Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den. Máte někdo zkušenost z homeopatikama na nervy? Jsem docela dost nervák a už mi to začíná lézt na mozek. Potřebovala bych něco, co mě uklidní a nebudu se neustále rozčilovat kvůli každé prkotině. Potřebuji to hlavně kvůli dětem, at na ně neřvu za kolikrát nesmysly. Díky za rady.
Neznáte nějaká homeopatika pro dítě, které se bojí doktorů? Budu teď s dcerou muset často chodit k doktorům a ona začne brečet už při vstupu do neznámé budovy…nechci, aby se trápila víc, než je nutné, existuje něco, co by jí třeba pomohlo být klidnější?
Má 2 a 3/4 roku, prakticky nemluví, jen,,svou řečí", rozumí jen tomu, co jí opakujeme denně a dobře to zná.
Děkuju za každou odpověď.
Nervoheel - nejlepší, co může být, mám ho pořád při sobě v kabelce
většinou ho v lékarně nemají, ale objednají ho z Německa. A pak na takový stres před zkouškou, před letem nebo něčím důležitým jedině Gelsemium, bez těhlech dvou nedám ani ránu
. Pak je ještě Sedativ, ale ten zabírá jak na koho, na mě moc ne.
@gabana11 Ahojek, jak to nakonec dopadlo, pomohlo ti něco? Taky bych potřebovala něco na tento způsob a zatím se moc nedaří něco najít ![]()
@valtřinka ahoj, prosím Ťa moze byt aj 15 CH? A jake dávkovanie?
Dobrý den,
nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA , kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
S důvěrou se na ni můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem. Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…
Hezké podzimní dny ![]()
Petra