Holka nebo kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
14.12.08 22:49

Jojo, tak se na UTZ potvrdil ten kluk… Dr. prohlásil, je to chlapec, tak si byl asi jistý… Vnitřní pocit neselhal :lol:

Poprvé jsem ho cítila napravo (=holka dle babičky Pett1), sežeru stále na co přijdu (slané, sladké, neřeším…) - ale to zase sedí s tím článkem, vysokokalorický jídelníček (=kluk) :lol: Spím nalevo od manžela (=nekluk, čili holka), řekla bych, že jsme ho počali 29. - lichý den (=kluk), myslím že jsem byla dole :oops: (=holka)…

Další babské rady - moc jich neznám, ale břicho mám spíš dopředu (=kluk), pleť mám docela OK (=kluk), až na záda nahoře (=holka).

Ad pohyby - psala jsem něco o klubku hadů (=holka), je fakt, že teď je to jak kdy, má i dny, kdy je zdechlý, jak veš (cca co druhý den nebo když moje mamka klepe na břicho se slovy „haló, tady babička :lol:“) (=kluk), tak mu možná dochází místo :lol: Nebo je unavený, i když já jsem unavená, těžko říct :roll:

Takže, v každém případě, jak to tak počítám, vychází mi to stále zhruba 50 na 50 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
15.12.08 08:15

agnua
ahojky…Gratuluji ke chlapeckovi :srdce: teda to budou breznatka dubnatka samy pindik :lol:

Jinak ja jsem mela od zacatku chute na maso,slane,smazene,pikantni a korenene veci,ovoce …
Nemohla jsem jist sladke-nechutne mi do ted,teda malemu to nejede-ten radsi rizecek :lol:
a muzu rict,ze nejake tehotenske chute vubec nemam…
Ale podle chuti-jasny kluk :) ,potom vubec nepribiram,vazim stejne jako pred tehu 8O -kluk,u holcicek se vetsinou pribira hodne a je to tim,ze zenskym chutna sladke.
Pohyby,myslim,ze na levo-kluk,potom klubka hadu???U nas se nekonaji-malej je linej jak veš-asi po me :),plet,vystrih,zada jsem mela strasnou az do 19tt-holka,ale od toho 19tt pry jen kvetu-kluk :)
narostlo mi jen vrisko a rekla bych,ze ho mam roztekly vsude :lol: takze tezko rict.
Ale malyho jsme pocali 5.7. nebo 9.7. takze -kluk :) a myslim,ze to bylo ze zadu :oops: :oops: :oops: -takze taky-kluk
Ja jsem mela od zacatku pocit,ze to bude chlapecek,i kdyz jsem si strasne prala holku,tak ted jsem z chlapecka nadsena a nemenila bych :wink: zvlast kdyz jsem videla,jak je pritel a muj tatka nadseny z pindika :lol:
Jinak my uz mame chlapecka potvrzeneho 3× pokazde od jineho Dr. a vsichni si byli dost jisti,ze pindika ma :lol: :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
15.12.08 11:08

Nikynko, tak máme toho kluka potvrzeného podruhé a tentokrát jsme i viděli toho pindíka - celkem vypadá, že bude vybaven dobře :lol: O březňátkách / dubňátkách vůbec nemám přehled, chodila jsem původně do dubna 2009, ale jaksi jsem „odpadla“ - totálně jsem nestíhala držet krok s diskutujícími :lol: Ale je možné, že bude jaro klučičí období…

Jojo, manželovi to bylo taky jedno, jestli kluk nebo holka, dokonce jednu dobu říkal, že by byla lepší holka, protože pro ni máme jméno… A jak se pak naparoval, že bude mít kluka, ne jak… (a jmenoval všechny příbuzné a známé, kteří mají 2-3 dcery a syna žádného :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.12.08 14:56

Ahoj holky,

tak jsem z těch rad jelen 8O . S prvním jsem měla chuť na maso(guláš jsem milovala na různé způsoby). Sladké jsem nemohla ani vidět. S druhým jsem milovala sladké. Se třetím se to střídalo a všechno to jsou kluci :wink: . Pohyby byly taky vždycky stejné, malý vetřelec či chobotnice :wink: , takže fakt nevím :lol: :lol: . U tohodle jsem fakt zvědavá, snad se ve středu dozvím konečný verdikt, do dalšího fakt nejdu :lol: :lol: .

Ale jedno jestli je to kluk nebo holky, hlavně ať je miminko zdravé, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
15.12.08 15:56

Ahojky maminky tak mi máme určitě na cestě holčičku, na 3D se nadala přehlednout . Rozdíl mezi chlapečkem v pohybech ani ve stravě nevidím. Spíš ve tvaru bříška ,ale to se mi vylouplo tak až po 16 týdnu jako u syna, jen je víc do kulata a menší. Taky mám nabráno mnohem míň kil než u jiříka. Takže se těšíme na páreček. I když by to bylo jedno kdyby to byl pindík. HLavně zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.12.08 12:06

Jak vidím každá babička má jinej typ jak určit pohlaví moje zase bosorovala dala si na nit prstýnek a nad dlaní zjištovala co to bude.Už ani nevím jestli to u mě fungovalo ale já u prvního měla vnitřní pocit že to bude kluk a byl jako buk a ted mám pocit že to bude holka a chtěla jsem radši kluka všechno na něj mám ale jak to už bývá zákon schválnosti.Tak se nechám překvapit 29 jdu na ko tak jsme zvědavá co an mě vykoukne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
18.12.08 18:10

