Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap který není schopen uspokojit svoji manželku tak bude mít dřív nebo později parohy, a může si za to sám..
Díky všem za reakce. Asi to víc nebudu rozmazávat, ale docela jsem si tu početla. Zakl.
@david85lbc píše:
Chlap který není schopen uspokojit svoji manželku tak bude mít dřív nebo později parohy, a může si za to sám..
Promiň, ale jsou to žvásty. Pokud si já najednou po 10 letech rozpomenu, že to chci dělat s třemi černochy naráz, musí mi chlap vyhovět?
@Mango_Lassi
Nemusí, ale můžeš si vyhovět sama a splnit si své sny ![]()
@Mango_Lassi píše:
Promiň, ale jsou to žvásty. Pokud si já najednou po 10 letech rozpomenu, že to chci dělat s třemi černochy naráz, musí mi chlap vyhovět?
Můžeš ho o to požádat. A on se může rozhodnout, jestli ti tvé přání splní, nebo řekne „ne“ i kdyby tím riskoval rozchod. A ty se můžeš zase rozhodnout, jestli s ním zůstaneš i přes to, že tvoje touha po černoších zůstane neuspokojena, nebo jestli po tom toužíš tak moc, že se raději rozejdeš, jen aby sis to mohla splnit.
Většina lidí volí třetí cestu - splní si svoje přání tak, aby o tom manžel něvěděl. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Jenže pak se to provalí a je zle.
@Mango_Lassi píše:
Vymýšlet kraviny. Na to vás užije. ![]()
@Anonymní píše:
Už je docela pozdě, tak snad můžu na trochu intimnější notku.
Jsem s mým chlapem deset let, máme děti, vztah po těch letech tak nějak normálně, občas zaskřípe, jinak vlastně docela hezký, hádáme se zřídkakdy…jenže v posteli je to průs…chlap je línej sobec, neochotnej vyjít mi vstříc, abych si to taky užila. V podstatě jsme se dostali do bodu, kdy on není iniciátorem sexu, jen čeká, dokud to já nepotřebuju, aby to měl bez práce. Erotika žádná, předehra žádná, jen šuk, rychle, efektivně (pro něj), vystřídat dvě pozice a hotovo dvacet. Jestli jsem si to neužila, můj problém, měla jsem přeci na to stejně dlouhou dobu jako on. Párkrát jsem nadhodila, že by to chtělo změnu, na rovinu jsem řekla, že bych chtěla vyzkoušet to a to, protože deset let furt to samý už se mi zajídá, tak ne, je to pro něj… já nevím, asi prostě „moc“. Řekl mi, že mě přeci nebude bít. To jsem chtěla, aby mi naplácal. O zbytku mých představ se raději nezmiňuju vůbec, to by asi omdlel nebo já nevím.
No a ještě tu je někdo třetí. Vím, že má zájem, už dlouho. Vím, že by mi udělal úplně všechno, na co bych si vzpomněla a ještě mnohem, mnohem víc. Nic, kromě sexu by nechtěl.
Chybí mi žhavá erotika, sex se zápalem, to tiché chladné bezvětří a automatický studený souložení bez invence, které se odehrává v manželském loži, mě zevnitř ubíjí.
Ale vím, že kdyby to prasklo, zničilo by to rodinu. A jestli něco nechci, tak připravit děti o rodinu.
Takže co? Milující matka, vzorná manželka a studená manželská postel? Nebo coura, která neumí udržet nohy u sebe?
Coura ![]()
@Mango_Lassi píše: Že jo. Ještě se k tématu nevyjádřil @pohledzdruhestrany
a ještě ta no, od Ontara, ta stará ![]()
@Anonymní píše:
Díky všem za reakce. Asi to víc nebudu rozmazávat, ale docela jsem si tu početla. Zakl.
Tož hodně štěstí, spíš to z dlouhodobého hlediska vypadá, že to ohrozí váš dlouholetý vztah. Možná, že se naučíš v tom chodit a řešit své potřeby natolik diskrétně, že si nikdo nic nevšimne. Možná, že manžel dostane životní vztahovou ťavku a půjde do sebe. Možná, že taky ne a půjde od Tebe. U těch vztahů s dominancí vzniká docelá silné pouto, je možné že se Ti to přepne v hlavě natrvalo a stávajícího partnera přejmenuješ na domácího kamaráda. Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Za mne, i když se neznáme osobně, bych doporučil spíš společnou i když trnitou a pomalou evoluci u stávajícího vztahu. Sepiš si to, oznam manželovi a vyžaduj. Možná časem, tě buď sám pošle za někým jiným anebo otevře svou mysl a náruč ložnicovým novinkám. Co nějaká erotická hra? Za to, že symetricky nedotáhl sex do konce, ho klidně s ledovým klidem ztrestej (např. nedovařené a neokořeněné jídlo), ale řekni mu, co za co je.
@Mango_Lassi píše:
Jestli ty potřebuješ 3 černochy aby jsi dosáhla orgasmu tak je to složitější nicméně to není nesplnitelne.. Vřele doporučuji ovšem pouzit kondom..
@david85lbc píše:
Jestli ty potřebuješ 3 černochy aby jsi dosáhla orgasmu tak je to složitější nicméně to není nesplnitelne.. Vřele doporučuji ovšem pouzit kondom..
No, já bych raději doporučil 3 kondomy.
Reagovalo tu dost muzu, tak treba mi nekdo neco poradi, co jsem jeste nezkusila.
V posteli jsem byla vzdy narocna. Mam rada dlouhy tvrdy sex, BDSM mi neni cizi, nebranim se skoro nicemu. Rada jsem si brala do postele hracky a oblekala se do vsemozbych hadriku.
S manzelem jsme spolu 11 let. Je muzem meho zivota. Ma vsechny klady, co manzel a otec muze mit. Az na ten sex. Za celych 11 let jsem ho podvedla jednou. Na sluzebce s kolegou, kdyz byl nas vztah na zacatku. A byl to dokonaly sex. Takovy, ktery splnuje me predstavy a „uchylky“. S kolegou jsme si rekli, ze ulet, pak uz se to neopakovalo.
Co mame deti, je to v sexu fakt slabota. Jeste vetsi nez driv. Co se tyce frekvence, to bych ani neresila, ale v kvalite. Zkousela jsem vsechno mozne. Pradlo, hracky, olejicky, masaze… Nic. Vetsinou to probehne ve dvou polohach, vse stejne. A bud se udela rychle nebo mu klesne.
je mi blby to s nim na rovinu resit. Myslim, ze on sam citi, ze tohle proste neni ono a ja uz fakt nevim, jak nam pomoci na tom zapracovat. To, ze je pouze na klasicky sex, to bych jeste dala. S tim jsem do toho i sla. Ale to, ze kdyz uz si vrznu, tak to trva tak 15 sekund, to uz nedavam.
Myslela jsem si, ze to dam. Je mi 38, jeste chvilku a treba bude prechod.
a takovy veci mne prejdou. Ale ja mam v posledni dobe pocit, ze vybouchnu. Ja uz snad ani na nic jinyho nemyslim.
Bojim se, ze se nekde pripiju a vrhnu se na prvniho, co uvidim.
Tak radsi vsude jezdim autem.
premyslim o milenci fakt uz velmi realne, ac jsem si myslela, ze jemu nikdy nezahnu. A stve me to, ze to nedokazu potlacit. Takze otazka zni, co s tim. Nad manzelem jsem jeste hul uplne nezlomila. Ale uz nevim jak v tomhle smeru dal. Milenec je reseni, ale ne moc koser…