Hodná ženuška nebo bokovka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
13.12.19 00:44

Eeee zakladatelko, zapoměla jsi zaškrtnout, že chceš psát anonymně. Honem to smaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
13.12.19 00:48

Stane se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40619
13.12.19 05:01
@Anonymní píše:
Hele ale vážně, jak z toho ven? Co s manželem? Dovedeš si představit, že ve třiceti máš fakt mizerný sex. Moc dobře víš, že to je mizerný, stejně jako že to může být mnohem lepší, ale že se tomu druhému prostě nechce ti to lepší udělat?
@Anonymní píše:
Hele ale vážně, jak z toho ven? Co s manželem? Dovedeš si představit, že ve třiceti máš fakt mizerný sex. Moc dobře víš, že to je mizerný, stejně jako že to může být mnohem lepší, ale že se tomu druhému prostě nechce ti to lepší udělat?

Ve 30 je to opravdu brzo, takhle dopadnout…

Nejhorší na tom je, že zřejmě, jak jsem pochopila z textu, se po 10 letech s chlapem dostáváš do fáze, kdy děti odrostly a je konečně čas jen na Tebe a navíc, jak je známo, u spousty žen se sexualita začne rozvíjet po třicítce a může to jít až tak do 50 nahoru…

Z toho, co tady čtu o panu manželovi, je jasné, že on je někde jinde, vaše potřeby sexu se už dávno rozdělily a osobně pochybuju, že se někdy setkají, protože když to v tom chlapovi není, tak nepomůže nic…

Milenec jako zkušený a hlavně ženatý se jeví na tyhle experimenty víc než ideální, lepší než nějaký mladík, který by se zamiloval a dělal problémy…

Tak to s ním zkus, ono dokud to nezkusíš, tak si budeš ten sex s ním idealizovat…

Ale pozor, díky pobytu na E-miminu jsem zjistila, že je spousta žen, které neumí oddělit sex od lásky a které se po prvním šuku zamilují…
Některé se pak už ani nemohou milovat se svým manželem, ten to pak na nich pozná …

Takže popřemýšlet o tom, jestli bys to byla schopna ustát bez zamilování, doma by ses musela chovat stejně, žádné zbytečné vypisování s milencem, sex by musel být někde v jiném kraji, aby vás někdo nepotkal, v sázce je hodně, když chceš zachovat rodinu…

Protože pro okolí bys samozřejmě byla ta nejhorší, když by to prasklo, spousta lidí si myslí, že když má žena chlapa dobrého otce a doma funguje, že jí to prostě musí stačit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.12.19 06:15

Já bych ti toho milence taky moc přála a doporučila, ale to chce tvrdou povahu, která umí oddělit sex od lásky a vztahu. Já bych to asi nedokázala! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.19 06:28

Tady je problém, že ti nikdo nezaručí, že milenec bude v posteli lepší, než manžel. Kamaradka si pořídila staršího milence, dost zkušeného, měl hodně žen. A prý taková hrůza v posteli, to se je tak nezazije. Abys nebyla zklamaná.

• Citovat
  • Upravit
34473
13.12.19 06:37
@Anonymní píše:

Já si to třeba představit nedovedu. A pokud není manžel retardovaný, tak mu musí být jasné, že při tvé dlouhodobé nespokojenosti tu riziko milence existuje. Takže já bych udělala poslední pokus o záchranu a pak dej se vůle boží. ALE… ono to s tím milencem taky jednoduchý nebude. Lhát, podvádět, spát s dvěma najednou, na to musí být nátura nebo tě to zničí. Navíc nevěř, že v tom vůbec žádné city nebudou a ve finále zjistíš, že ten nový buď není tak diskrétní nebo je stejný srá. č jako všichni ostatní, co tě jen využil. Určitě bych do toho nešla s chumláčkově růžovou představou, jak ti to ten nový fantasticky udělá a ty budeš mít doma šťastnou rodinu, může to to celé manželství rozes.rat a to i v případě, že se to manžel nedozví. Prostě hraješ o všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.19 06:44

Hele u nás sex taky hrůza, přesně jak popisuješ :mrgreen: ale my teda máme i různý hračky, oblečky a stejně děs :lol: jsme spolu jen 5 let, ještě mi není ani 30..ale já na sex nejsem obecně, orgasmus jsem neměla nikdy, už ho ani nečekám :lol: to, že je chlap sobec, je pro mě spíš plus, mám to rychle odbyty a pohoda klid :mrgreen: kolikrát jsem mu říkala co a jak má dělat.. Vydrzi mu to dva dny a zas „zapomene“. Takže na to se. u. :roll: jo, bůh ví co bude za deset let, třeba si toho milence nakonec najdu, ale to by se ve mně muselo něco změnit, protože sex je u mě zatím úplně nedůležitý, nepodstatny a spíš mě obtěžuje :mrgreen:

Si to jednou zkus a uvidíš.. Buď budeš litovat nebo ne :nevim: znovu to podstupovat nemusíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.19 07:14

Chci tě mít doma, udělal bych všechno co budeš chtít. :D
Konec snění, teď vážně. Myslím že to není ještě taková tragédie. Jsou páry které nevysřídají ani dvě polohy a sex mají jednou za měsíc a míň. Tam už bych to pochopil. Jak často to vy máte? Myslím že rozhodně to nestojí za to, ohrozit rodinu.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
13.12.19 07:37

Taky se primlouvam, abys sla do toho, vyzkouset si, ze milenec absolutne nevyřeší problem ve vztahu s manzelem. V lepsim pripade ti to rychle docvalne samo, ze v sexu problem neni… v horsim pripade si on uzije a pujde o dum dal, coz tebe docasne rozseka, ale trochu vyresi to pnuti po novych zazitcich ;) V uplne nejhorsim to bude presne ta bomba, co od toho cekas. Zjistis, ze jsi do teto chvile vubec nezila, svet byl jedna velka sed a jsi prilis mlada, aby ses zakopala s takovym nudnym otrapou. Je to hra s ohněm, ale kdo chce kam… :lol:

Bohuzel nemam vubec pocit, ze bys byla adeptka na roli mistnich uspesnych nevernic. Prilis se na to treses a toho napadnika beres prilis vazne. Ale treba se mylim a budes to mit potom vse tak krasne na haku, jak je potreba.

Hele, ale ze srdce: good luck, ve 30 je fakt brzo balit sex :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3781
13.12.19 08:19
@Anonymní píše:
Starší, diskrétní, ženatý…no jo, jdu si rovnou nafackovat.

Co si mam predstavit pod pojmem diskretni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.12.19 08:25

Kladu si otázku, co přimělo ženu ve 20 letech začít vážný vztah s mužem. Je to příliš brzy.
Jaký byl před 10 lety, vyhovoval ti? Proč jste se dali dohromady a jak se mohlo stát, že za 10 let jste se dostali tam, kde jste.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
13.12.19 08:29

Jinak teda zvaž, zda umíš oddělit šuk a city. Ženy to údajně nedokážou, to by byl pak problém.
Ale čistě u tebe mám tušení, že ty bys do dokázala

• Citovat
  • Upravit
3781
13.12.19 08:38
@Anonymní píše:
@Milan42 je to těžký, chlap je prostě vanilkovej, čtyři pozice, v posteli, maximálně na gauči. V kuchyni nebo koupelně je tak vykolejenej, že se neudělá. Vrchol jeho erotických fantazií je „vykuř mi ho“. To bych všechno brala. Ale před nedávnem se po tom, co jsem mu to splnila, neobtěžoval mě dodělat. Sorry, že to píšu takhle na rovinu, myslím, že nemá cenu si tu na něco hrát. :nevim: Druhý den jsem mu na rovinu řekla, že se zachoval jako sobec. To uznal, ale změna žádná, ale před pár dny se to v podstatě komplet zopakovalo. No a pak se mi tu diví, že uvažuju o milenci. Přece nejsem tam stará ani hrozná, abych si nezasloužila trochu pozornosti.

A co kdyz te milenec taky nedodela? Kdyz uz, tak si zapichej s nekym nezenatym. On ten co doma nesoulozi s manzelkou je nejaky kazovy a nemyslim si, ze to bude ten pravej hrebec na odreagovani. Kdyz bys rekla, ze milenec by byl zenatej, kteremu to doma klape, tak prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
13.12.19 08:50
@Komsomol píše:
A co kdyz te milenec taky nedodela? Kdyz uz, tak si zapichej s nekym nezenatym. On ten co doma nesoulozi s manzelkou je nejaky kazovy a nemyslim si, ze to bude ten pravej hrebec na odreagovani. Kdyz bys rekla, ze milenec by byl zenatej, kteremu to doma klape, tak prosim

No jasně, vždycky je to vina chlapa, co? Nemusí být kazový, může být kazová jeho manželka.
Anebo on má ty BDSM touhy a jeho manželka jednoduše nemá, tak hledá, kde by se vyřádil jinde.

A ženatý, co se nechce rozvádět je právě dobrý v tom, že se snižuje riziko bláznivého zamilování. I třeba riziko, že ji bude otravovat denně, což u svobodného hrozí více.

A když ji milenec nedodělá? Nebo to bude i jinak špatné? Tak prostě papa a je to!
Jen se pak zakladatelka bude bude vyrovnat se svým svědomím a bude koukat manželovi do očí. což může být dost problém, jak tu už některé eMaminky řekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108383
13.12.19 09:13
@Anonymní píše:
To je celkem rána na solar. Nebýt toho, že nabíječ je poblíž dlouho, možná dýl než problémy doma. Jinak trefa. Asi to jsou přesně ty komentáře, které potřebuju číst. :nevim:

Tak to si poctes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria