Hodná ženuška nebo bokovka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
13.12.19 00:20

No… ono to zase až tak jednoduché není.

Smířit se s tím, že sex až do memopauzy už bude o ničem (a možná i potom).
Nebo být nevěrná a užít si to…

Fakt s manželem nejde pohnout? Co třeba společná návštěva sexuologa?
Nebo mu fakt narovinu říct, jak jsi z toho sexu a jeho přistupu zklamaná a jak Tě to ubíjí?
Ale fakt to říct napřímo, bez nějakých narážek. V klidu a věcně, klidně mu přečti ten Tvůj první příspěvek.

Taky na tohle prý pomáhá změna prostředí, aby to nebylo zase doma, kde už bylo tolik stereotypního sexu. Tak třeba wellnes pobyt v hotelu před víkend, ideálně bez dětí (ale i s nima to jde)… a… připomenout si, jak to bylo v prvních měsících vašeho vztahu…
Ale zase, předem se s mužem na tom trochu domluvit - aby to nedopadlo tak, že na na hotelu budeš před chlapem nakrucovat v nové sexy rudé krajkové košilce a on bude jen blbě čumět a pak řekne: „Co to blbneš, Božka?“ A pak odejde na pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
13.12.19 00:22

A jinak je manžel v pohodě? Jako dobrý táta, pomůže v domácnosti, dobře vydělává a tak?
Jen v tom sexu je to už nic moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.12.19 00:23
@Milan42 píše:
No… ono to zase až tak jednoduché není.

Smířit se s tím, že sex až do memopauzy už bude o ničem (a možná i potom).
Nebo být nevěrná a užít si to…

Fakt s manželem nejde pohnout? Co třeba společná návštěva sexuologa?
Nebo mu fakt narovinu říct, jak jsi z toho sexu a jeho přistupu zklamaná a jak Tě to ubíjí?
Ale fakt to říct napřímo, bez nějakých narážek. V klidu a věcně, klidně mu přečti ten Tvůj první příspěvek.

Taky na tohle prý pomáhá změna prostředí, aby to nebylo zase doma, kde už bylo tolik stereotypního sexu. Tak třeba wellnes pobyt v hotelu před víkend, ideálně bez dětí (ale i s nima to jde)… a… připomenout si, jak to bylo v prvních měsících vašeho vztahu…
Ale zase, předem se s mužem na tom trochu domluvit - aby to nedopadlo tak, že na na hotelu budeš před chlapem nakrucovat v nové sexy rudé krajkové košilce a on bude jen blbě čumět a pak řekne: „Co to blbneš, Božka?“ A pak odejde na pivo.

Jak ta scéna ze Slunce, seno: ona se svůdně svíjí mezi dveřmi a Labus si ťuká na čelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14776
13.12.19 00:29
@Russet píše:
Jak ta scéna ze Slunce, seno: ona se svůdně svíjí mezi dveřmi a Labus si ťuká na čelo :mrgreen:

„Od tý doby, co jsi viděla Emanuelu…“ :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.12.19 00:31

Ten dotaz je položený špatně. Zakladatelka si myslí, že má na výběr: buď úžasný sex s milencem, nebo nudný sex s manželem. Ale ono je to ve skutečnosti úplně jinak.

Zaprvé ten sex s milencem nemusí být zdaleka tak úžasný, jak si maluje. Může ho mít malýho, může trpět předčasnou ejakulací. Taky může být levej jak tágo… Prostě rozhodně to není tak, že milenec je záruka lepšího sexu.

A zadruhé, sex s manželem nemusí být nudný. Samozřejmě, ze dne na den se to nezmění o 180 stupňů. Ale je potřeba na tom začít systematicky pracovat. Chlap je v sexu nudný? Opravdu jenom on? Já bych se docela divil, že je to stoprocentně jen jeho vina. Vždyť zakladatelka při sexu může taky dělat hroooomadu věcí. Bez toho, aby to záleželo na manželovi. Ať ho položí na záda, sedne si na něj a může si diktovat - jak tempo, tak všechno ostatní. Může si před sexem připravit masážní olej, s tím se dá dělat taky spousta věcí. Ať manželovi sama ukáže, že se dá v postli experimentovat. A ono ho to začne bavit. Jenže to je dlouhá a složitá cesta.

Ale milenec je tak lákavé a jednoduché řešení, že?

Příspěvek upraven 13.12.19 v 00:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.12.19 00:31
@Michelle_M píše:
„Od tý doby, co jsi viděla Emanuelu…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dík, nemohla jsem si na jméno vzpomenout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.19 00:32

@Milan42 je to těžký, chlap je prostě vanilkovej, čtyři pozice, v posteli, maximálně na gauči. V kuchyni nebo koupelně je tak vykolejenej, že se neudělá. Vrchol jeho erotických fantazií je „vykuř mi ho“. To bych všechno brala. Ale před nedávnem se po tom, co jsem mu to splnila, neobtěžoval mě dodělat. Sorry, že to píšu takhle na rovinu, myslím, že nemá cenu si tu na něco hrát. :nevim: Druhý den jsem mu na rovinu řekla, že se zachoval jako sobec. To uznal, ale změna žádná, ale před pár dny se to v podstatě komplet zopakovalo. No a pak se mi tu diví, že uvažuju o milenci. Přece nejsem tam stará ani hrozná, abych si nezasloužila trochu pozornosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.19 00:35

@Tomkins zakladatelka by byla ráda, kdyby manžel projevil trochu zájmu, intence a ochoty spolupracovat. Jako pokaždý se skoro doprošovat…

• Citovat
  • Upravit
2073
13.12.19 00:37

Aha… takže Ty tulipáne máš jen BDSM fantazie, nebo jsi to někdy v minulosti i reálně prožila BDSM sex?
Ono totiž pozor, často jsou ty sexuální fantazie mnohem lepší, dokud jsou jen v hlavě. Než pak narazit na realitu, když se pokusí člověk realizovat a zjistí, že to není ono.

Ono, podle toho, co píšeš se ten Tvůj nezmění, dokud bude mít pocit, že je všechno tak nějak ok, i přes věty o sobci.
Zkus tu sexuologii s ním… může mu doťuknout, že už je to vážné. A že Tě případně může i ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.12.19 00:38
@Anonymní píše:
@Milan42 je to těžký, chlap je prostě vanilkovej, čtyři pozice, v posteli, maximálně na gauči. V kuchyni nebo koupelně je tak vykolejenej, že se neudělá. Vrchol jeho erotických fantazií je „vykuř mi ho“. To bych všechno brala. Ale před nedávnem se po tom, co jsem mu to splnila, neobtěžoval mě dodělat. Sorry, že to píšu takhle na rovinu, myslím, že nemá cenu si tu na něco hrát. :nevim: Druhý den jsem mu na rovinu řekla, že se zachoval jako sobec. To uznal, ale změna žádná, ale před pár dny se to v podstatě komplet zopakovalo. No a pak se mi tu diví, že uvažuju o milenci. Přece nejsem tam stará ani hrozná, abych si nezasloužila trochu pozornosti.

Já když to čtu, tak mi to vůbec nepřijde jako taková tragédie, oproti tomu, co už jsem tu na fóru měl možnost číst. Víš, že polohy nemusí určovat tvůj manžel? Víš, že si můžeš sama říct, nebo se naštelovat do takové polohy, do jaké ty sama chceš?

A víš, že stejně, jako on řekl: „Vykuř mi ho“, tak ty si můžeš říct, co má udělat on tobě? Jen teda doporučuju, klidně ho nějak rozparádi, ale pak ať nejprve on uspokojí tebe a teprve potom ty jeho. Z chlapa po orgasmu docela rychle opadne vzrušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
13.12.19 00:41
@Milan42 píše:
A jinak je manžel v pohodě? Jako dobrý táta, pomůže v domácnosti, dobře vydělává a tak?
Jen v tom sexu je to už nic moc?

A jinak. No střídavě oblačno, mám ho ráda, vážím si ho, je to čestný chlap, až by se řeklo že starý školy. táta je dobrej, děti miluje. doma pomůže, ale musí se mu chtít a teprve až když si přečte všechny ty internety. Jen prostě vůči mě je spíš chladnější, celkově bych řekla, že takhle nějak by asi mohlo vypadat manželství po padesáti letech. Jenže mě je třicet, ne sedmdesát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
13.12.19 00:41
@Anonymní píše:
@Tomkins zakladatelka by byla ráda, kdyby manžel projevil trochu zájmu, intence a ochoty spolupracovat. Jako pokaždý se skoro doprošovat…

Jó to doprošování, nudný sex i tu sobeckost znám moc a moc dobře, jen s prohozeným pohlavím. Takže tě zakladatelko moc chápu a soucítím s Tebou. :hug:

Nicméně dosud to nemáš tak zlé jako to bylo u nás a myslím, že je šance to napravit či zlepšit. BDSM dominantního Pana Samce z něho asi neuděláš, ale zlepšit by se to dalo.
Ale musí sám chtít, musí sám vědět, že je zle. Většina mužů jsou na jemné náznaky slepí, musíš jednat napřímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.12.19 00:43
@Anonymní píše:

Já tě úplně chápu, že takhle je to dlouhodobě neudržitelný stav. Ale nějak jste se do tohohle stavu dopracovali. A asi to taky nebylo ze dne na den. O vztah se musíš starat. A o sexuální život taky.

Základem řešení problému je uvědomit si, že i ty děláš nějakou chybu, nejen on. A změnit přístup. Ty místo toho nadáváš na něj a hledáš si bokovku. Zamysli se nejprve, co bys mohla dělat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
13.12.19 00:43
@Tomkins píše:
Já když to čtu, tak mi to vůbec nepřijde jako taková tragédie, oproti tomu, co už jsem tu na fóru měl možnost číst. Víš, že polohy nemusí určovat tvůj manžel? Víš, že si můžeš sama říct, nebo se naštelovat do takové polohy, do jaké ty sama chceš?A víš, že stejně, jako on řekl: „Vykuř mi ho“, tak ty si můžeš říct, co má udělat on tobě? Jen teda doporučuju, klidně ho nějak rozparádi, ale pak ať nejprve on uspokojí tebe a teprve potom ty jeho. Z chlapa po orgasmu docela rychle opadne vzrušení.

Ano, to jsou taky dobré rady. Na Vykuř mi ho mu řekni: Nejdříve mi ji vylízej do sucha. A pak bude kouření. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
13.12.19 00:44
@Milan42 píše:
Jó to doprošování, nudný sex i tu sobeckost znám moc a moc dobře, jen s prohozeným pohlavím. Takže tě zakladatelko moc chápu a soucítím s Tebou. :hug:Nicméně dosud to nemáš tak zlé jako to bylo u nás a myslím, že je šance to napravit či zlepšit. BDSM dominantního Pana Samce z něho asi neuděláš, ale zlepšit by se to dalo.
Ale musí sám chtít, musí sám vědět, že je zle. Většina mužů jsou na jemné náznaky slepí, musíš jednat napřímo.

Příspěvek upraven 13.12.19 v 01:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria