti na nej nejaky treba spadl, nebo ze by spadl treba z toho prevazejiciho voziku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pajka89 píše:
@Lainaire8 toho,, hodi ho ke kufrum" se prave obavam. Nas velkej kocar bych nejradsi poslala zabalenej s kuframa dolu a na pohyb po letisti pujcil ty jejich golfky. Ale nemuzu se dopatrat, jestli je pujcuji uz nekde u vchodu nebo ne. Je to pro me dost dulezity info..
Hází tam úplně se vším, viděli jsme jak nakládají takže je úplně jedno kdy ho tam dáte, spíš
na konec je lepší když už tam vše je a golfky dají navrch
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@debra.morgan Ja si
prave nedelam iluze, ze se na letisti chovaji k vecem opatrne… Ke kufrum bych
ale mela sanci ten kočárek aspoň predem zabalit Pred letadlem uz ho budu muset nechat osudu nebo
nevim, jak bych tam sasila s nejakym balenim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pajka89 jestli myslis baleni folii, tak to rozbiti stejne nezabrani… spis bych usila/koupila nejaky obyc fusak proti zamazani sedacky, do toho to u letadla v pohode strcis a je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nějaký vozíky a la golfky jsou k zapůjčení všude možně, letěla jsem před týdnem a děti se v tom z legrace vozily. Ale musíš projít pasovou kontrolou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dobrá hypnóza Praha
- Odběr HCG Praha - rychlé výsledky
- Kde neruší operace v Praze?
- Bezpečnost v Praze - návrat z pozdních směn, vaše zkušenosti?
- Bydlení mezi Prahou a Mladou Boleslaví
- Kamarádky Praha 13
- Studium v Praze - obor chovatel cizokrajných zvířat