Hledám gynekologa v Brně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
22.6.14 11:01
@Anonymní píše:
Zdravim vas zeny, hledam dobrou gynekolozku ci gynekologa. moje stavajici vubec nic neresi, casto trpim zanety a naposledy mne odbyla tym ze je to normalni. a za druhe se snazime o mimi ale nejak se to nedari tak hledam doktorku ktera by nam pomohla udelala ultrazvuk nabrala krev a podobbne.diky zuzka.

Zkus soukromu kliniku v Brne unica barvicova. Doktorka novotna. Mela jsem zanety a po jeji lecbe cca mesicni se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
22.6.14 11:08

Ahoj anonymní, v době, kdy jsem bydlela v Brně, jsem chodila k MUDr. Sládkovi ( http://www.gynekologiemaxima.cz/ ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 11:08

@birma dekuji muzes mi napsat o panu doktorovi vice?

• Citovat
  • Upravit
8114
22.6.14 21:54
@Anonymní píše:
@birma dekuji muzes mi napsat o panu doktorovi vice?

Co by Tě zajímalo? Pracoval v nemocnici ve Vyškově, je výborný operatér a gyn. s lidským přístupem. Poradí, zkonzultuje, pokud jeho péče nestačí, pošle dále. Já jsem u něj odchodila dvě těhotenství ve 37 a 40 letech. Před starší dcerkou jsem měla PCO a i vzhledem k věku hrozilo CAR. Po nasazení Clostilbegytu u něj se nakonec zadařilo přirozeně :palec:. Myslím, že je důsledný, pokud je potřeba vše vysvětlí, ale vždy konzultuje s pacientkou postupy… V ordinaci má UTZ vybavení, nyní nový moderní přístroj :palec:. UTZ mi dělal vždy i při prevetivní kontrole ;) Zajímá Tě ještě něco? Jo a neplatí se u něj žádné „nadstandartní“ příplatky, ani v těhotenství ani nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.6.14 21:59

Ahoj za sebe můžu doporučit Mudr. Chrenková Eva, směrem na Řečkovice, zastávka Tylova. Milá, ochotná a vstřícná, to stejné je sestřička, i když tak zprvu vůbec nevypadá, je velice hodná. Paní doktorka mně vždy pomohla s každým problémem který jsem měla. Jak je to v těhotenství nevím, těhu jsem ještě nebyla… :) ale chodím k ni už 11 let :) a poplatek jsem jednorázově nedávala žádný, jen když nejdu na prevenci, platím 30kč navíc, jinak 30Kč za zrcadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.6.14 18:57

@birma dekuji moc. v pondeli mu zavolam zda mne vezme.muzu se zeptat zda ti delal ultrazvuk i kdyz jsi brla ten clostibelgyt? myslim pred ovulka zda zkontroloval zda tabletky zabrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
28.6.14 21:10

@hanka1120 ano, chodila jsem na UTZ 12DC, až třetí měsíc jsem měla dva folikuly 17mm a 15mm, sice říkal, že jsou dost malé a už moc neporostou…i tak mi píchl Pregnyl… a z toho cyklu máme Victorii. 8) (jinak původně se oplodnily obě vajíčka, ale jedno dvojčátko v 9tt zaniklo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.6.14 09:54

Dekuji moc. snad mne vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.14 09:18

Děvčata udravim vas hledam dobryho gynekologa který mne vezme nevite o nejakem, iveta.

• Citovat
  • Upravit
26055
11.8.14 10:49

Za mě Gyn-line na Kolišti, maximální spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.14 09:13

Devcta mohla byste mi poradit hledam dobrého gynekologa, ktery mne vezme nejlepe slatina, slapanice atd. dekuji moc. jitka

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.9.14 11:13

Já spíš přemýšlím - zda jde jednou se vnutit vlášínovy do jeho rizikové poradny než jezdit přímo do nemocnic :oops:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
28.9.14 14:35

Nevím, já chodím k Dr. Jančovi na Orlí 10. Převzal si mě v 5.měsíci těhotenství a jsem s ním maximálně spokojená. Pokud vím, stále nabírá. Nedávno se u něj registrovala švagrová :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.9.14 22:33

No u nás stejně si asi nevyberu dle mně co vymyslí jednou gynekolog tak tak to prostě bude, ale o Vlášínovi mu asi natuknu, já to ještě popřemýšlím ještě přemýšlím o Helliosu tak je taky speciální poradny po rizikové a pak je bohužel jen špitál bohunice a nebo Obilní trh. A možná i Milosrdné to nevím zda to tam mají taky.

Ale spíš by mně vyhovovalo chodit na Veveří dočetla jsem se, že tam jsou také rizikové poraadny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.26 13:37

Ahoj holky, hledam dobreho gynekologa v Brne, ktery se zajima o HRT a da se s nim mluvit o bioidentickych hormonech a ktery je predepisuje.
Doporucite mi nekoho?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty