Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomkins píše:
Ten dotaz je položený špatně. Zakladatelka si myslí, že má na výběr: buď úžasný sex s milencem, nebo nudný sex s manželem. Ale ono je to ve skutečnosti úplně jinak.Zaprvé ten sex s milencem nemusí být zdaleka tak úžasný, jak si maluje. Může ho mít malýho, může trpět předčasnou ejakulací. Taky může být levej jak tágo… Prostě rozhodně to není tak, že milenec je záruka lepšího sexu.
A zadruhé, sex s manželem nemusí být nudný. Samozřejmě, ze dne na den se to nezmění o 180 stupňů. Ale je potřeba na tom začít systematicky pracovat. Chlap je v sexu nudný? Opravdu jenom on? Já bych se docela divil, že je to stoprocentně jen jeho vina. Vždyť zakladatelka při sexu může taky dělat hroooomadu věcí. Bez toho, aby to záleželo na manželovi. Ať ho položí na záda, sedne si na něj a může si diktovat - jak tempo, tak všechno ostatní. Může si před sexem připravit masážní olej, s tím se dá dělat taky spousta věcí. Ať manželovi sama ukáže, že se dá v postli experimentovat. A ono ho to začne bavit. Jenže to je dlouhá a složitá cesta.
Ale milenec je tak lákavé a jednoduché řešení, že?
Příspěvek upraven 13.12.19 v 00:32
Tyhle typy chlapů tě s olejem pošlou někam nebo se budou tvářit tak, že tě podobné hrátky rychle přejdou.
Normálně milence prubni. Sex je prostě to nejdůležitější, tak proč se o to ochuzovat. Navíc pro nás muže znamená každá nevěrná manželka novou pipinku na trhu ![]()
@Venetia píše:Že jo. Ještě se k tématu nevyjádřil @pohledzdruhestrany
Tak to si poctes
@Mango_Lassi píše: Že jo. Ještě se k tématu nevyjádřil @pohledzdruhestrany
tak to ani nemusi, to uzse da predpokladat predem
@Mango_Lassi píše: Že jo. Ještě se k tématu nevyjádřil @pohledzdruhestrany
Já doporučuji shlédnout tento film https://www.csfd.cz/…-se/prehled/
A pak se znovu zamyslet, jestli mám opravdu problém, respektive jak je vážný ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Já doporučuji shlédnout tento film https://www.csfd.cz/…-se/prehled/A pak se znovu zamyslet, jestli mám opravdu problém, respektive jak je vážný
Promítat povinně všem, co jim svrbí?
A chlapům promítat taky?
Samé otázky ![]()
@Mango_Lassi píše:
Promítat povinně všem, co jim svrbí?
A chlapům promítat taky?
Samé otázky
no, možná jo, možná by lidi lépe chápali obsah slov „vážný problém“ nevymejšleli kosočtvercoviny
@Milan42 píše:
No jasně, vždycky je to vina chlapa, co? Nemusí být kazový, může být kazová jeho manželka.
Anebo on má ty BDSM touhy a jeho manželka jednoduše nemá, tak hledá, kde by se vyřádil jinde.A ženatý, co se nechce rozvádět je právě dobrý v tom, že se snižuje riziko bláznivého zamilování. I třeba riziko, že ji bude otravovat denně, což u svobodného hrozí více.
A když ji milenec nedodělá? Nebo to bude i jinak špatné? Tak prostě papa a je to!
Jen se pak zakladatelka bude bude vyrovnat se svým svědomím a bude koukat manželovi do očí. což může být dost problém, jak tu už některé eMaminky řekly.
Manzelka kazova byt muze, ale pokud to chlap nepozna a buduje s ni vztah, tak je take kazovy.
U svobodneho kteremu je 25 to hrozi. U svobodneho, kteremu je 35 uz ne. Jelikoz je svobodny s nejakeho duvodu
Tak to muze udelat jakemukoliv milenci ne jen tomu zenatemu to papa. Akorat se lepe dela papa nekomu koho znam tyden nez tomu co kolem me uz leta mlsne zevluje, jak popisuje zakladatelka
@zoidberg píše:
Normálně milence prubni. Sex je prostě to nejdůležitější, tak proč se o to ochuzovat. Navíc pro nás muže znamená každá nevěrná manželka novou pipinku na trhu
Na ja, dokud se to nedělá na veřejných hajzlících s bičem v ruce, tak to není ten správný rajc. Tomu nemůže chlápek se 4 pozicemi konkurovat.
@Honza 12 píše:
Na ja, dokud se to nedělá na veřejných hajzlících s bičem v ruce, tak to není ten správný rajc. Tomu nemůže chlápek se 4 pozicemi konkurovat.
Jenze ji nesmis prekvapit hodne, pak je to znasilneni… to uz tady taky bylo
@Venetia píše:
Tyhle typy chlapů tě s olejem pošlou někam nebo se budou tvářit tak, že tě podobné hrátky rychle přejdou.
Protože ženy si to představují jako Hurvínek válku. Ženská zapálí vonný svíčky, napustí horkou vanu plnou pěny, připraví olejíček a má představu, že najednou, jako mávnutím kouzelného proutku, zažije hodinovou předehru, něžným omývánín ve vaně počínaje a smyslnou masáží konče.
Já mluvím o něčem střízlivějším. Kdybych chtěl, aby se mi žena v posteli víc věnovala, taky začnu nejprve u ní. Budu dělat takové věci, aby byla spokojená. A zároveň budu nenápadně poukazovat na to, co se líbí zase mně.
Jinými slovy: Chlap očividně není na svíčky a předehru. Ženu láká BDSM. No tak co mu dopřát deepthroat, který by mohl ženu (podle její vlastní specifikace) i vzrušovat? Nebo ten zmiňovaný olejíček se nemusí používat přece na masáž zad. Tak ať dopřeje manželovi kvalitní ruční práci. Nebo ať na něj mluví při sexu sprostě. Ať si sama koupí obojek na krk, který si před sexem sama poslušně připne. Při sexu zezadu si může sama strčit prst do zadku.
Zkrátka tak, aby si mohla sama říct: „Ano, jsem v posteli dobrá.“ Protože zatím to na mě působí tak, že ona si lehne v posteli na záda a čeká. Chlap vystřídá 4 polohy (což mi přijde úplně ok), ona s neudělá, on ano, a ona je pak naštvaná. Žádná invence ani z jedné strany.
Ona má možnost změnit hromadu věcí bez toho, aby chlap musel cokoliv dělat. Tak proč to nezkusit? Proč čeká na něj?
@Tomkins píše:
Protože ženy si to představují jako Hurvínek válku. Ženská zapálí vonný svíčky, napustí horkou vanu plnou pěny, připraví olejíček a má představu, že najednou, jako mávnutím kouzelného proutku, zažije hodinovou předehru, něžným omývánín ve vaně počínaje a smyslnou masáží konče.Já mluvím o něčem střízlivějším. Kdybych chtěl, aby se mi žena v posteli víc věnovala, taky začnu nejprve u ní. Budu dělat takové věci, aby byla spokojená. A zároveň budu nenápadně poukazovat na to, co se líbí zase mně.
Jinými slovy: Chlap očividně není na svíčky a předehru. Ženu láká BDSM. No tak co mu dopřát deepthroat, který by mohl ženu (podle její vlastní specifikace) i vzrušovat? Nebo ten zmiňovaný olejíček se nemusí používat přece na masáž zad. Tak ať dopřeje manželovi kvalitní ruční práci. Nebo ať na něj mluví při sexu sprostě. Ať si sama koupí obojek na krk, který si před sexem sama poslušně připne. Při sexu zezadu si může sama strčit prst do zadku.
Zkrátka tak, aby si mohla sama říct: „Ano, jsem v posteli dobrá.“ Protože zatím to na mě působí tak, že ona si lehne v posteli na záda a čeká. Chlap vystřídá 4 polohy (což mi přijde úplně ok), ona s neudělá, on ano, a ona je pak naštvaná. Žádná invence ani z jedné strany.
Ona má možnost změnit hromadu věcí bez toho, aby chlap musel cokoliv dělat. Tak proč to nezkusit? Proč čeká na něj?
jsem vanilkac, tak neposoudim…ale pokud to v sobe partner nema, nema smysl to po nem chtit.
@Venetia píše:
jsem vanilkac, tak neposoudim…ale pokud to v sobe partner nema, nema smysl to po nem chtit.
Já to z diskuze pochopil tak, že dřív to s ním v posteli nuda nebyla, ale že jen zlenivěl. Pokud byl špatnej už od první chvíle, pak máš naprostou pravdu, tam nepomůže ani svěcená voda.
@Venetia píše:
Jsem zvědavá na reakci @Tomkins, kdyby úplně stejný příběh napsal chlap. Že je na určitou praktiku, manželka na to není a teď se v jeho životě objevila možnost vedlejší nabíječky ![]()
Já bych začala manželem. Znovu proslov na téma já z toho nic nemám. Vysvětlila mu, že změna je už nutná. Pokud nebude chtít vůbec nic změnit, pořídila bych si vibrátor. Třeba ty na klitoris jsou malinké, ten nemá šanci objevit. A uvidí se.