Holení nohou- dívka 11let

1907
17.2.22 09:22

Holení nohou- dívka 11let

Ahoj, prosím o radu. Dcerka 11 (brzy 12) si chce začít holit nohy. Stydí se, má chloupky dlouhé a černé.
Co použít, aby ji pak nesvedila a nepalila kůže? Máte tip na nějaká holitka a nějaké mazani pred-po?
Já od zacatku pouzivam panska jednorazova holitka, namydlena sprchacem, ale zacala jsem az nekdy v 17ti a nikdy jsem neresila, co a jak pouzit.
Ale ji bych chtela doprat neco lepsiho, aby pak nemela podrazdenou kuzi a aby se popripade nepodrizla 😀 😀 😀
Díky za rady a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
17.2.22 09:37

Co nejvíc břitů, chlapské bývají lepší. Po holení používám kamenec, za pár korun z dmka a žádné svědění ani pupínky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14613
17.2.22 09:42

Kokosový olej je super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
17.2.22 09:44

@alexxa já používám dámské holítka, ničím nepatlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.2.22 09:44
@Asiina píše:
Co nejvíc břitů, chlapské bývají lepší. Po holení používám kamenec, za pár korun z dmka a žádné svědění ani pupínky :palec:

Super, diky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.2.22 09:45
@Semtex píše:
Kokosový olej je super ;)

Po holeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.2.22 09:46
@stinga píše:
@alexxa já používám dámské holítka, ničím nepatlu

A kuze pak nesvedi? Tak to zavidim, ja se pak muzu udrbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14613
17.2.22 09:47

A hlavně opatrně, já když jsem si poprvé hodila nohy, ufikla jsem si kus kůže na koleni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
17.2.22 09:51

Používám dámská holítka - nohy napěněné sprcháčem a je to. A pak se napatlám tělovým mlékem a dobrý.
Ale jak už jsem tu četla - kokosový olej je prý taky boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.22 09:52

Já v tomto věku začínala depilačními krémy, ale měla jsem chloupky světlé, jemné, spíš chmýříčko. Dceři bych koupila kvalitní holicí strojek a pěnu na holení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.2.22 09:55
@Semtex píše:
A hlavně opatrně, já když jsem si poprvé hodila nohy, ufikla jsem si kus kůže na koleni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To já právě taky nad kotnikem a krve jak pri amputaci 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.2.22 09:57

Ono samozrejme nejlepsi by byla depilace, nevim ale, jestli to da dite v 11ti, ja si depiluju nohy asi od 13ti let, a to uz slo..nebo bych ji vzala nekam do salonu na vosk, je to rychlejsi a min bolestive, taky se tam da koupit pripravek proti zarustani, take muzete zkusit nejake depilacni kremy, i kdyz taky nevim, jak vhodne jsou pro detskou kuzi…me proste prijde ziletka jako nejhorsi reseni..ano, rychle, nebolestive(kdyz se nefikne), ale uz to proste bude muset delat furt a svedeni a dorustani a chloupky se zmeni v chlupy…a kdyz uz, tak koupit normalni penu na holeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
17.2.22 09:59
@alexxa píše:
A kuze pak nesvedi? Tak to zavidim, ja se pak muzu udrbat

ne, nesvědí, kdyby, tak bych asi použila jakékoli tělové mléko,
já mám problém s desinfekcí na ruce, to mám do vteřiny na hřbetě rukou krvavé puchýře, ale holení bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.2.22 10:19

Nekupovala bych hned žiletku a pěnu na holení. Co nějaký dámský holící strojek- snadné holení a hlavně jistota, že se neřízne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
17.2.22 10:25
@Semtex píše:
A hlavně opatrně, já když jsem si poprvé hodila nohy, ufikla jsem si kus kůže na koleni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem byla šikovná a schytaly to obě achilovky. Krve jak z v*la. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast