Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky, měla jste některá po užívání gynexu jsko vedlejší účinek výtok? Cca tyden po začatku užívání
Ne.. žádné, teda kromě jednoho..do měsíce jsem otěhotněla ![]()
Silnou MS trvající skoro měsíc. Musela jsem gynex přestat brát a řešit to s dr. ![]()
Ahoj, měla jste některá při používání gynexu stále krvácení? Tedy normálně jsem mívala menstruaci 7 dní s tím, že první 2 dny silná a pak postupně byla slabší a slabší (někdy se stalo, jakoby např 5 den mš úplně vymizela a další den se zase rozjela)Každopádně 7 den už jsem ji skoro neměla. A teď má otázka…začala jsem brát gynex 3 DC a to 3×7kapek…a už mám 7 den menstruaci a nijak nemizi…může být něco špatně? Nebo někdo stejný problém? Děkuji moc
@Anonymní píše:
Ahoj, měla jste některá při používání gynexu stále krvácení? Tedy normálně jsem mívala menstruaci 7 dní s tím, že první 2 dny silná a pak postupně byla slabší a slabší (někdy se stalo, jakoby např 5 den mš úplně vymizela a další den se zase rozjela)Každopádně 7 den už jsem ji skoro neměla. A teď má otázka…začala jsem brát gynex 3 DC a to 3×7kapek…a už mám 7 den menstruaci a nijak nemizi…může být něco špatně? Nebo někdo stejný problém? Děkuji moc
3×7 kapek je strašně moc.
Sniž to tak na třetinu. Nehledě na to, že při menstruaci je lepší ho vysadit.
@kacz děkuji moc za rychlou reakci. Dnes už jsem zkusila vzít jen 2 kapky a zkusím s tím dál pokračovat. Tedy 3× 2 kapky.
Doufám, že se mi tím nějak nerozjede celý cyklus ![]()
Nemá někdo zkušenost s vyrážkou při užívání gynexu? Dceři byl doporučen a po 3 dnech užívání se jí udělala na hrudníku svědivá kopřivka.
Ne.. brala jsem 2× denne 7 kapek a vedlejsi ucinky zadne, jako hlavni ucinek po prvnim mesici // ![]()
U me bohuzel spatna zlusenost. Dvakrat mi uplne rozhodil cyklus, poprve krvaceni prislo o 4 dny drive ale dala jsem jeste sanci a menstruace mi zacala dva tydny po skonceni te predtim, takze po 14tich dnech a to takova, ze jsem myslela ze je to spise potrat. Hrozna bolest, krvaceni jako jatky a to jsem gynex vysadila pred zacatkem menstruace. Myslim ze pro me urcite neni. Nikdy jsem nemela problemy predtim a brala ho spis proto, aby mi “upravil” cyklus v tom ohledu, ze by sme mi nezkracoval. Ale gynex mi ho zkratil razantne.
Ahojky, měla jste některá po užívání gynexu jsko vedlejší účinek výtok? Cca tyden po začatku užívání