Holit se dole - ano či ne?

Anonymní
8.3.12 12:29

Holit se dole - ano či ne?

Ahoj
Dost se za svůj dotaz stydím, tak snad pochopíte, že anonymně… Děkuji ;)

Holíte se dole? A jak? A myslíte, že to „sluší“ každé ženě? Já se přiznám, mně to přišlo divný a tak jsem to nedělala… Pak jsem to chvíli zkoušela, ale zase jsem to zavrhla…
Teď jsem nedávno poslouchala na jednom rádiu nějakej rozhovor s nějakým umělcem, kde probírali i tohle téma… Bylo tam řečeno, že je to dnes v podstatě společensky i hygienicky nepřípustné se neholit… Na druhou stranu ten umělec říkal, ale že si myslí, že ne každému tělu to sluší… a že si teda dovede představit, že některé ženy oholené být nemusí, ale že musí být i přes to tam dole upravené…
Od té doby mi to pořád hlodá v hlavě… Jsem silnější a proto mi taky připadá, že když se oholím, vypadám jak oškubaný kuře :mrgreen: :mrgreen: :oops: A tak přemýšlím, co bylo myšleno tím „upravená“ a jak bych to měla praktikovat u sebe..

Jak to máte vy? Holíte se? Nebo vůbec ne? Nebo se nějak „upravujete“?
Já vím, je to asi fakt trapnej dotaz, ale jen tady si troufám, se na to zeptat…
Děkuju ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
8.3.12 12:32

Ano- holim, uplne do hladka, je to soucast vecerni hygieny. Obcas si necham tenoucky prouzek na Venusine pahorku, uprimne, ja si zas nejak uz po tech letech nedovedu predstavit byt neoholena. Jo- a klidne neanonymne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
8.3.12 12:34

Opravdu se neholíš? Myslela jsem si, že už se holí všechny. :oops: 8)

Ano, já se holím. Myslím, že jde o zvyk a ne o to, jestli ti to bude slušet nebo ne, asi se nikde moc vystavovat nebudeš, ne? :D Každopádně je to soukromá věc každé ženy, někdo se v tom prostě necítí, takže bych se vykašlala na okolí, doporučení i radio a udělala to tak, aby TY SAMA ses v tom cítila dobře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 12:35

zuza

Já se holím už pár let a zvykla jsem si, ale nevyholím se úplně, nechám malý zastřihnutý trojúhelníček nahoře. Jinak já si nemyslím, že je společensky nepřípustné se neholit, podle mě je nepřípustné, když to leze z plavek a na koupáku jsem si ve sprchách všimla, že není každá úplně vyholená. Když se necítíš, vyhol si třísla, ale víc, že ti na ohanbí zůstane proužek a ten jen zastřihávej, tak jsem to nosívala já :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ahoj,
já sem také silnější a dole se holím buď úplně a nebo si nechám jen proužek…Ale ne každému muží se to líbí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

ahojky anonynko, já se teda holím a to úplně dohola :-) ale ne třeba obden, aby to bylo pořád hladké, prostě, když už si přijdu ,,zarostlá,,tak to oholím, mě ale chlupy skoro nerostou, pod rukama mam sotva tři chlupy :D jsem světlovlasá, takže mi ani nejsou moc vidět :-) a vždy se teda holím před návštěvou gyndy, zarostlá bych se styděla :-) jsem těhotná, takže na gyndu chodím teď pravidelně :-)

• Citovat
  • Upravit
15074
8.3.12 12:36

Kompromis, holím se jenom po stranách:-) Úplně se mi na mě nelíbí a svědí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 12:36

Já tedy holím,někdy úplně celou,někdy na čárku,někdy jen pysky když se mi nechce holit si ji celou,nebo jen zastřihnu,prostě to střídám,zarostlá jsem nebyla snad 10 let. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1749
8.3.12 12:37

Záleží to jenom na ženě a pak taky trochu na partnerovi ;) . Znám kluky ( a není jich málo ), kteří nemají vyholené rádi. Takže jestli to vyhovuje tobě a partnerovi ( být přírodní ), tak bych v tom vůbec problém neviděla :nevim: . V tom upravování se myslí třeba zastřihlá délka nebo holení třísel a zbytek nechat apod. Těch „střihů“ je asi hodně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.3.12 12:39

já se teda holím..nechávám tenký proužek, v létě to jde dolů uplně..
tou upravou myslel, že pokud se neholíš, máš alespon zastřihávat ( aby když si ten chloupek natáhneš neměl třeba 5 cm..) prostě zastřihnout jak trávník :mrgreen: a oholit tak, aby to nelezlo z kalhotek na stehnech…brr..

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
8.3.12 12:40

Já si to nedovedu představit třeba při menstruaci…Vždyť se musí lepit k sobě a tahat to :think:

• Citovat
  • Upravit
2217

já se taky holím, ale nepovažuju to za nezbytnout nutnost u každé ženy. Dej na svůj pocit. Pokud ti to vadí, tak to prostě nedělej. Nebo jak píšou holky, zkus třeba jen částečně. Taky nemám zrovna tvary modelky, ale jako oškubané kuře si po holení nepřipadám. Jen si např. nedovedu představit jít neoholená na gyndu. A to tam mám doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848

No já jsem začínala holením, třísel, pak jsem si nechávala jen proužek, a teď už se holím úplně dohladka a nedovedu si představit, že by to bylo jinak :mrgreen: Jo a příteli se to líbí, takže není co řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837

Holím vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.

ja se holim taky… protoze mi to prijde hygienictejsi. Ale kdyz nemam cas se oholit, tak si divne nepripadam, minimalne „chloupky“ zastrihuji pravidelne na kratouckou delku.. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková