Hormonální tělísko Levosert
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
@Miksinka píše:
Holky, které máte Levosert zaváděný letos, kolik jste platily? Mě dal dr. na výběr mezi Mirenou za 6500 Kč a Levosertem za 5000 Kč. Přijde mi to dost oproti cenám, co tu psaly holky a taky mi tvrdil, že je na 5 let, ne na 3 roky.
Me taky dr říká, ze je na 5 let a všude píšou 3 roky.. No a já ho mam teda rok a vyšlo to na nějakých 3,5 tisíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Miksinka ja ho mam na 5 let a stal 5000. Driv byl jen na 3 roky, ale v posledni dobe ho vylepsili a je na tech 5 let stejne jako mirena. Proto je i drazsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, telisko mam necely dva mesice, platila jsem 4500 a dr.taky rikal, ze je na pet let, i kdyz v letaku pisou na tri roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem na něm byla koncem června a platila jsem 3700, prý na
5 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja ho mam mesic, na 3 roky za 4500,–. Tyden po zavedeni jsem zacala spinit ted uz slabe krvacim. Jak jste to mely vy? Kdy ustalo krvaceni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lubypo ahoj,tyden po zavedeni jsem take zacla spinit, trvalo to cca mesic, nekdy mene, nekdy vice az bych rekla slabounke krvaceni.Ted ve ctvrtek jdu na kontrolu, zda je vse tam, jak ma byt.Jen bych asi potrebovala zastrihnout ty konce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja du k Mudr az v zari, tak snad budu do te doby bez krvaceni… …dam vedet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj holky, mám uplne to samé. Měsíc po zavedení levosertu stále spinim az slabe krvacim. Už mám strach, tam není něco v pořádku. Dejte vědět, jak jste dopadli u dr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já to mela tak 9 měsíců. Špinila jsem a slabe krvacela cca 5 týdnů v kuse, pak 14 dni pauza a tak furt dokola. Měla jsem maličkou cystu. Bylo to tim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
kila navíc
Holky, tak mám levo také., ale jak je hormonální, bojím se že po ní
priberu. Stalo se to nějaké z vás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já si myslím, že tím, že ty hormony působí přímo v místě a nejdou
přes zažívací ústrojí, tak snad pribrani nehrozí.
Teď ve středu jdu na zavedení. Celkem z toho mám vítr . Ale větší vítr mám z třetího prcka
. Uklidnete mě, že to nic není
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
@Miksinka píše:
Já si myslím, že tím, že ty hormony působí přímo v místě a nejdou přes zažívací ústrojí, tak snad pribrani nehrozí.
Teď ve středu jdu na zavedení. Celkem z toho mám vítr. Ale větší vítr mám z třetího prcka
. Uklidnete mě, že to nic není
![]()
proboha proč pořád taková panika. jedna tady jednou napíše, že
přibrala a už se to táhne několik let… Já jsem před levosertem měla
5 let mirenu a váha se mi hnula jen díky pojídání dortíků po obědě
(ale já měla vždycky spíš podváhu, takže
mě to nevadí) To tělísko na to nemělo fakt žádný vliv. Spíš hledejte
příčinu ve změně stravování než v antikoncepci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Levosert mam od cervna a uz mam další kila dole, takže za me-netloustne se. A zavedeni celkem dost nepříjemné, ale ted uz je to fajn-zadne pomýšlení na pilule me netrapi, MS take zatim žadna, uvidime až dokojim úplně. Jeste me napada (vim, že už se to tu probíralo)-v pribalaku je napsano na 3 roky, doktor říkal na 5 let, tak co je pravda? Zapomnela jsem se ho zeptat pri kontrole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Původ hormonální nerovnováha
- Hematom a žluté tělísko
- Menstruace při tělísku po roce
- Podkožní akné (hormonální) - našla jsem řešení
- Hormonální profil. Kde udělat?
- Ztráta menstruace...hormonální problém ?
- Hormonální nerovnováha nebo co jiného?
- Krvácení po vyndání hormonálního tělíska
Holky, které máte Levosert zaváděný letos, kolik jste platily? Mě dal dr. na výběr mezi Mirenou za 6500 Kč a Levosertem za 5000 Kč. Přijde mi to dost oproti cenám, co tu psaly holky a taky mi tvrdil, že je na 5 let, ne na 3 roky
.