Holky zahradnice, pojďte se těšit na jaro!

482
24.2.12 17:22

Holky zahradnice, pojďte se těši na jaro!!!

Ahoj holky, začíná mi být smutno z těch diskuzí, které se týkají peněz. Jako by nebyly mnohem důležitější věci, radostnější. Mě osobně hřeje víc na srdci prospívající zahrada a spokojená zvířata než milion na účtě.Doufám, že nejsem exot a podobná duše se mezi Vámi najde :dance:
Tak povídejte, co všechno pěštujete, jaká zvířata chováte, co Vás baví? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
24.2.12 17:35

Ahojky, tak my jsme fakt magoři :D Současný stav: 3 psi, 2 kocouři. 3fretky. Z hospodářských zvířat: králíci, ovečky, na jaře přibudou slípky, oslík a kozénka. Dík za diskuzi, je to báječné téma :) Na jaro se letos těším extrémně :)
Co chováš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
24.2.12 17:38

Těším se na jaro strašně moc. Chci dětem vypěstovat v truhlíku malé lesní jahůdky, můžou se po nich utlouct :lol: . A jinak určitě budu mít nějaké kytičky, ale na pěstování jsem střevo, takže nějaké nakoupím, napíchám do truhlíků a na podzim zjistím, že chcíply a vyhodím je :oops: :oops: :oops: (a na přesrok koupím další :lol: )

Už se fakt těším, až budeme mít domeček a zahradu barevnější a veselejší :D

A dneska jsem koukala na zahradě, že nám rostou krásné sněženky, tak mě strašně potěšily :andel: :andel: :andel:

A zvířátka - kocour, manžel, dvě děti - a bohatě to stačí :lol: . Jo a teď momentálně se starám o babiččiny slepice.

Ale když jsem byla malá, tak rodiče chovali ovce, dvě prasátka, králíky, slepice, krocany, hromadu koček - prostě život na vesnici. Bylo to to nejkrásnější, co jsem si jako dítě mohla přát. Škoda, že to nemůžu dopřát svým dětem :? . Nikdy nezapomenu na to, jak jsem maličká jehňátka krmila z dětské lahvičky… Ach ta nostalgie :oops: :D

Děkuji za hezké téma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.2.12 17:38

Ahoj děvčata, já už se nemůžu dočkat jara. Nejsem chovatel, anébrž pěstitel. Na jaro si objednávám foliovník, ať to trošku uspíším. Semínka už doma klíčí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
24.2.12 17:42

Ahoj holky :mavam:
Tak my taky nejsme zcela normální :mrgreen: Stav doma je tento, 1 bulterier, 4 potkani, 2 fretky, 1 morče a rybičky :pankac:
Na zahradě ještě několik koček, ani nevím kolik, je to různé.
No a na jaru na zahradu se těším neskutečně, loni jsem poprvé něco vypěstovala a letos se budu snažit opět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.2.12 17:43

Janulin, díky za krásné a zase jednou povzbudivé téma!

Já jsem dlouho pomáhala na farmě u koní, ale teď čekám miminko a pracuji, tak už nechodím. Zato se alespoň pokouším zahradničit na naší malé (opravdu malé) a stinné (žel severní) zahrádce :D Letos bydlíme v tomto podnájmu poprvé, tak ještě nevím, jak mi to půjde, ale domácí a truhlíkové květiny doteď u nás prospívaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.2.12 17:44

no to jsem ráda :kytka:
my jsme na tom momentálně takto: 3 kočky, dva kocouři, dvě kozičky- jedna čeká kůzlátka, 1 ovečka, kohoutek a 4 slepice, ještě loni jsme měli svého kozla, který bohužel pošel, no a králíky jsme taky chovali, ale ty nám každé léto pochcípají na mixomatózu…
Letos se můj muž zbláznil do permakultury, takže budem rozšiřovat zahrádku …už se fakt moc těšim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
24.2.12 17:44

Já mám vysněný velký skleník, ale zatím máme na zahradě babiččin, která do něj pouští slepice (prý aby se měli dobře :? :lol: ), takže si musím počkat, až ten babiččin spadne (což už asi nebude trvat dlouho) a já si pak pořídím svůj, kde budu pěstovat samé dobrotky :oops: :lol: . Jen doufám, že letos nebude tolik slimáků jako loni, nebo mě klepne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
24.2.12 17:45

My máme foliovník, ale ten okupuje muž :oops: 8) takže já mám smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.2.12 17:45

tterko, lesní jahůdky se dají vypěstovat i v truhlíku? To bych si ráda zkusila, je to těžké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
24.2.12 17:47

ahoj holky

ani nevíte jak se těším na jaro

Já bych taky ráda zkusila jahody v truhlíku, bohužel se u mě prokázala alergie na trávu atd., takže moje nadšení, jakou budu mít zahrádku vzalo trochu za své, ale něco prostě musím. Cibuloviny se mi potratily, loni jsme je vyndali a chybělo strašně moc tak to holt budu muset nakoupit nové ale až na podzimek, teď při holkách to moc nešlo, ale těším se až vylezeme na zahradu a bude se relaxovat :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.2.12 17:48
llucija píše:
My máme foliovník, ale ten okupuje muž :oops: 8) takže já mám smůlu :nevim:
že by zelená rajčata… 8) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
24.2.12 17:48

Ty jahůdky jsou měsíční, jsou skvělé! Sežeň semínka, je nejvyšší čas je vysadit :) a pěstují se snadno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
24.2.12 17:50
llucija píše:
My máme foliovník, ale ten okupuje muž :oops: 8) takže já mám smůlu :nevim:

my máme skleník a okupuje ho taky manžel, ale mě to nevadí, já radši kytičky :mrgreen:, muškáty v oknech, kytky na terase a v altánu a květinové záhony po zahradě - to je moje parketa ;) . Dnes jsme s holkama zahradu obešli a našli asi 5 sněženek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.2.12 17:51
Ester13 píše:
Ty jahůdky jsou měsíční, jsou skvělé! Sežeň semínka, je nejvyšší čas je vysadit :) a pěstují se snadno :)

to musím teda taky zkusit, miluju jahody. A mají chuť jako lesní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí