Hodná ženuška nebo bokovka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3327
2.2.20 20:01
@Anonymní píše:
Reagovalo tu dost muzu, tak treba mi nekdo neco poradi, co jsem jeste nezkusila.
V posteli jsem byla vzdy narocna. Mam rada dlouhy tvrdy sex, BDSM mi neni cizi, nebranim se skoro nicemu. Rada jsem si brala do postele hracky a oblekala se do vsemozbych hadriku.
S manzelem jsme spolu 11 let. Je muzem meho zivota. Ma vsechny klady, co manzel a otec muze mit. Az na ten sex. Za celych 11 let jsem ho podvedla jednou. Na sluzebce s kolegou, kdyz byl nas vztah na zacatku. A byl to dokonaly sex. Takovy, ktery splnuje me predstavy a „uchylky“. S kolegou jsme si rekli, ze ulet, pak uz se to neopakovalo.
Co mame deti, je to v sexu fakt slabota. Jeste vetsi nez driv. Co se tyce frekvence, to bych ani neresila, ale v kvalite. Zkousela jsem vsechno mozne. Pradlo, hracky, olejicky, masaze… Nic. Vetsinou to probehne ve dvou polohach, vse stejne. A bud se udela rychle nebo mu klesne. :( je mi blby to s nim na rovinu resit. Myslim, ze on sam citi, ze tohle proste neni ono a ja uz fakt nevim, jak nam pomoci na tom zapracovat. To, ze je pouze na klasicky sex, to bych jeste dala. S tim jsem do toho i sla. Ale to, ze kdyz uz si vrznu, tak to trva tak 15 sekund, to uz nedavam.
Myslela jsem si, ze to dam. Je mi 38, jeste chvilku a treba bude prechod. :mrgreen: a takovy veci mne prejdou. Ale ja mam v posledni dobe pocit, ze vybouchnu. Ja uz snad ani na nic jinyho nemyslim. :roll: Bojim se, ze se nekde pripiju a vrhnu se na prvniho, co uvidim. :oops: Tak radsi vsude jezdim autem. :roll: premyslim o milenci fakt uz velmi realne, ac jsem si myslela, ze jemu nikdy nezahnu. A stve me to, ze to nedokazu potlacit. Takze otazka zni, co s tim. Nad manzelem jsem jeste hul uplne nezlomila. Ale uz nevim jak v tomhle smeru dal. Milenec je reseni, ale ne moc koser…

Jste spolu 11 let. Dost na to, abyste si otevřeně promluvili o problému, který popisuješ. Sexuální výdrž se dá pomocí cvičení velmi dobře protáhnout, však zkus pohledat. Znám hned několik mužů, kteří oddalují vyvrcholení třeba i 40 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108383
2.2.20 20:06
@Nowuka2 píše:
Jste spolu 11 let. Dost na to, abyste si otevřeně promluvili o problému, který popisuješ. Sexuální výdrž se dá pomocí cvičení velmi dobře protáhnout, však zkus pohledat. Znám hned několik mužů, kteří oddalují vyvrcholení třeba i 40 minut.

a mas odkaz na ta cviceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 20:12
@Nowuka2 píše:

Bojim, ze ho zablokuju. A za dalsi… On na ten sex ani moc neni. Takze to ani moc neproziva. Nema tu potrebu proste. A s vekem se to dost zhorsuje. Myslela jsem, ze to prijde pozdeji. U sexu je videt, ze se mu libim, ze ho vzrusuju a pritahuju. Ty dve polohy jedeme nekolik let. Kdyz se je snazim zmenit, vzdy to skonci u jedny ci druhy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.20 20:40

Já kvůli sexu prvního manžela opustila. Též byla krátká výdrž a já to aktivně řešila, urologie, sexuolog, změna nějakých léků, gely na znecitlivění atd. On se nakonec bloknul a sexu se vyhýbal, tak byl tak 1× měsíčně. Našla jsem si milence a pořád jsem tvrdila jak v tom nejsou city a jde jen o fyzickou potřebu. Milenců jsem pár vystřídala a do posledního se zamilovala a jsme manželé a máme dítě. Už jsme spolu 6 let a jsem šťastná, že ten sex je skvělý i teď. Ex manžela mám ráda, stále nás spojuje společné dítě. Je to hodný, schopný zodpovědný chlap, ale trpěla bych kdybych neodešla.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.20 20:48
@Anonymní píše:
Já kvůli sexu prvního manžela opustila. Též byla krátká výdrž a já to aktivně řešila, urologie, sexuolog, změna nějakých léků, gely na znecitlivění atd. On se nakonec bloknul a sexu se vyhýbal, tak byl tak 1× měsíčně. Našla jsem si milence a pořád jsem tvrdila jak v tom nejsou city a jde jen o fyzickou potřebu. Milenců jsem pár vystřídala a do posledního se zamilovala a jsme manželé a máme dítě. Už jsme spolu 6 let a jsem šťastná, že ten sex je skvělý i teď. Ex manžela mám ráda, stále nás spojuje společné dítě. Je to hodný, schopný zodpovědný chlap, ale trpěla bych kdybych neodešla.
Petra

Dekuji za reakci. Ja ho nechci opustit. To by ho zlomilo a deti taky. Nam vse jinak klape a ja si rikam, ze ten sex proste stejne jednou uz nebude takova potreba. :nevim: ohledne milence… Tam bych nehledala. Ja ani na tohle nemam moc kapacitu a s nekym se zase domlouvat, seznamovat… Na to nemam. Potencionalni milenec by take neodesel od rodiny. Ma uz sice starsi dceru, ale v tomhle mame dost jasno. Mam ho rada jako cloveka, ale ma tak neprekonatelny vlastnosti, ze spolu bychom nemohli byt nikdy. Timle jsem si u nej jista, ze se nezamiluju, ackoliv sex s nim byl nejlepsi, co jsem kdy zazila.

• Citovat
  • Upravit
14517
3.2.20 00:34
@Anonymní píše:
Dekuji za reakci. Ja ho nechci opustit. To by ho zlomilo a deti taky. Nam vse jinak klape a ja si rikam, ze ten sex proste stejne jednou uz nebude takova potreba. :nevim: ohledne milence… Tam bych nehledala. Ja ani na tohle nemam moc kapacitu a s nekym se zase domlouvat, seznamovat… Na to nemam. Potencionalni milenec by take neodesel od rodiny. Ma uz sice starsi dceru, ale v tomhle mame dost jasno. Mam ho rada jako cloveka, ale ma tak neprekonatelny vlastnosti, ze spolu bychom nemohli byt nikdy. Timle jsem si u nej jista, ze se nezamiluju, ackoliv sex s nim byl nejlepsi, co jsem kdy zazila.

Slovy klasika „kdo chce víc nemá nic“.
Nevěra prostě vztah poškodí, velmi často zcela nevratně a to se na ni vůbec nemusí přijít, prostě se odcizíte. Třeba to pro tebe bude jen dobrý sex, ale pro něj to může začít zcela nenápadně, jako povídání s kamarádkou. A nemusí to přijít hned… sama si budeš myslet jak to s manželem a milencem pěkně vychází - ale že jemu s tebou není dobře tě nebude zajímat.

Jestli je to pro tebe nepřekonatelný problém, tak se s ním rozejdi nebo navrhni otevřený vztah… s tím vědomým, že i on bude s cizí ženou a třeba si s ní bude rozumět víc než s tebou.

Jiná možnost je spolu mluvit, komunikovat, třeba i s pomocí odborníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.20 07:31
@Anonymní píše:

Já svého prvního manžela taky nechtěla opustit. Jinak mi ve všem vyhovoval. Ono tohle naplánovat nejde víš. Buď se toho sexu dobrovolně vzdáš, nebo se dřív či později někde zamiluješ. Taky jsem si milence vybírala tak abych se do nich nezamilovala a u posledniho to nevyšlo 😀 pro mě je sex víc než 50% vztahu. Každá to má jinak. Hodně štěstí. Jo a nevěra se vždy časem provalí, tak si třeba najdi nějakého tantrického maséra než milence. P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.20 08:21
@Anonymní píše:
Já svého prvního manžela taky nechtěla opustit. Jinak mi ve všem vyhovoval. Ono tohle naplánovat nejde víš. Buď se toho sexu dobrovolně vzdáš, nebo se dřív či později někde zamiluješ. Taky jsem si milence vybírala tak abych se do nich nezamilovala a u posledniho to nevyšlo 😀 pro mě je sex víc než 50% vztahu. Každá to má jinak. Hodně štěstí. Jo a nevěra se vždy časem provalí, tak si třeba najdi nějakého tantrického maséra než milence. P.

Vzdy se to provalit nemusi, pokud jde jen o sex a neni to zacne vypisovani pres zpravy apod. Mne nejde o zadne vecere, hezky sklenky u vina. Slo by pouze a jenom o bokovku. A sex a vztah jsem vzdy oddelovat umela. A jsou v tom dve deti. To je pro mne proste porad vic, nez sex. Opustet jinak fungujiciho manzela ve vsech smerech a trhat rodinu, to bych nezvladla. Takze mi asi nezbyva nic, nez to risknout nebo zaroven i abstinovat v alkoholu, protoze tam bych za sebe nerucila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.20 08:53
@Anonymní píše:
Reagovalo tu dost muzu, tak treba mi nekdo neco poradi, co jsem jeste nezkusila.
V posteli jsem byla vzdy narocna. Mam rada dlouhy tvrdy sex, BDSM mi neni cizi, nebranim se skoro nicemu. Rada jsem si brala do postele hracky a oblekala se do vsemozbych hadriku.
S manzelem jsme spolu 11 let. Je muzem meho zivota. Ma vsechny klady, co manzel a otec muze mit. Az na ten sex. Za celych 11 let jsem ho podvedla jednou. Na sluzebce s kolegou, kdyz byl nas vztah na zacatku. A byl to dokonaly sex. Takovy, ktery splnuje me predstavy a „uchylky“. S kolegou jsme si rekli, ze ulet, pak uz se to neopakovalo.
Co mame deti, je to v sexu fakt slabota. Jeste vetsi nez driv. Co se tyce frekvence, to bych ani neresila, ale v kvalite. Zkousela jsem vsechno mozne. Pradlo, hracky, olejicky, masaze… Nic. Vetsinou to probehne ve dvou polohach, vse stejne. A bud se udela rychle nebo mu klesne. :( je mi blby to s nim na rovinu resit. Myslim, ze on sam citi, ze tohle proste neni ono a ja uz fakt nevim, jak nam pomoci na tom zapracovat. To, ze je pouze na klasicky sex, to bych jeste dala. S tim jsem do toho i sla. Ale to, ze kdyz uz si vrznu, tak to trva tak 15 sekund, to uz nedavam.
Myslela jsem si, ze to dam. Je mi 38, jeste chvilku a treba bude prechod. :mrgreen: a takovy veci mne prejdou. Ale ja mam v posledni dobe pocit, ze vybouchnu. Ja uz snad ani na nic jinyho nemyslim. :roll: Bojim se, ze se nekde pripiju a vrhnu se na prvniho, co uvidim. :oops: Tak radsi vsude jezdim autem. :roll: premyslim o milenci fakt uz velmi realne, ac jsem si myslela, ze jemu nikdy nezahnu. A stve me to, ze to nedokazu potlacit. Takze otazka zni, co s tim. Nad manzelem jsem jeste hul uplne nezlomila. Ale uz nevim jak v tomhle smeru dal. Milenec je reseni, ale ne moc koser…

Pokud dokážeš oddělit city a sex, jdi do milence, jsi na vrcholu sexuální aktivity tak proč postupně vysychat.

Jsem ve stejné situaci, manžel je takovej mazílek, jedna, dvě polohy, ale ve finále vždy ta jedna (misionářská). Já radši trochu přitvrdit, přiškrtit, nadávky, není problém. Tohle ale manžel nedává ač jsme to zkoušeli několikrát. Takže řešení je milenec, který mi jednou měsíčně splní oč dušička žádá a je klid. Žádné vypisování, lajkování fotek na facebooku, nic takového. Já nejsem doma vzteklá a nepříjemná a všichni jsme spokojení. Manželovi pak v posteli dám, co chce zase on (tedy plnou náruč něhy a mazleníčka), protože já mám „splněno“, nejsem pak otrávená a vzteklá, že se zase musím" mazlinkat", což pro mě bylo dlouhé roky frustrující (a že jsmeo tom s manželem hovořili do aleluja, ale změna žádná).

Milenec tento nesoulad vyřešil rychle a efektivně. Anonymitu jistě pochopíš, neboť zdejší společnost entit se svatozáří nad hlavou by mě sežrala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.20 09:05
@Anonymní píše:
Pokud dokážeš oddělit city a sex, jdi do milence, jsi na vrcholu sexuální aktivity tak proč postupně vysychat.

Jsem ve stejné situaci, manžel je takovej mazílek, jedna, dvě polohy, ale ve finále vždy ta jedna (misionářská). Já radši trochu přitvrdit, přiškrtit, nadávky, není problém. Tohle ale manžel nedává ač jsme to zkoušeli několikrát. Takže řešení je milenec, který mi jednou měsíčně splní oč dušička žádá a je klid. Žádné vypisování, lajkování fotek na facebooku, nic takového. Já nejsem doma vzteklá a nepříjemná a všichni jsme spokojení. Manželovi pak v posteli dám, co chce zase on (tedy plnou náruč něhy a mazleníčka), protože já mám „splněno“, nejsem pak otrávená a vzteklá, že se zase musím" mazlinkat", což pro mě bylo dlouhé roky frustrující (a že jsmeo tom s manželem hovořili do aleluja, ale změna žádná).

Milenec tento nesoulad vyřešil rychle a efektivně. Anonymitu jistě pochopíš, neboť zdejší společnost entit se svatozáří nad hlavou by mě sežrala.

Diky za komentar. Jak dlouho uz to takhle mas? S milencem by byla frekvence stejna jako u tebe. Ja si prave myslim, ze to jde, pokud se najde protejsek, ktery ma stejny pohled na vec. Ale je potreba dodrzet urcita pravidla. Porad se mi jevi lip jeden milenec plánovane, nez se pak nekde spustit s nekym nahodnym na vecirku. :roll: uz z hlediska toho, ze to ma mensi riziko. Ja manzelovi nechci ublizit. To je to posledni, co bych chtela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.20 09:13
@Anonymní píše:
Vzdy se to provalit nemusi, pokud jde jen o sex a neni to zacne vypisovani pres zpravy apod. Mne nejde o zadne vecere, hezky sklenky u vina. Slo by pouze a jenom o bokovku. A sex a vztah jsem vzdy oddelovat umela. A jsou v tom dve deti. To je pro mne proste porad vic, nez sex. Opustet jinak fungujiciho manzela ve vsech smerech a trhat rodinu, to bych nezvladla. Takze mi asi nezbyva nic, nez to risknout nebo zaroven i abstinovat v alkoholu, protoze tam bych za sebe nerucila. :mrgreen:

Myslím si, že vždy se to časem provalí, nezlob se, ale jsi na svůj věk naivní. 😀 ublížíš zbytečně moc lidem a budeš vzpomínat na tuhle diskuzi. Hezký den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.20 09:13
@Anonymní píše:
Diky za komentar. Jak dlouho uz to takhle mas? S milencem by byla frekvence stejna jako u tebe. Ja si prave myslim, ze to jde, pokud se najde protejsek, ktery ma stejny pohled na vec. Ale je potreba dodrzet urcita pravidla. Porad se mi jevi lip jeden milenec plánovane, nez se pak nekde spustit s nekym nahodnym na vecirku. :roll: uz z hlediska toho, ze to ma mensi riziko. Ja manzelovi nechci ublizit. To je to posledni, co bych chtela.

Mám to takhle už 4 roky. Milenec je sice chlap, co je svobodný, ale vztah úplně nevyhledává vzhledem ke své pracovní vytíženosti. Jediné co, tak že si napíšeme k narozeninám, ale na tohle jsem si nikdy nepotrpěla, takže i tohle jde trochu mimo mě. Při představě, že souložím od 30 do 60 v jedné poloze, na mě jdou mrákoty, ale přece chlapa, kterej je jinak báječnej neopustím, jen proto, že on se chce mazlit a milovat a já ne (já chci hlavně souložit, ne se milovat :mrgreen: )

Jinak se samozřejmě nic neprovalí, když se budeš držet několika zásad. A přijít na ně, nedá ani tolik práce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.20 09:19
@Anonymní píše:
Mám to takhle už 4 roky. Milenec je sice chlap, co je svobodný, ale vztah úplně nevyhledává vzhledem ke své pracovní vytíženosti. Jediné co, tak že si napíšeme k narozeninám, ale na tohle jsem si nikdy nepotrpěla, takže i tohle jde trochu mimo mě. Při představě, že souložím od 30 do 60 v jedné poloze, na mě jdou mrákoty, ale přece chlapa, kterej je jinak báječnej neopustím, jen proto, že on se chce mazlit a milovat a já ne (já chci hlavně souložit, ne se milovat :mrgreen: )Jinak se samozřejmě nic neprovalí, když se budeš držet několika zásad. A přijít na ně, nedá ani tolik práce

Jo, ten muj ma stejne zajmy a pohled na vec. Rozbijeni rodiny mezi nimi neni. Kazdopadne dekuju moc za komentar a trochu nadeje, ze fungovat to muze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.20 14:15

Zakladatelko,
long story short - mám to stejně, báječnej chlap na mnoha frontách, ale sex k plači a to mi nebylo ani 30. Vyzkoušela jsem úplně všechno. Rozchod zbytečná věc, máme dítě.
Milenci jsem teď otevřená, zatím se teda nenašel takovej, co by mi vyhovoval, ale to je otázka času.
Jak vidím, jde to.
A mám to jak anonym výš. Místo otrávený báby má doma v pohodě holku, mě to totiž pak už taky lezlo na mozek.
 NP

• Citovat
  • Upravit
227
29.2.20 14:42

Nejveci problem lidi je ze tu máme patent na manzelství monogamii mít jiného partnera a to je proste chyba. Nechapu neustale ta nutnost manzelství a slíbení budem spolu na dosmrti a nidko mezi nás… na toto clovek a predevsím chlap ale jak tady jde videt i zena nejsou stavení. Vlasne se clovek trápí v jinak perfekním vztahu jen kvuli nejakemu sexu.
Jiz dnes je videt jak je lepsí být sám a nezávazně být jen tka s nekým urcitej cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí