Hemangiom laser

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
14.3.14 11:15

Asi 7,8…myslim, ze jeste jedno, ten zbytecek mozna bude muset odpalit, jestese uvidi..ale my to meli mensi nez vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
14.3.14 11:23

@novo123 to je paráda! vůbec to není červený a začíná to pomalu blednout :potlesk: teď už o to nemusíš mít asi tolik strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
14.3.14 12:15

Tak je fakt, ze ta obava, ze se bouchne a bude to ktvacet, uz je pryc, protoze to ma normalni povrch jako kuze. Dokonce se ztraci i ten hrbolek, ale mam pocit, ze je to nekonecny.

• Citovat
  • Upravit
5742
14.3.14 13:23

Holky, můžu se zeptat - nevíte, jestli je to i někde jinde v ČR? Pro nás je to hodně z ruky (jsem z Olomouce) a malá má hemangion na obličeji a bojím se, že jí po něm půjdou děti ve školce, jak nastoupí a někdo jí do toho škrábne, tak přemýšlím, jestli to nepořešit :nevim: Řešili jsme to u nás v nemocnici i u kožního, ale každý říká, že se to do předškolního věku ztratí a laserem že by to řešili až někdy po pubertě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
14.3.14 13:29

Ajo - my jsme od brna, toliko odpoved :-) a na ty bachorky o ztraceni ja neverim, ale kazdeho vec.

• Citovat
  • Upravit
5742
14.3.14 14:14

@novo123 no já právě taky ne :-) A vidím, jak jí po tom děti postupně jdou ručičkama a stačí malý škrábnutí a krvácet jí to bude jak blázen. Tak tam zavolám a uděláme výpravu :-) Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
14.3.14 14:20

@Ája 35 Určitě můžeš zkusit pohledat v Brně, ale já jsem se všude dozvěděla, že berou až od tří let :( to rozškrábnutí mě taky děsilo nejvíc, mám tři kluky plus mínus stejně starý, takže bitky na denním pořádku, ale v poslední době pozoruju, že se malej neustále někde tuká do hlavičky (jako forma berany, berany, duc) a teď má dokonce kolem toho hemangiomu modřinu jak blázen, takže jsem moc ráda, že už to nevypadá jako před laserem, to by asi nebylo dobrý. Ale celkově mám pocit, že o tom každej doktor říká něco jinýho, takže je těžko říct, komu máš věřit a kdo kecá. Teď jsem dokonce četla, že se laser nedoporučuje, protože z něho mají děti trauma. Taky nevím, co si o tom myslet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8818
14.3.14 14:29

@novo123 trauma? u těch malých tomu nevěřím…to by moje dcera musela mít například trauma z naší velké postele, protože z ní asi 10× spadla (naštěstí spíme skoro na zemi) to ořve, oklepe se a leze tam znova :zed: vůbec nic si nepamatuje :nevim: na to, že jde o cca 15 vteřin si myslím že je to ptákovina. To by museli mít děti trauma i z doktoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
14.3.14 14:31

@Cayse Já zase soudím podle toho, že jakmile ho zvednu, je ticho, to, když někde spadne, řve mnohem dýl, takže si taky nemyslím, že se to zakládá na pravdě. Ale těch výroků je tolik, já se v tom prostě už neorientuju, nedávno někde vychvalovali Faberovou, já jí nemůžu přijít na jméno, po dvou hodinách čekání, konzultace o ničem a lék, co má trvanlivost měsíc, další objednání za půl roku, no jestli tohle je hodné pochvaly, tak už asi všechno. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6
14.3.14 15:56

My jsme z havirova…pokud vim, tak ten laser, kterym to doktorka osetruje maji v ostrave(je to specialni laser-Vbeam)ale nemyslim, ze by tam byl nekdo, kdo by mel zkusenosti s osetrenim takhle malym deti. muzes se tam zeptat. nemaji ho tam dlouho. nektere typy hemangiomu oprvdu mizi v predskolnim veku spontanne, ale kdyz je tahle moznost, tak bych necekala. stoprocentne ti nikdo nerekne, ze zmizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.3.14 16:00

Stres mimco pri osetreni urcite ma, ale je to jen chvilka. myslela jsem, ze mala uz to tam pozna a bude brecet jen co tam dojedem, ale hned po zakroku(pri kterem samozrejme rve),kdyz ji zvedneme, prestane a pak tam suverenne beha, smeje se na doktorku, uplne v pohode..tkz o traumatu bych nemluvila.je to opravdu jen chvilicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
15.3.14 13:10

@kephinka Děkuju moc, tohle jsem chtěla slyšet :-) Určitě to zkusíme. Ona má menší tečku mezi očima - viz foto, je fakt, že tam trošku začínají prosvítat bílé nitky jakoby, ale to jen z blízka, jinak to vypadá pořád stejně a děti jí po tom fakt jdou a nerada bych, aby mi volali ze školky, že jí to valí a nejde to zastavit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.14 15:56

No, podle mne by to chtelo jen par osetreni, je to fakt malinke :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
17.3.14 21:32

@Ája 35 počkej, ještě mě napadlo, pokud jde malá do školky, tak jí brzo budou tři, ne? Tak to by ji asi vzali na ten laser i jinde. Zkusila bych to. Teda pokud to chápu správně. Je to fakt malinký a zdá se mi to sploštělý, není?

• Citovat
  • Upravit
5742
18.3.14 13:27

@novo123 Jsi hodná, malá má 2 roky a 2 měsíce, ale počítala jsem, že tím laserem to chvilku potrvá a ve 3 letech by měla jít do školky, jestli nás teda vezmou :roll: Má to trošku plastický do vrchu, ale je fakt, že se to postupně vyrovnává a zplošťuje :nevim:

Holky a jezdíte tam některá vlakem? Omlouvám se, jestli jste to tu psaly. Je to daleko od nádraží? Pokud se pro to rozhodneme, asi bych jela s malou sama vlakem, tak ať vím, na co se připravit :-) Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí