Homeopatika na nervy

95
12.10.15 14:18

homeopatika na nervy

Dobrý den. Máte někdo zkušenost z homeopatikama na nervy? Jsem docela dost nervák a už mi to začíná lézt na mozek. Potřebovala bych něco, co mě uklidní a nebudu se neustále rozčilovat kvůli každé prkotině. Potřebuji to hlavně kvůli dětem, at na ně neřvu za kolikrát nesmysly. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
12.10.15 14:31

Mě pomohla Sedalia a Bachovy esence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
12.10.15 14:33

Bachovky ;) rescue remedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.10.15 15:01

Děkuji vám moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.10.15 15:52

Argentum nitricum 9CH, taky super na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.10.15 17:56

@valtřinka Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.10.15 18:08

Homeopatika na uklidnění

Neznáte nějaká homeopatika pro dítě, které se bojí doktorů? Budu teď s dcerou muset často chodit k doktorům a ona začne brečet už při vstupu do neznámé budovy…nechci, aby se trápila víc, než je nutné, existuje něco, co by jí třeba pomohlo být klidnější?
Má 2 a 3/4 roku, prakticky nemluví, jen,,svou řečí", rozumí jen tomu, co jí opakujeme denně a dobře to zná.

Děkuju za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
12.10.15 18:10

Nervoheel - nejlepší, co může být, mám ho pořád při sobě v kabelce :D většinou ho v lékarně nemají, ale objednají ho z Německa. A pak na takový stres před zkouškou, před letem nebo něčím důležitým jedině Gelsemium, bez těhlech dvou nedám ani ránu :dance:. Pak je ještě Sedativ, ale ten zabírá jak na koho, na mě moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.10.15 19:54

@venatrixx pro děti sedalia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.21 15:11

@gabana11 Ahojek, jak to nakonec dopadlo, pomohlo ti něco? Taky bych potřebovala něco na tento způsob a zatím se moc nedaří něco najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
8.9.22 09:54

@valtřinka ahoj, prosím Ťa moze byt aj 15 CH? A jake dávkovanie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20927
1.11.22 09:01

Dobrý den,

nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA , kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
S důvěrou se na ni můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem. Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké podzimní dny :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová