Hezká, elegantní móda ve větších velikostech

3241
4.11.13 18:03

Hezká, elegantní móda ve větších velikostech

Ahoj,

chtěla bych trochu oživit šatník a nakoupit si něco nového na sebe. Bohužel mám velikost 46/48 (spíš teda tu 48 - záleží jak je oblečeí šité) a moc nevím, kam jít nakupovat. Běžně kupuju v C&A, Marks&Spencer, někdy mi sedí něco z Lindexu. Kde ještě mají oblečeí větších velikostí? Nikdy jsem nebyla v Mangu, Mohitu… do jakých velikostí vyrábějí?

Ženy s kily navíc, kde kupujete oblečení? Jde mi o nějaké „slušné“ obchody - Kik, bonprix apod. neberu. :-)

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mellow
4.11.13 18:33

@Maddlen Ja si vetsinou objednavam obleceni z Anglie - Dorothy perkins a Next. Kdyz potrebuju neco hned tak c&a i kdyz mam pocit ze uz maj hadry jen pro duchodce ;) Jinak sem tam i Tako a H&M. Jinak mam stejnou velikost a nekdy sehnat to co si predstavuju je boj ;)

• Citovat
  • Upravit
801
4.11.13 18:44

@Maddlen Obcházení butiků jsem dávno vzdala, stabilní kolekci mají asi jen v M&S, ale často se mi prostě nelíbí. Ostatní málo nebo vůbec nic.
Líbí se mi věci na Halens.cz (případně Cellbes.cz - jsou nějak spříznění). Pár věcí mám z Ulla Popken, která se na plnoštíhlé specializuje, ale je dost drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.11.13 19:30

Máma kupuje sem tam něco na petrklic.cz. Ale stěžovala si, že se zhoršili a musí fest vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
4.11.13 22:40

Všechno, co už holky vyjmenovaly, Ulla Popken a Dorothy Perkins hlavně teda ze sekáčů, no a někdy k tomu všemu navrch sem tam objednávka z Tchiba, mívají i speciální kolekce pro větší velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.11.13 05:43

Díky moc, já právě potřebuju ty věci vyzkoušet, už několikrát se mi vymstilo, že věci z ibjednávových katalogů nebo objednané přes net mi neseděly, tak se celkem bojím. Kolikrát se mi líbí oblečení na Zulily, kde čas od času jsou větší velikosti, ale nemám odvahu to objednat, protože jak mi to nesedne, co pak s tím, že… :?

Zkusím tu Ullu Popken a Dorothy Perkins, o tom jsem nevěděla, snad to bude dobré, Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
5.11.13 13:15

Ulla Popken má tři prodejny v Praze, jednu v Brně (Olympie) a jednu v Ostravě :) já nejradši zkouším a kupuju oblečení osobně, s objednávkami jsem měla taky problém, jen u Tchiba ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat