Golfky pro roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
31.1.14 13:58

Tak treba to PP Si jsou sice klasicke golfky s rozdvojenou rukojeti, ale v obchode je ovladam uplne perfektne jednou rukou. V druhe mam nakupni kosik a no problem! ;) Navic vidim vyhodu, ze na ty beranove rukojeti se daji zavesit igelitky a na rozdil od jinych golfacu ma PP perfektne vyvazene teziste, takze se ani zatizene neprevrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
31.1.14 13:58

Na popojíždění po městě, do nákupních center atd. je nuna super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
31.1.14 14:14

@Janca.Nikca
http://www.detske-kocarky.cz/…-2013-p-6644

Ahojky my mame tyto. Syn v nich byl nekdy taky od roka, mozna neco malo po roce. Nemohla jsem si je vynachvalit..Mame ty zelene!! :mrgreen: :mrgreen: Fakt jsem byla moc spokojena, bohuzel uz je mame schovany syn uz je na kocarek veliky bude mit tri roky uz. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.1.14 14:30

@Jaja87 a mohu se zeptat jak se s nimi jezdí? jak zvládají terén, ovladatelnost, jak jdou polohovat atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
31.1.14 14:39

@Janca.Nikca Polohovani zadicek je na zip ze se to rozepne jak je potreba. Coz bylo supéér toto polohovani. Hodne jsem je vyuzila do mesta, na vylety…Zalezi jaky teren mas namysli??
Jezdilo se me s nema moooc pekne, byla jsme s nema hodne moc spokojena. Boudicka ma zip ze jde jakoby zvetsit a zastini ditko.Jsou hodne prostorne, ze ditko v nich neni jak sardinka, a ma tam hodne mista.Jsou lehoucke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
31.1.14 15:23
@Janca.Nikca píše:
@sai také jsme o nich přemýšleli..mohu se zeptat jak se s nimi jezdí? jak jsou polohovatelné? a jak zvládají terén?

Tak mě se s nimi jezdí krásně, na žádnej horskej terén to není, ale po polňačce s nimi projedu v pohodě. Polohují se do třech poloh a to na způsob kolíbky, takže pohneš s celou sedačkou. Do sedu, pololehu a uplnel leh. A celej potah jde sundat a vyprat, takže nemusíš nic drhnout kartáčem… Za mě super kočár:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
31.1.14 16:30

@Janca.Nikca Já měla nepolohovacího Zappa a jezdit s ním po Turnově, kde je to samá kočičí hlava byl pěkný hukot :mrgreen:.Nevím jak u polohovacího, ale vadilo mi, že byl rozviklaný v rukojetích. No a taky váží víc než zmiňovaný Snap.
TFK DOT mívali v Dětském ráji Liberec a zrovna malé golfky to tedy nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí