Holení rukou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
2.1.13 16:35

Žiletkou :nevim: jako rozhodně se ti po oholení žiletkou nerozmnoží, to samozřejmě blbost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 16:36

A necháváte si je někdo přirozeně chlupaté, nebo jsem jedinná s chlupatýma rukama?

• Citovat
  • Upravit
1144
2.1.13 16:37

Já bych to na tvém místě zkusila prvně žiletkou, je to nejlevnější a nejjednodušší varianta a pokud se neřízneš, tak i bezbolestná. Když ti to nebude vyhovovat, tak se můžeš uchýlit k drastičtějším metodám vždycky.
Já si ruce holím žiletkou čas od času, hlavně v létě, a vyhovuje mi to moc. Když chloupky dorůstají, tak jsou tvrdší, když povyrostou, zase zjemní. Rozhodně nerostou tmavší a hustší než před holením. U mě naopak. Nikdy mi nenarostly do takového stavu jako před prvním holením, i když jsem na to delší čas dlabala úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 16:42
@Kallistó píše:
Teď nevím, jak si to vysvětlit :think: V úvodu jsi se o depilaci nezmínila, tak jsem chtěla jen poradit. Nemůžu přeci vědět, co by tě napadlo a co ne :kytka:

Bohužel mám na svém těle více chloupků než je zdrávo, takže s odstraňováním mám hodně zkušeností, ale tipy a triky od jiných se hodí vždy ;) Jen na těch rukou jsem to ještě nechávala. Ka.

• Citovat
  • Upravit
3108
2.1.13 16:43

Tak tím depilátorem je to nejhorší poprvé pak chloupky začnou slábnout a ani jich tolik není tak to vydrž pár měsíců a pak ta třeba nebudeš mít skoro nic moje mamka je hrozná sadistka ta si tím holí i podpaží to bych asi umřela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.1.13 16:43

Holim ziletkou c tyden uz asi deset let a v pohode, nejsou ani tvrdsi ani cernejsi nez byly driv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.1.13 16:44

Me po depilaci a epilaci strasne chloupky zarustaly a delaly se mi jakoby pupinky :nevim: muzu jedine holit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
2.1.13 16:45
@Anonymní píše:
Bohužel mám na svém těle více chloupků než je zdrávo, takže s odstraňováním mám hodně zkušeností, ale tipy a triky od jiných se hodí vždy ;) Jen na těch rukou jsem to ještě nechávala. Ka.

já jsem taky chlupatá jak opice i na nohou tříslech ale tam bych to tím depilátorem nedělala ani náhodou už tak se přemlouvám na nohy :x ale nic jiného než žiletka, depilátor nebo laser není ne? tak co by ti jiného mohli holky poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
2.1.13 16:46

@Janichka páskami nebo tím strojkem ti zarůstali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
2.1.13 16:51
@Anonymní píše:
Bohužel mám na svém těle více chloupků než je zdrávo, takže s odstraňováním mám hodně zkušeností, ale tipy a triky od jiných se hodí vždy ;) Jen na těch rukou jsem to ještě nechávala. Ka.

Právě to se přes internet těžko pozná :mrgreen: Pak mě ještě napadá depilace laserem, je to trvalé, ale na můj vkus drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
2.1.13 16:52

Já mám taky ruce jak opica proto je depiluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.1.13 16:52

@Kapřík90 strojkem rozhodne vic :roll: mam doma uplne novy jestli chces :lol: holila jsem si s nim nohy dvakrat a uz to nikdy nedelam. Nekolik tydnu jsem tahala zarostle chloupky a bolelo to jak svine. Ono se to moc nehodi na tvrdsi cerne chlupy ale spis na ty jemne svetle. Voskem mi to tak nezarustalo ale zase to nedepilovalo tak dokonale, takze u me zlata ziletka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.1.13 16:53

@Kallistó no no musis jit na nekolik sezeni ( laser) je to on 4-8 podle toho jake ty chloupky jsou. Ja bych am musela jit asi 20× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
2.1.13 16:54

@Janichka no mám půjčený od mamky a připravuji se na to bojíííím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.1.13 16:54
@Anonymní píše:
A necháváte si je někdo přirozeně chlupaté, nebo jsem jedinná s chlupatýma rukama?

Jo :lol: Mě teda nikdy nenapadlo, že si někdo holí i ruce, to by mě mohlo. Ty černé chlupy ještě i chápu, třeba do nějakých šatů, ale na běžné chození bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí