Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Aha, a nějak se mi ta tabulka rozjela
. No příště se snad zadaří lépe.
Holky, že bych se přidala?
Vážím víc než hodně, ale na dračice to svalovat nemohu - jsem bacule už od mala…
Ale na rozdím od vás mám jasno v několika věcech:
Nemám zájem ani tak snížit váhu jako zpevnit tělo - snížení váhy je sice pravděpodobné, ale není primární.
Potřebuju vytrénovat fyzičku - zase pojedeme na hory a i kduž budu zase nadávat, ráda bych druhý den vstala z postele.
Nebudu držet dietu - na to prostě nemám a nikdy mít nebudu, tak si nebudu huntovat tělo něčím, co nevydržím.
Jako schůdnou vidím jen změnu jídelníčku… ne dietu. jen menší porce, jídlo pěktrát denně přičemž večeři dost dlouho před spaním. A hodně tekutin… I to pro mě bude dřina ![]()
Jo a nebudu nikam psát svoji váhu, jo?
L.
PS: Mám dvě kamarádky, jedna má 54, druhá 61 kg - a obě mi vysvětlují, jak jsou tlusté - a já se jim směju
Jsou cvoci - takže holky, nebuďme cvoci.
Míšenko, k nutelle mám stejně vřelý vztah - a k čokoládě. Ale tak strašně moc až teď po narození Elči… Předtím jsem to zvládala.
L.
Lesino, v pár názorech na hubnutí se naprosto shodneme
. Cvičení se mi z duše protiví a provozuji je jen z nutnosti, diety nesnáším a sladké miluju ![]()
To jsme na tom všichni stejně. Tu dietu uvádím jenom proto, aby jsme měli trošku přehled o tom co jíst a nejíst, A hlavně kolik čeho jíst, aby jsi dále nepřibíral. Ještě mi chybí sekce svačiny, dopíšu to až mladá slečna konečně usne ![]()
Já byla dneska poprvé na břišních tanečkách
Mám strach, že se zítra nehnu, ale bylo to příjemné - teda až na to, že jsem si připadala jak absolutní kopyto… On kurs už chvíli běží, ale buď jsem byli pryč nebo jsem byla nemocná nebo jsem neměla hlídání. Tenhle pohyb mi docela sedí - a potrénuju nohy, zadek a břicho…
Jinak chodím s holkama plavat - ale tam si nepotrénuju. A chystám se na velký bazén - jen co začnu řídit
Plavání mi neva, u toho se člověk nepotí.
L.
Lesino - no ale určitě nejsi tak hrozná jako já, já když mám ten velký kelímek,tak tu nugetu jím polévkovou lžící a doslova se tím dusím jak mi to vždy uvízne v krku.i přítel mi řekl že jsem nechutná
no jo ale mě to malou lžičkou nechutná
já teda né Nutellu ale arašídovou nugetu od Orionu - hmmm ta je,hned bych si dala,ale nemám. břišní tance bych taky brala,no ale už se vidím,já ty pohyby pánve moc nee,jsem jak při záchvatu
![]()
jo ono stejně nejúspěšnější a nejtrvalejší je né nežrat, nýbrž právě žrát ale málo,často a důležité co.to se mi to machruje, řečí plno a skutek utek ![]()
Jj, hubnout s rozumem - to je to nejdůležitější. A jediné trvalé.
Z nutelly se nezalykám, ale mlsám ji po lžičkách
Sice často a malé porce - a v tomhle případě je to špatně ![]()
![]()
![]()
![]()
Líp ji nekupovat ![]()
L.
Lesi - no právě, proto ji doma radši nemám
vím jak by to dopadlo
Tak z nutely a podobných hodně sladkých věci se teď díky mému chatrnému chrupu stává nepřítel - vadí moc mi to vadí.
Jinak já nechci zhubnout kilogramy, ale konfekční velikost a to na takovou, abych mohla nakupovat v běžných obchodech.
Jo, tak nakupování v běžných obchodech jsem vzdala už dávno, Všechno mi je stejně krátké - ještěže existuje NEXT na MMB - ten mi v prodloužené délce sedí. Teda v jedné nejmenované velikosti.:oops:
L.
Les ta tvoje nejmenovaná je určitě tak o dvě čísla menší než moje nejmenovaná ![]()
No teda holky, já zírám
Čekala jsem, že se sem možná do neděle někdo přihlásí a vy už jste přitom zvládly
7 stran příspěvků.
![]()
Tak paráda.
S hubnutím začínám také od zítřka. Je pravda, že nic se nemá odkládat…
Jinak do dělené stravy teda nejdu. To bych nezvládla jíst maso bez přílohy. ![]()
Já, jelikož jsem hubla už několikrát, tak vím, v čem dělám ty zá:,–(ní chyby. A to je: bílé pečivo, hodně sladím, po 20 hod - jak uložím malou, sednu k TV a jím a jím a jím. A velký podíl na mé kulaťoučké postavě má i sladké - to prostě miluji a řekla bych i, že je to moje závislost.
![]()
Takže snížím porce jídel, budu jest pravidelně a hlavně po 20 hod (co po 20 hod - už po 18 hod) se nebudu cpát!!!
Vím, že nějakou razantní dietu bych stejně nevydržela dodržovat. Bude mi stačit, že vás tady mám, že na to hubnutí nejsem sama a že se tak nějak vzájemně podpoříme, ať už si každý to hubnutí pojme podle svého gusta.
Jen teda s tou váhou: vaše váhy bych tedy opravdu ráda měla. Měla jsem to tu nazvat spíše doladění se k ideálu.
![]()
Vidím, že nejspíš jediná já (a to i SATI je určitě lehčí) vážím nejvíce.
![]()
No co se dá holt dělat. Prostě jdu do toho a jsem holky moc ráda, že jdete do toho se mnou ![]()
Tak držím palečky nám všem a ať nám ta váha pěkně klesá.
PS: zítra se zvážím (jestli teda nestrhám váhu) a snad si tu moji otřesnou váhu sem vůbec troufnu napsat
![]()