Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
není tady někdo z Tábora nebo okolí? Přistěhovala jsem se sem s přítelem, ale nikoho tu neznám, tak bych byla ráda za nějakou spřízněnou duši…
co třeba zajde s cvičit, na kafe atd a do budoucna, abych měla taky s kým jezdit s kočárkem ![]()
@Destinyschild ahoj
take jsme se pristehovaly…mam už 14 mesicniho syna Vojtíška…ty už mimi maš nebo čekaš?
Ahoj holky je mi 42 a mám 10 letou dceru. Hledáme mamču s podobně starou holčičkou na procházky, pokec, výlety…
Hledám kamarádku, ja jsem z Veselí nad Moravou, ale klidně odkudkoliv se kterou si budu posílat zpravy na emiminu. Mám holčičku čtyři měsíce starou, a zakladam si na tom jak je oblékaná a co má za věci a jak mám vyzdobený byt. Je to můj koníček. Mně je 25 let a bydlím s přítelem. Napíše některá s podobnými zájmy? ![]()
Hledam kamaradku jsem z kollina 28let 4deti manzel stale pracuje.rada bych sla na jkafco atd…nikoho tu neznam ![]()
@Nikola.Horackova Já jsem přímo, bydlíme tu od cervna. Hledam nekoho s kym treba nekdy vyjít na procházku s kočárkem ![]()
Je tu nějaká mlada maminka s menším detatkem z Brna? Která si pořád ráda užívá života?
@PavliAnys muzeme se urcite nekdy domluvit a ja s malou prijedu do Usti a muzem nekam zajit, pokecat
mas fb? Kdyztak me posli do sz jak si na fb
![]()
@Nikola.Horackova asi nevím jak se tu píše sz
A tebe na fb pod tvým jménem nemohu najit. Napis mi na post. t@email.cz a já ti napíšu jak jsem na fb ![]()
To bude fine ![]()
@PavliAnys tak sem ti napsala sem na emimino soukromou zpravu ![]()