Gynex a vedlejší účinky

Anonymní
21.9.20 20:32

Gynex a vedlejši účinky

Ahojky, měla jste některá po užívání gynexu jsko vedlejší účinek výtok? Cca tyden po začatku užívání

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
21.9.20 21:03

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.9.20 21:04
@Anonymní píše:
Ahojky, měla jste některá po užívání gynexu jsko vedlejší účinek výtok? Cca tyden po začatku užívání

Ne.. žádné, teda kromě jednoho..do měsíce jsem otěhotněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.20 21:17

@Skaiqy tak to asi nebude k tomu😂 dekuji☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
2.10.20 19:34

Silnou MS trvající skoro měsíc. Musela jsem gynex přestat brát a řešit to s dr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 10:26

Gynex a krvácení

Ahoj, měla jste některá při používání gynexu stále krvácení? Tedy normálně jsem mívala menstruaci 7 dní s tím, že první 2 dny silná a pak postupně byla slabší a slabší (někdy se stalo, jakoby např 5 den mš úplně vymizela a další den se zase rozjela)Každopádně 7 den už jsem ji skoro neměla. A teď má otázka…začala jsem brát gynex 3 DC a to 3×7kapek…a už mám 7 den menstruaci a nijak nemizi…může být něco špatně? Nebo někdo stejný problém? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
7904
5.2.21 10:28
@Anonymní píše:
Ahoj, měla jste některá při používání gynexu stále krvácení? Tedy normálně jsem mívala menstruaci 7 dní s tím, že první 2 dny silná a pak postupně byla slabší a slabší (někdy se stalo, jakoby např 5 den mš úplně vymizela a další den se zase rozjela)Každopádně 7 den už jsem ji skoro neměla. A teď má otázka…začala jsem brát gynex 3 DC a to 3×7kapek…a už mám 7 den menstruaci a nijak nemizi…může být něco špatně? Nebo někdo stejný problém? Děkuji moc

3×7 kapek je strašně moc.
Sniž to tak na třetinu. Nehledě na to, že při menstruaci je lepší ho vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 10:32

@kacz děkuji moc za rychlou reakci. Dnes už jsem zkusila vzít jen 2 kapky a zkusím s tím dál pokračovat. Tedy 3× 2 kapky.
Doufám, že se mi tím nějak nerozjede celý cyklus :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.21 15:16

Nemá někdo zkušenost s vyrážkou při užívání gynexu? Dceři byl doporučen a po 3 dnech užívání se jí udělala na hrudníku svědivá kopřivka.

• Citovat
  • Upravit
105
15.2.21 21:17

Ne.. brala jsem 2× denne 7 kapek a vedlejsi ucinky zadne, jako hlavni ucinek po prvnim mesici // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.12.24 17:26

U me bohuzel spatna zlusenost. Dvakrat mi uplne rozhodil cyklus, poprve krvaceni prislo o 4 dny drive ale dala jsem jeste sanci a menstruace mi zacala dva tydny po skonceni te predtim, takze po 14tich dnech a to takova, ze jsem myslela ze je to spise potrat. Hrozna bolest, krvaceni jako jatky a to jsem gynex vysadila pred zacatkem menstruace. Myslim ze pro me urcite neni. Nikdy jsem nemela problemy predtim a brala ho spis proto, aby mi “upravil” cyklus v tom ohledu, ze by sme mi nezkracoval. Ale gynex mi ho zkratil razantne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí