Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě jak se tu rozebiralo oddalovani orgasmu, tak ten můj 7.mes.milenec vydrží klidně 2 hodiny ho oddalovat. Jde o techniku, která se dá naučit. Oddalujeme to společně, ale potom to je exploze ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem ve vztahu 16 a z toho 12let manželé a 2deti. Asi jak tu bylo popsáno, doma vše ok, trochu teda i krize, ale sex jen 2 polohy a za 5po všem. Několikrát jsme vše rozebrali, ale po čase to zase sklouzlo do zajetych koleji. Ale teď mám 7. mes. milence. Teprve teď jsem poznala opravdový sex, který já mám ráda. Nemusíme oba nic říkat a užíváme si to naplno. Vídáme se 1×tydne, mame se rádi, ale to je všechno. Oba máme rodiny, které nechceme bourat. A já jsem doma spokojená, nevrcim, splním si manželskou povinnost a neřeším. Klidně kamenujte, ale sex mám rada a ziju jenom jednou😉
Jsem na tom podobně, manžel zájem o sex neprojevuje vůbec. Milence ale ještě nemám. Dost se bojím, že nevěra poznamená můj vztah k manželovi a celé manželství půjde do kopru. Změnilo se u vás něco?
@Anonymní píše:
Jsem na tom podobně, manžel zájem o sex neprojevuje vůbec. Milence ale ještě nemám. Dost se bojím, že nevěra poznamená můj vztah k manželovi a celé manželství půjde do kopru. Změnilo se u vás něco?
No, ze začátku jsem se musela hodně hlídat, přeci jenom to s tebou zaclouma. Hlavně nesmíš propadnout citum, užívám si hezkých chvilek, kdy je jen pro mne. Ale vrátím se domů a jsem to zase já. Vztah k manželovi se nezměnil, mám ho ráda a rodinu opustit nechci. Faktem je, že jsem víc v klidu, hned nevyjedu, tolik věcí neřeším, jsem spokojená. A pořád se těším.. Na něj.. Říká se, že milenec je koření života.
Pozvi kamaradku a otevrete si k tomu lahvinku😈 verim ze ho probudis k zivotu A hlavne posli deti k babicce Nebo ho vem nekam na wellness a mezi lidi
@Anonymní píše:
Ja si nasla takoveho, se kterym bych byt nemohla. V posteli buh, ale jinak mne dost irituje.
po prvnim sexu jsem toho par dni mela plnou hlavu. Preci jen po letech vernosti a sebeuspokojovani to byla docela naloz. Pak se to srovnalo a je to ok. Nepisem si, zadny vecere, sladky slovicka. Jen cas a misto.
Já jsem ve vztahu 16 a z toho 12let manželé a 2deti. Asi jak tu bylo popsáno, doma vše ok, trochu teda i krize, ale sex jen 2 polohy a za 5po všem. Několikrát jsme vše rozebrali, ale po čase to zase sklouzlo do zajetych koleji. Ale teď mám 7. mes. milence. Teprve teď jsem poznala opravdový sex, který já mám ráda. Nemusíme oba nic říkat a užíváme si to naplno. Vídáme se 1×tydne, mame se rádi, ale to je všechno. Oba máme rodiny, které nechceme bourat. A já jsem doma spokojená, nevrcim, splním si manželskou povinnost a neřeším. Klidně kamenujte, ale sex mám rada a ziju jenom jednou😉