Gynekolog Zlín- doporučení
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kamarádka si chválí doktorku na Tomášově. Nahoře je CAR a dole normální ordinace..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Kamarádka si chválí doktorku na Tomášově. Nahoře je CAR a dole normální ordinace..
A prosím kterou? Je jich tam více..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
A prosím kterou? Je jich tam více..
Příjmení měla myslím na B. Zkusím se zeptat
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Příjmení měla myslím na B. Zkusím se zeptat
Tak to bude Brychtová a zkušenost Dr. Květákem nemáte?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ano to je ona.. když bylo třeba a neměla ordinaci, tak si ji klidně volala na vyšetření do nemocnice. A rychle komunikovala i přes mail..Vím, že s ní byla moc spokojená. Toho dr. neznam-ja mám jen zkušenost s doktorama nahoře v Caru
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:brychtova toho ma uz moc, skvely je ten kvetak

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj holky, zkouším obnovit diskuzi. S přítelem jsem se přestěhovala do Brezolup a sháním dobrého gynekologa ve Zlíně, popřípadě v Uherském Hradišti. Poradíte někoho? Dívala jsem se predbezne na Tomášov ve Zlíně, ale těžko jen tak někoho vybrat, tak moc uvítám vaše doporučení
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Neschopenka gynekolog
- Prediko Zlín doprovod
- Psychické ataky, úzkost a doporučení psychiatra
- Strach z navštěvy gynekologa spojený se sociální fobií
- Doporučení na fyzioterapii nebo osteoterapii
- Prediko Zlín co je potřeba
- IUI s darovaným spermatem klinika reprodukční medicíny Zlín
Ahojte, doporučíte dobrého a schopného gynekologa ve Zlíně? Chodím k Dr. Pokludové a děs a hrůza, dokud chodíte jen na preventivky a pro recepty, tak je vše ok, ale jakmile máte nějaký problém, máte smůlu. Celkově působí i se sestrou, např. když se na něco zeptáte, jako, že otravujete…
Radši bych brala ženskou, ale pokud máte dobré zkušenosti i s chlapy, tak se nebráním.
PS: ač to může znít divně, hodně na mě působí psychicky to, jak Dr. vypadá a jak působí, potřebuji někoho na koho se dá obrátit s důvěrou a čímkoliv.
Budu moc ráda za typy!!