Hlavní diskuze

• Otevřená skupina

Vše, co se týká genealogie, rodokmenů, rodinné historie, předků a potomků, stromu života, rozrodů, vývodů, atd.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
24.11.10 14:16

Adys - nemohla bych ti někam na email poslat nějaké nasbírané odkazy, třeba by se někomu hodily na nástěnce jako klikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
24.11.10 14:20

Ahojte, jen pozdravím…
Inspirovali jste mě těmi odkazy na Myheritage, což je tedy super věc, konečně jsem si taky udělala rodokmen…
a rozjelo se to, spojila jsem se i s pár příbuznými a dělá nás to už asi 5 :palec:
Ale jen tak rekreačně oproti vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
24.11.10 14:32
barbarbucha píše:
Ahojte, jen pozdravím…
Inspirovali jste mě těmi odkazy na Myheritage, což je tedy super věc, konečně jsem si taky udělala rodokmen…
a rozjelo se to, spojila jsem se i s pár příbuznými a dělá nás to už asi 5 :palec:
Ale jen tak rekreačně oproti vám :kytka:

Lido .. ha .. rekreacne mozna ted, za chvilku te to chytne a budes zavislak ;-) . jinak vitej a prijd casteji :-)

Zdenko .. odkazy mi klidne muzes poslat do sz, ale muzes je klidne i na tu nastenku dat i ty sama. myslim, ze to nevadi, ze nebudou v jednom a tom samem komentari :-) . ja jsem jen mela vcera vecer takovej chvilkovej naboj energie :lol: , tak jsem to tam nacpala. ;-)

zatim se loucim, zitra mame dikuvzdani, tak musim zacit s pripravou. budeme tu mit asi 15 lidi :-) . jdu pect dynovy cheesecake :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.11.10 15:05

Poradíte mi někdo, jak mám osoba nezkušená vložit odkaz, aby byl klikací? Prosím polopaticky pro blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.11.10 15:22

Klikni pravým tlačítkem myši a levým na kopírovat adresu odkazu.

• Citovat
  • Upravit
3790
24.11.10 15:56

jj .. zatemni adresu v zadani a pak ‚zkopirovat‘ a pak v miste, kam to chces, tak kliknout ‚nalepit‘ ??? po pravde, nevim :oops: , jak se to preklada do cestiny, proste pouzivas funkce ‚copy & paste‘ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
24.11.10 16:32
adys píše:
jo .. jsem si rikala, ze bych vas mohla rano potesit :-)nicmene, dala jsem tam vesmes odkazy, ktere jsem mela ja u sebe a pak jsem rychle prolitla diskuzi, ale mohlo se stat, ze jsem na neco zapomnela. tak se kdyztak omlouvam :mavam:

super odkazy, díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.11.10 16:49
adys píše:
jj .. zatemni adresu v zadani a pak ‚zkopirovat‘ a pak v miste, kam to chces, tak kliknout ‚nalepit‘ ??? po pravde, nevim :oops: , jak se to preklada do cestiny, proste pouzivas funkce ‚copy & paste‘ :-)

Adys,smím vědět jak dlouho žiješ v USA?Teda pokud to není tajné a ode mě drzé.

• Citovat
  • Upravit
3790
24.11.10 16:54
bamba píše:
adys píše:
jj .. zatemni adresu v zadani a pak ‚zkopirovat‘ a pak v miste, kam to chces, tak kliknout ‚nalepit‘ ??? po pravde, nevim :oops: , jak se to preklada do cestiny, proste pouzivas funkce ‚copy & paste‘ :-)
Adys,smím vědět jak dlouho žiješ v USA?Teda pokud to není tajné a ode mě drzé.

no jasne ! ted v rijnu to bylo 9 let ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
24.11.10 17:14

ahoj, tak jsem tu taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
24.11.10 18:32

ahoj,
tak už jsem tu taky :-D

Bambo - že jsem tak zvědavá, odkud z Kolínska pochází tchán? Já že mám taky hodně předků z Kolínska a Kutnohorska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.11.10 20:17

Hup - už su tu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.11.10 20:21

Jenom se zeptám - nenašel někdo svoje kořeny v druhé půlce 19. století okolo Velimi a Českého Brodu? Že bychom třeba teoreticky byli příbuzní..?

Totiž - u nás v rodě se ještě po druhé světové válce vyskytvoalo příjmení Velimský… A je to evidentně příjmení „pomístní“, tedy po místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.11.10 20:54
janina1974 píše:
ahoj,
tak už jsem tu taky :-DBambo - že jsem tak zvědavá, odkud z Kolínska pochází tchán? Já že mám taky hodně předků z Kolínska a Kutnohorska…

Tchán pochází z Ohrady u Kolína,chodil do školy v Nové Vsi.

• Citovat
  • Upravit
bamba
24.11.10 20:56
adys píše:
bamba píše:
adys píše:
Adys,smím vědět jak dlouho žiješ v USA?Teda pokud to není tajné a ode mě drzé.
no jasne ! ted v rijnu to bylo 9 let ;-)

Jejda a nestýská se ti,bych nepřežila,kdyby se mi děti takle rozutekly.Nemoct vidět nejmíň jednou týdně vnoučata,to bych nepřežila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny