Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Tak dneska jsem si vytáhla kroužek (antikoncepce Nuvaring) a rozhodli jsme se, že další už si dávat nebudu
V dubnu máme svatbu, tak jsme si řekli, že bychom se už rádi snažili o miminko
V úterý jdu na gyndu na komplexní prohlídku, jestli je všechno v pořádku a pak hurá na to
Je na tom někdo podobně? Chtěla jsem se taky zeptat jestli je dobré koupit si v lékárně nějaké vitamínky nebo něco? Moc se na miminko těším, splní se mi tím sen být mladá maminka (je mi 23)
Všem držím palce! ![]()
Ahoj, nechci tě strašit ani nic podobného, jen se mi zdá, že se na to miminko moc upínáš a psychika je sviňa.
To se pak nemusí jako naschvál dařit. Jinak vitamíny bych brala až bych otěhotněla. Nicméně teď si můžeš koupit např. Nosifol. ![]()
Vitaminy určité neuškodí. Dobré je brát kyselinu listovou.
Přeji brzo pozitivní test.
Ahoj já dobírám poslední platíčko HA. A pak se začnem snažit o druhé
mám už tříletého syna. Ale budu testit už tento měsíc, páč jsem měla antibiotika a vynechala sem jeden prášek a v tu dobu byl sexík tak co kdyby to náhodou vyšlo
![]()
@Katty1008 Kyselinu listovou, vitamin E. Přeji hodně štěstí při snažení, taky jsem měla prví dítě ve 23
.
@Katty1008 určitě doporučuji kyselinu listovou
Ať se vše vydaří podle plánu ![]()
Všem moc děkuju!
A nevíte holky jak je to teď s mateřským a rodičovským příspěvkem jen abych věděla? Já jsem teď nezaměstnaná, snoubenec práci má. To znamená, že mateřský příspěvek nedostanu, že? Ale u rodičovského si budu moct vybrat délku, protože se to teď bere i podle manžela, že?
Jinak si myslím, že se na to nějak neupínám, jen z toho mám teď radost prostě a ráda konverzuju s lidma, co jsou ve stejné situaci ![]()
tu listovku muzes klidne uz ted, i se to doporucuje brat to pred tehu. ![]()
@Katty1008, listovku už ted. A pak i aspoň během prvního trimestru.
Ahoj! doporučuju chorellu
brala jsem půl roku před vysazením a otěhotněla prakticky hned na první pokus. možná to nebylo tím, ale celkově jsem se cítila fakt výborně (na konci kůry jsem jedla 3×6 tbl. za den
@Katty1008 nahodou jsem narazila na tuhle diskusi (mela jsem ji v oblibenych
)
Zajimalo by mne, zakladatelko, jak jsi na tom ted?
Ja prestala brat prasky 10.5., zacla si merit bazalni teplotu.. dneska jsem 37. den cyklu, fertility friend mi vypocital ovulaci na 11.6., ted uz mam nekolik dni vyssi teplotu… ale nadeje si nedelam
… jen jsem o tom chtela s nekym pokecat
v utery mam statnice tak mi trochu uz hrabe ![]()