Tak tedy nevím, jak to je, ale my budeme mít holčičku :lol: :lol: . Ještě tomu pořád nevěřím, po třech klukách :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.08 17:28

ahojte

ahojte nova www o tehotenstvi www.tehotenstviaz.cz

• Citovat
  • Upravit
361
21.1.09 11:24

holky na me nesedí snad nic… Maso nemuzu ani citit, pohyby mám dost prudké i když ted se mi nejak zeslabily tak mám strach aby bylo vše v pořádku. Jím dost zeleniny ale taky jim dost smaženýho..a nezdravýho…a podle ultrazvuku i 3D ultrz mi rekli že to bude kluk…
Sedí snad jen to, že prej když se čeká kluk tak je bříško spíš špičatý vypouklý dopředu, a když holka tak rozlitý do boku..tohle na mě sedí…ze zadu nejde poznat že jsem už skoro v 8 měsíci…ale z boku…balon jak blázen:-)

jestli ale sedí to, že podle chutí a pohybů bych měla mít holku tak to bude chudinka muset nosit kšiltovky a věcičky na kluka snad do dvou let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.2.09 18:11

Ja som čítala na nete,že keď je večšia nevoľnosť,je viac možné,že to bude dievča,lebo tam je viac nejakého toho hormónu..My máme 3 chlapcov a teraz čakáme 4.bábo.Keď som čakala chalanov,vôbec mi nebolo zle,prípadne len trochu,no určite nie ako teraz.Teraz som v 11tt a od asi 8.týždňa mi je celé dni zle.Tak som teda veľmi zvedavá,či to bude dievča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.09 18:20

Ahojky. Tak u mě typovali úplně všichni kluka. Prý krásná pleť, nebere mi krásu, nechutná mi sladké, bříško dopředu, podle čínského kalendáře taky kluk… Hahahah. Byla jsem už přesvědčená, že to teda bude klučík, akorát se mi jen jednou asi ve 3. měsíci o miminku zdál sen a bylo tam miminko v kočárku celé v růžovém :D No a dneska se na ultrazvuku předvedla holčička. Takže žádným babským pověrám už nevěřím, ale spoléhám na své jasnovidecké sny :wink:

• Citovat
  • Upravit
472
4.3.09 17:14

Já jsem, je to minulý týden, koukala na TV Spektrum a bylo tam v jednom pořadu jak poznat co čekáme za pohlaví. Testovali asi 5 těhotných. Už asi nebudu vědět všechny metody, ale docela mě zaujala metoda, že se maminka vyčurala do průhledné nádobky a nasypali do toho moče krystalový čistič odpadů. No a když ta moč po zamíchání zmodrala, tak čekali kluka a když zezelenala, tak holku. Zkusil si to i ten moderátor a tomu to zhnědlo. :lol: Ovšem v konečným výsledku po narození všech miminek vyšlo u všech do 1 metoda s prstýnkem. Snubní prstýnek na nit a někdo jinej drží nit nad bříškem maminky a když se hoube do kolečka - čekají kluka a pohyb sem a tam tak holka. Ještě než jsem to viděla, tak jsem si myslela, že to houpání prstýnkem do kulata značí holčičku -nějak mě vyvedli z omylu. No a tato metoda vyšla u všech. No ale vše brát s rezervou, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.3.09 17:01

já už od začátku tušila, že budeme mít kluka, babský teorie mi to jenom potvrzovaly - studený nohy, jenom lehký nevolnosti v 1. trimestru, spičatý břicho, chuť na salámy, alkohol a chipsy a nechuť na čokoládu a cokoli sladkýho.. no a minulý týden na velkým ultrazvuku to fakt ukázal! takže budeme mít malýho natýska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
11.3.09 11:05

Ahoj, já jsem tak nějak od začátku „věděla“, že to bude holka. Zkoušely jsme s kamarádkama metodu s prstýnkem a všem nám to vyšlo, tak nevím:) Jinak chuť na sladké teda příšerná a to ho normálně nijak zvlášť nejím.. Někdo tu psal, že u holek bývá špatně, v mém okolí i v rodině je to přesně naopak. Nebylo mi špatně ani minutu a prý jsem zkrásněla :lol: (což prý taky platí u kluků) a na ultrazvuku jsme zcela zřetelně už u dvou lékařů viděli kávové zrnko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.5.15 09:56

Ja mam asi taky zakon schvalnosti - na holku mame i jmeno, vsechno, a ja vim ze to bude urcite kluk, na potvoru a nejak jsem s tim i smirena, pritel mene, ale je hlavni, aby bylo zdrave!!!

no ale co jsem se chtela zeptat - neni blbe, kdyz bude kluk jezdit v ruzovem kocarku? ostre ruzovem? ja si rikam..je to jen na rok a holcicku bych stejne chtela..ja vim, ze kocarem to neprivolam, ale mame ho zadarmo takze by to znamenalo shanet novy, prodat tenhle…a kvuli barve se mi nechce. Jsem trosku poverciva, tak si i myslim, ze kdybysme ho prodali, byla by to holka - ale treba taky ne. A byly by s tim starosti.

Ten kocarek nijak upravit nejde, proste dokud bude v korbicce, bude ostre ruzovej. :oops: :lol: pritel se smeje, ze mu tam napise GAY, ja se smeju, ze tam nalepim PUNK, NOT PINK nebo takovou nejakou srandu, no.

Ale prijde mi to blby i tak… cervenej jeste se da, ale ruzovej… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky