Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Modesta píše:
Já bych začala manželem. Znovu proslov na téma já z toho nic nemám. Vysvětlila mu, že změna je už nutná. Pokud nebude chtít vůbec nic změnit, pořídila bych si vibrátor. Třeba ty na klitoris jsou malinké, ten nemá šanci objevit. A uvidí se.
Jenže vibrátor ji nepřiškrtí, nenaplácá na zadek ![]()
A ona to přitom potřebuje jako prase drbání.
@Venetia píše:
Tyhle typy chlapů tě s olejem pošlou někam nebo se budou tvářit tak, že tě podobné hrátky rychle přejdou.
Jojo, některý chlap, když vidí olej, tak i řekne, že by se měl osmažit řízek… ![]()
@zoidberg píše:
Jenže vibrátor ji nepřiškrtí, nenaplácá na zadek
A ona to přitom potřebuje jako prase drbání.
No já z toho celého pochopila to, že manžel se poslední dobou udělá, ale vůbec se nenamáhá dokončit taky manželku. A když mu to řekla, omluvil se a pak se to opakovalo. A tohle se prostě nedělá. Omluva neomluva, když to udělá znovu, tak to už neomlouvá nic.
Kdyby chtěla být zakladatelka za potvoru, začne se s vibrátorem a těsně před koncem zajde za manželem. Jeden, dva zásuny a byla by. A pak ho tam nechat a jít si po svých. Možná by se mohla omluvit… Ale to už je oko za oko a to obvykle problém neřeší.
Když manžel pochopí, že tu je i žena, líbily se mi rady myslím od tomkins (hluboká kuřba, prst do zadku…)
Mmch napadlo mě, že je tak moc vyděšený z toho, co všechno by se po něm mohlo chtít (v koupelně nebo v kuchyni se neudělá), že začal sex odmítat úplně.
@Tomkins píše:
Protože ženy si to představují jako Hurvínek válku. Ženská zapálí vonný svíčky, napustí horkou vanu plnou pěny, připraví olejíček a má představu, že najednou, jako mávnutím kouzelného proutku, zažije hodinovou předehru, něžným omývánín ve vaně počínaje a smyslnou masáží konče.Já mluvím o něčem střízlivějším. Kdybych chtěl, aby se mi žena v posteli víc věnovala, taky začnu nejprve u ní. Budu dělat takové věci, aby byla spokojená. A zároveň budu nenápadně poukazovat na to, co se líbí zase mně.
Jinými slovy: Chlap očividně není na svíčky a předehru. Ženu láká BDSM. No tak co mu dopřát deepthroat, který by mohl ženu (podle její vlastní specifikace) i vzrušovat? Nebo ten zmiňovaný olejíček se nemusí používat přece na masáž zad. Tak ať dopřeje manželovi kvalitní ruční práci. Nebo ať na něj mluví při sexu sprostě. Ať si sama koupí obojek na krk, který si před sexem sama poslušně připne. Při sexu zezadu si může sama strčit prst do zadku.
Zkrátka tak, aby si mohla sama říct: „Ano, jsem v posteli dobrá.“ Protože zatím to na mě působí tak, že ona si lehne v posteli na záda a čeká. Chlap vystřídá 4 polohy (což mi přijde úplně ok), ona s neudělá, on ano, a ona je pak naštvaná. Žádná invence ani z jedné strany.
Ona má možnost změnit hromadu věcí bez toho, aby chlap musel cokoliv dělat. Tak proč to nezkusit? Proč čeká na něj?
@Anonymní píše:
Hele ale vážně, jak z toho ven? Co s manželem? Dovedeš si představit, že ve třiceti máš fakt mizerný sex. Moc dobře víš, že to je mizerný, stejně jako že to může být mnohem lepší, ale že se tomu druhému prostě nechce ti to lepší udělat?
a to je tva priorita?
Me by nestval ani tak ten sex jako fakt, ze anzelovi to je jedno. Na tom se totiz pozna, zda tomu druhemu na tobe zalezi.
@warita píše:
a to je tva priorita?Me by nestval ani tak ten sex jako fakt, ze anzelovi to je jedno. Na tom se totiz pozna, zda tomu druhemu na tobe zalezi.
Tak souhlas. Ten jeho přístup je na pres držku.
Ono když je ochota z druhé, tak se dá aspoň zkusit s tím něco udělat.
Ake když ochota není, tak je to zlé.
@warita píše:
a to je tva priorita?Me by nestval ani tak ten sex jako fakt, ze anzelovi to je jedno. Na tom se totiz pozna, zda tomu druhemu na tobe zalezi.
Pokud takové téma zakládá, patrně to je priorita, jinak by to neřešila.
Mě spíš zajímá, jak je možné, že za 10 let si nevšimla, že manžel na to není a jak je možné, že jí to nevadilo
@Mango_Lassi píše:
Mě spíš zajímá, jak je možné, že za 10 let si nevšimla, že manžel na to není a jak je možné, že jí to nevadilo
Potencionální píchač obvykle otevře klapky. Aspoň se to tak v odborných kruzích traduje.
@Mango_Lassi píše:
mozna se to zhorsilo v posledni dobe, nebo se frustrace naakumulovala. Vis jak to je, 100× nic umorilo osla.
@Mango_Lassi píše:
Jsem zvědavá na reakci @Tomkins, kdyby úplně stejný příběh napsal chlap. Že je na určitou praktiku, manželka na to není a teď se v jeho životě objevila možnost vedlejší nabíječky
Tomkins by věděl, že to je hlavně o něm a k té praktice by ji různými manévry přivedl.
@Mango_Lassi píše:
Já se nemůžu zbavit pocitu, že v posteli je to sice po letech nuda a manžel se ulejvá, ale zvoní mně v uších věta:
"No a ještě tu je někdo třetí. Vím, že má zájem, už dlouho. Vím, že by mi udělal úplně všechno, na co bych si vzpomněla a ještě mnohem, mnohem víc.
Myslím, že zakladatelka ujíždí na představách, jak by, co by, kdyby.
@Zatrolený píše:
Já se nemůžu zbavit pocitu, že v posteli je to sice po letech nuda a manžel se ulejvá, ale zvoní mně v uších věta:"No a ještě tu je někdo třetí. Vím, že má zájem, už dlouho. Vím, že by mi udělal úplně všechno, na co bych si vzpomněla a ještě mnohem, mnohem víc.
Myslím, že zakladatelka ujíždí na představách, jak by, co by, kdyby.
Ale to je s novým masem normální. Dokud si to nevyzkousis, můžeš se unášet na obláčku svých fantazií
@Venetia píše:
Tomkins by věděl, že to je hlavně o něm a k té praktice by ji různými manévry přivedl.
Máš vlastně pravdu. Sex si chci užít. A kdo ne? Mně přijde úplně normální, že se při sexu zkouší nové věci. Prostě všechno dělám pomalu a něžně, ptám se holky, jak se při tom cítí, jestli je to pro ni v pohodě, jestli mám přestat, nebo pokračovat… Je to o důvěře. A popravdě většina mých expřítelkyň mi řekla něco ve smyslu: „Tohle jsem před tebou ještě žádnému klukovi nikdy nedovolila“. No tak když se někteří kluci chovají jako hovada, tak se ani nedivím.
A abychom byli genderově korektní, po mně taky chtěly holky nejrůznější věci. A taky s tím nemám problém.
@Tomkins píše:
Máš vlastně pravdu. Sex si chci užít. A kdo ne? Mně přijde úplně normální, že se při sexu zkouší nové věci. Prostě všechno dělám pomalu a něžně, ptám se holky, jak se při tom cítí, jestli je to pro ni v pohodě, jestli mám přestat, nebo pokračovat… Je to o důvěře. A popravdě většina mých expřítelkyň mi řekla něco ve smyslu: „Tohle jsem před tebou ještě žádnému klukovi nikdy nedovolila“. No tak když se někteří kluci chovají jako hovada, tak se ani nedivím.A abychom byli genderově korektní, po mně taky chtěly holky nejrůznější věci. A taky s tím nemám problém.
hlavne, ze to funguje…ja moc napadita nejsem a protejsky mam podobne, ono by to ani jinak neslo
@Honza 12 píše:
Potencionální píchač obvykle otevře klapky. Aspoň se to tak v odborných kruzích traduje.
zaměnil jsi „b“ za „p“, ale jinak souhlas ![]()