HCG 17 tisíc a na ultrazvuku jen vysoká sliznice.

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.11.21 10:38

HCG 17tisic a na ultrazvuku jen vysoká sliznice.

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, vím že je to buď a nebo, ale i tak bych ráda věděla vaše zkušenosti.
Poslední ms byla 23.9.
Po vynecháni pozitivní test, a včera návštěva doktora, na ultrazvuku viděl jen zvysenou sliznici, poslal mě na krev, která vyšla 17tisic.
Dnes mi volala sestřička, a chtěla hned abych jela do špitálu, ale po uvážení že mi je fakt dobře, až na klasický příznaky, jako nalitá prsa atd, ze to necháme na pondělí a úvidi se.
Je to mě třetí těhotenství, nikdy jsem nějaké problémy neměla..
Tak bych se chtěla zeptat, zda jste některá zažila něco podobného a snad to dopadlo dobře.
Děkuji moc ;)

  • Citovat
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
5.11.21 10:43

To je dost vysoké HCG na to, že v děloze nebylo nic vidět. Napadá mě možnost vícečetného těhotenství :nevim:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5.11.21 10:47

@Luciiik13 Právě, všechno je naprosto v pohodě, ani špinění, bolesti jen klasický příznaky..

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2204
5.11.21 10:57

Mě teda napadlo spíš mimoděložní. Vícečetný už by při těchhle hodnotách taky mělo být vidět. Ale snad jsem mimo.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
346
5.11.21 10:59

Bojí se mimoděložního těhotenství, když nebylo nic vidět v děložní dutině.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2753
5.11.21 11:04

Při takhle vysokým hcg by v děloze už něco vidět bylo téměř na 100 %. Mimodelozni je víc víc pravděpodobné, já bych do té nemocnice šla. Je blbost čekat, až tě začne něco bolet.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
11375
5.11.21 11:08

Do té nemocnice bych určitě šla, při téhle hodnotě musí být někde těhotenství vidět. A pokud není vidět v děloze, tak opravdu důkladně pátrat ve vejcovodech.
Asi bych to nenechávala přes víkend, aby to neskončilo akutní příhodou.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Anonymní
5.11.21 11:10

Ano. Bylo z toho prasklé mimoděložní a 2 operace :nevim:

  • Citovat
  • Nahlásit
2359
5.11.21 11:13

Tehotenství je videt pri HCG 1000, takze to vypada na to mimodelozni. Ale to by snad uz taky meli videt neee :roll:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
11375
5.11.21 11:14
@DandátkoP píše:
Tehotenství je videt pri HCG 1000, takze to vypada na to mimodelozni. Ale to by snad uz taky meli videt neee :roll:

No jestli doktor nevěděl včera hodnotu Hcg, tak si mohl myslet, že prostě ještě není nic viděl a nepátral :think:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Anonymní
5.11.21 11:18

Včera ještě hodnotu nevěděl, ta přišla až dneska..
Mě je jinak dobře, nic mě nebolí tak nevím..co Sem mluvila s doktorem tak, že pokud je mi dobře, počkáme do pondělí a uvidíme.. Řekl, že má starý ultrazvuk, že v nemocnici mají lepší..

  • Citovat
  • Nahlásit
11375
5.11.21 11:28
@Anonymní píše:
Včera ještě hodnotu nevěděl, ta přišla až dneska..
Mě je jinak dobře, nic mě nebolí tak nevím..co Sem mluvila s doktorem tak, že pokud je mi dobře, počkáme do pondělí a uvidíme.. Řekl, že má starý ultrazvuk, že v nemocnici mají lepší..

a tak není lepší do té nemocnice zaběhnout dneska, ať máš přes víkend klid?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Anonymní
5.11.21 11:40

@ivašot. Nevím zda to ma smysl, když sem byla včera na sonu to by asi nebyla skoro žádná změna..možná tam pojedu..asi to bude lepší.

  • Citovat
  • Nahlásit
4435
5.11.21 11:43
@Anonymní píše:
@ivašot. Nevím zda to ma smysl, když sem byla včera na sonu to by asi nebyla skoro žádná změna..možná tam pojedu..asi to bude lepší.

Mimodelozni není sranda. Podle ms koncis 6tt a to můj doktor i na starém utz videl žloutkový vacek

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2139
5.11.21 11:47

Okamžitě do nemocnice. U mimoděložního je to dycky pohoda, pohoda, pohoda a pak najednou plesk a prasklý vejcovod/vnitřní krvácení, problém jak mraky a operace jsou nevyhnutelné.
Opravdu ti to stojí za to riziko, když stačí zajít jenom na blbou kontrolu aby to vyloučili?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat