Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
tak a díl poslední : MENŠÍ JÍDLA ( dopolední svačina, odpolední svačina, 2. večeře)
Ahoj holky, že bych se k vám přidala?? Loni jsem hubla se STOBEM a podařilo se mi bez sportování, jen se zněnou jídelníčku zhubnout 13 kg za 2 měsíce. Letos jsem měla v plánu, že půjdu do kurzu znova ( v kolektivu se lépe hubne a mám velkou motivaci ), ale nějak jsem to zaspala.
Dneska jsem byla dr, snažím se už půl roku otěhotnět a nějak to nejde. Tak mi doktorka doporučila zhubnout. Mě naštvala, ani mě nepochválila za ten loňský úspěch a už mám začít nanovo ![]()
Ahoj - taky bych se ráda přidala - ale řeším teď zá:,–(ní problém
Ještě před měsícem jsem bydlela sama a někdy od února cvičila na orbitracku. Váha nešla nijak dolů, ale cítila jsem se dobře a docela si i zformovala postavu (a téměř se zbavila cel.). Jenže - musela jsem prodat byt a zatím se nastěhovat ke tchýni. Navíc dojíždím tak blbě, že nestíhám nakoupit a v práci nemáme jídlo. Tudíž jím, co doma je. A tam se teda vaří - guláš, pečený bůček, řízek, vše hezky na sádle a když náhodou pro:,–(ím kuře, tak ho tak obloží máslem, že není vidět (nechápu, jak můžou být hubený!!), zeleninu nekupují, mléčné výrobky nejí.....
Vařit sama nestíhám ani o víkednu, jelikož jsem pořád na stavbě a navíc vařit je tam těžké, většinu jídel nejedí. Ještě, že můj přítel zeleninu rád a já už se nemůžu dočkat až se odstěhujeme (ale to bude až někdy po Vánocích). A druhý problém je, že Orbitrack je rozbitý a jelikož stavíme, tak nemůžu přítele nutit, aby mi ho zpravil a cvičit sama na koberci?! Furt u nás v pokoji někde je
No jsem zoufalá… Fakt děs. A to bych potřebovala zhubnout asi zatím nejvíc, co jsem tu četla ![]()
Jen k jídelníčku - malá finta. Polévky do hrníčku (vybírám si ty bez glutamátů a s málo soli - a to já skoro nesolím a některé dokonce musím dosolit
. Jsem teďka někde četla, že se taková ta „nezdravá“ instatní jídla dost zlepšila a něco na tom asi bude) mají málo kalorií, ale co si budeme říkat, jeden hrníček k obědu zas tak nezasytí. A tak mám v práci mraženou zeleninu. Narvu víc jak polovinu hrníčku, dám do mikrovlnky a pak zaleju polívendou - moc velkááá dobrotááá ![]()
Dobré ránko,
Rozo, tolik jsi zhublaza 2 měsíce?
nevrátilo se ti to rychle zpátky? Stob jsem měla taky v plánu a přesně jako ty jsem zaspala…
Tak moje aktuální ranní váha je 69,5
Břišní tance provozuji 3 roky, teď jsem tedy musela vynechat, kvůli té absenci hlídání, ale těším se, že příští rok to vyjde. Já se v nich úplně vyžívám ![]()
Ahoj,
tak moje aktuální váha po ránu je 54,2kg,ovšem už jsem to porušila dojetím rohlíku se sýrem po Emě k snídani,asi už tušim proč jsem zase přibrala ještě před měsícem jsem měla pod 52kg!Jenže mám teď hroznou chuť na jídlo a do toho ještě dojíždím zbytky po Emě.
A ještě mě poučte,co to je STOB?
Stáňa
Stabuško, stob je stop obezitě - a věř, že se tě to fakt netýká… ![]()
L.
Ahoj holky,
tak se teda docela stydím
, ale jsem na váze hrozivých 107kg
Takže alespoň vidíte, že jsem z vás jediná, která má s nadváhou opravdu problém. Co já bych dala za vaše váhy 55 kg. Snad mě tu nikdo za mou váhu neodsoudí, ale kdybych ji sem nenapsala, tak bych v podstatě ani nemusela hubnout. Stačilo by vám sem vždy jen napsat že jsem kilo zhodila a bylo by. Takto prostě musím hubnout, chtě nechtě!!! Ta napsaná váha společně s vámi mě prostě motivuje.
Dnes odpoledne odjíždíme k tchýni na chalupu
, takže tu přes víkend nebudu. Tak se držte a v pondělí nebo večer v nedělu se zase přihlásím.
Bibi-já už jsem to tu uváděla,jsem prcek mám 160cm.
Myslela jsem ale že mám pod 54kg a ono houbelec! ![]()
Já vím,že 54kg není žádná hrozná nadváha,ale berte to tak,že mám prostě o šest víc než jsem měla před třetím těhu.Před Emou jsem měla 48kg,ale měla jsem i 44kg,to bych už nechtěla,ale chtěla bych se dostat alepoň pod magickou 50! ![]()
Pett, kliiiid, kdo by tě odsuzoval???
Užij si chalupu (a tchýni) a v neděli se ozvi. ![]()
Stanuško, já na to zapomněla. No jo, psala jsi to už… tak to jo… ![]()
Ahojky holky,
Pett1 - nic si z té váhy nedělej, uvidíš, že to bude dobrý a shodíme tady všichni, když budem chtít, tak ano. MUSÍME. TO ZVLÁDNEM NEBOJ!!!!
NO holky, já ještě ani nesnídala, vstávali jsme v devět a to jen proto, že malý se mi v noci počůral (zas po dlouhé době) a tak se probral a dvě hoďky nespal a já samo s ním, takže jsme to ráno doháněli.
Chystám se na ten jogurtík a na oběd nějaké to maso se zelninou, ale ještě musím do obchodu.
Tak holky zatím ahojky (Měla jsem příšernou chuť teď sežrat rohlík čerstvoučký, který přivezl přítel, když jel z práce, ale odolala jsem, ale fakt mě to bralo a to přííííšerně)
![]()
Pett - myslím, že vůbec nikdo neodsoudí a nejsi v tom sama
Já jsem zatím měla misku müsli a odpolko si dám tu polívendu. Jenže večer to zas bude průů* ![]()
Chjo - fakt už se těším, až si budu ledničku plnit sama
![]()
Ty, Pet, hlavně si nedávej cíle jako zhubnout 40 kg - to je absolutní nesmysl, navíc by ti všude zbyla volná kůže. Dej si cíl třeba 10-15 kg do léta a snaž se to dodržet a nepřehnat. Pak třeba zase 15 do dalšího léta - jedině tak se vyhneš jojo efektu a váhu si udržíš.
Je taky blbost odpírat si obvyklé jídlo, to dělat nebudu, to by pro mě byla cesta do pekel. Lepší je dát si třeba jen poloviční porci - takže já si svůj domácí chlebíček neodpustím, ale dám si jen jeden tenčí krajíček… Nebo dva malé
Ale fuj, dva je moc, ale co se dalo dělat, když se mi včera večer fakt povedl ![]()
L.