Gynekologické problémy, právo na druhý názor?

Anonymní
24.11.14 13:58

Gynekologické problémy, právo na druhý názor?

Ahoj, chtěla bych se možná spíš vykecat a zjistit, jestli někdo nemá podobný problém. Prosím o zachování anonymity, jde o citlivé téma, děkuji :kytka:
Nikdy jsme žádné gynekologické problémy neměla, snad jeden zánět před dětmi, bohužel jsem brala několik let HA :zed:, ale po vysazení se mi podařilo plánovaně otěhotnět snad druhý měsíc, těhotenství bylo v pořádku až na mírné obtíže, které ale s touto věcí nijak nesouvisí. Po několika letech jsme se rozhodli pro druhé dítě, na které jsme si chvíli museli počkat, což zase je v normálu, bohužel druhé těhotenství skončilo blbě, bylo problémové od začátku, já krvácela, dítě nerostlo :? Od té doby mám pocit, že se něco nějak v mém těle přecvaklo. Třetí těhotenství přišlo zase brzy, ale zase s problémy, krvácení, dítě se naštěstí udrželo. Po porodu jsem dodržela šestinedělí, jenže jakékoliv snahy o nějaké sblížení s manželem končilo krvácením :roll: Po čase tyhle problémy zmizely, brala jsem chvilku detralex na posílení žilních stěn, bylo vše ok, ale poslední dobou to mám zase zpět, aktuálně slabě krvácím už třetí den po posledním styku :zed: Na vyšetření u dr. jsem byla, ten mě pečlivě prohlédl, nic nenašel, několikrát. HA neberu, odmítám, chci aby si tělo navyklo nějak fungovat přirozeně, cyklus mám pravidelný plus minus několik dní, ale to krvácení vprostřed cyklu mě neskutečně otravuje. Navíc si říkám, že to jaksi není normální :nevim: Poslední dobou mám takový blbý pocit, že za tím něco vězí, co třeba můj doktor přehlédl, i když je pečlivý, neměla jsme s ním nikdy žádný problém, ale tak jsme lidi, chyby děláme :nevim: Myslíte, že prostě můžu někde jinde požádat o celkové gynekologické vyšetření, aniž bych měnila doktora nebo se to ten stávající dozvěděl?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4734
24.11.14 14:08

Můžeš se nechat jinde vyšetřit ale zaplatis si cca 500…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
24.11.14 14:16

V prostřed cyklu trochu krvácíš? A nemůže to být ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.14 14:17

@sarunka003 ne to ne, vprostřed cyklu jsem nemyslela vyloženě v polovině, ale prostě během těch dní, kdy se krvácet nemá a vždy je to po sexu :?

• Citovat
  • Upravit
7552
24.11.14 14:20

Tak to nevím zkus si zavolat k jinému gyn. jestli by tě vzal a udělal vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.11.14 14:22

Tak s tím zkus zajít přímo do nemocnice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 14:26

No spíš mi jde o to, jestli mi takové vyšetření mimo zaplatí pojišťovna, někde jsem četla, že mám právo na druhý názor. Ale nevím, v jaké situaci :nevim:
Do naší nemocnice se mi právě nechce, tam mají vybavení z roku raz dva.. spíš jsem přemýšlela si najít nějakou kliniku v krajském městě, kde budou mít dobrý ultrazvuk.. ať to zase k něčemu je, když už :think:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.11.14 14:31

Tak na pojišťovnu zavolej, tam ti dají přesný informace.

• Citovat
  • Upravit
7552
24.11.14 14:32

To nevím jak je to s financováním ale já bych si zavolala na tu kliniku a řekla bych že chci kontrolní vyšetření, a zda je zpoplatněno a když tak za kolik. Nebála bych se zeptat určitě se s tímto dotazem už setkali a jestli Vám to přijde trapný tak vás stejně neznají a nikdy vidět nemusí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.11.14 17:12

Máš samozřejmě právo na názor jiného lékaře. A na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí