Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
2.11.07 00:21

tak a díl poslední : MENŠÍ JÍDLA ( dopolední svačina, odpolední svačina, 2. večeře)

• cokoliv podle nabídky větších jídel, ale všeho pouze třetinu
  • zelenin 200 g nebo salát + netučný jogurt 150 ml
    tip: tzatziky salát : nastrouhaná salátová okurka + jogurt + tzatziky koření
  • ovoce) viz. příslušná dávka podle druhu zvoleného ovoce) + jogurt bílý
    150 g pomeranč, mandarinka, jablko, jahody, broskve, grep, ananas
    100 g švestky, třešně, banán,hroznové víno
    300 g meloun
    pozn. na odpolední svačinu, nebo na druhou večeři již nemusíte k ovoci jogurt, ale můžete si ho dát o polovinu více než je udáno např. banánu 150 g
  • samotný jogurt nebo ovocný tvaroh ( max. 500 kJ )
  • pečivo 25 g + 25 g nízkotučného sýra, nebo 25 g drůbeží šunky) + 50 g zeleniny
  • 2× knuspi chléb, nebo 1 x rýžový chléb + 30 g nízkotučného sýra nebo 30 g drůbeží šunky + 100 g zeleniny
  • corn flakes nebo musli 20 g + netučný jogurt
  • nízkotučný tvaroh 100 g + 50 g zeleniny
  • 2 dl netučného mléka + 50 g banánu ( možno rozmixovat jako koktejl)
  • instantní polévka Knorr + 1 bílek + 20 g pečiva nebo : vývar : 100 g zeleniny, 10 g maso nebo 1 bílek, 10 g těstovin nebo rýže ( cca 1 lžíce ), kousek masoxu
  • musli tyčinka ( max. 500 kJ)
    nízkotučný tvaroh 75 g s umělým sladidlem + 50 g ovoce, dát do misky, zalít barevnou želatinou ochucenou umělým sladidlem
  • místo odpolední svačiny nebo 2. večeře můžete zařadit dva malé kopečky zmrzliny, nebo 20 g oříšků či mandlí nebo 30-40 g sušeného ovoce ( občas)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
2.11.07 01:07

Ahoj holky, že bych se k vám přidala?? Loni jsem hubla se STOBEM a podařilo se mi bez sportování, jen se zněnou jídelníčku zhubnout 13 kg za 2 měsíce. Letos jsem měla v plánu, že půjdu do kurzu znova ( v kolektivu se lépe hubne a mám velkou motivaci ), ale nějak jsem to zaspala.
Dneska jsem byla dr, snažím se už půl roku otěhotnět a nějak to nejde. Tak mi doktorka doporučila zhubnout. Mě naštvala, ani mě nepochválila za ten loňský úspěch a už mám začít nanovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.11.07 07:44

Ahoj - taky bych se ráda přidala - ale řeším teď zá:,–(ní problém :cry: Ještě před měsícem jsem bydlela sama a někdy od února cvičila na orbitracku. Váha nešla nijak dolů, ale cítila jsem se dobře a docela si i zformovala postavu (a téměř se zbavila cel.). Jenže - musela jsem prodat byt a zatím se nastěhovat ke tchýni. Navíc dojíždím tak blbě, že nestíhám nakoupit a v práci nemáme jídlo. Tudíž jím, co doma je. A tam se teda vaří - guláš, pečený bůček, řízek, vše hezky na sádle a když náhodou pro:,–(ím kuře, tak ho tak obloží máslem, že není vidět (nechápu, jak můžou být hubený!!), zeleninu nekupují, mléčné výrobky nejí..... :twisted: Vařit sama nestíhám ani o víkednu, jelikož jsem pořád na stavbě a navíc vařit je tam těžké, většinu jídel nejedí. Ještě, že můj přítel zeleninu rád a já už se nemůžu dočkat až se odstěhujeme (ale to bude až někdy po Vánocích). A druhý problém je, že Orbitrack je rozbitý a jelikož stavíme, tak nemůžu přítele nutit, aby mi ho zpravil a cvičit sama na koberci?! Furt u nás v pokoji někde je :twisted: :evil: No jsem zoufalá… Fakt děs. A to bych potřebovala zhubnout asi zatím nejvíc, co jsem tu četla :cry:
Jen k jídelníčku - malá finta. Polévky do hrníčku (vybírám si ty bez glutamátů a s málo soli - a to já skoro nesolím a některé dokonce musím dosolit :lol: . Jsem teďka někde četla, že se taková ta „nezdravá“ instatní jídla dost zlepšila a něco na tom asi bude) mají málo kalorií, ale co si budeme říkat, jeden hrníček k obědu zas tak nezasytí. A tak mám v práci mraženou zeleninu. Narvu víc jak polovinu hrníčku, dám do mikrovlnky a pak zaleju polívendou - moc velkááá dobrotááá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
2.11.07 07:49

Dobré ránko,
Rozo, tolik jsi zhublaza 2 měsíce? 8O nevrátilo se ti to rychle zpátky? Stob jsem měla taky v plánu a přesně jako ty jsem zaspala…

Tak moje aktuální ranní váha je 69,5

Břišní tance provozuji 3 roky, teď jsem tedy musela vynechat, kvůli té absenci hlídání, ale těším se, že příští rok to vyjde. Já se v nich úplně vyžívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.11.07 09:16

Ahoj,
tak moje aktuální váha po ránu je 54,2kg,ovšem už jsem to porušila dojetím rohlíku se sýrem po Emě k snídani,asi už tušim proč jsem zase přibrala ještě před měsícem jsem měla pod 52kg!Jenže mám teď hroznou chuť na jídlo a do toho ještě dojíždím zbytky po Emě. :roll: :roll: A ještě mě poučte,co to je STOB?
 Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.11.07 09:18

Stabuško, stob je stop obezitě - a věř, že se tě to fakt netýká… ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
2.11.07 09:32

Stanuško a kolik měříš, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.11.07 09:34

Ahoj holky,
tak se teda docela stydím :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , ale jsem na váze hrozivých 107kg :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :-( :-( :-( Takže alespoň vidíte, že jsem z vás jediná, která má s nadváhou opravdu problém. Co já bych dala za vaše váhy 55 kg. Snad mě tu nikdo za mou váhu neodsoudí, ale kdybych ji sem nenapsala, tak bych v podstatě ani nemusela hubnout. Stačilo by vám sem vždy jen napsat že jsem kilo zhodila a bylo by. Takto prostě musím hubnout, chtě nechtě!!! Ta napsaná váha společně s vámi mě prostě motivuje.

Dnes odpoledne odjíždíme k tchýni na chalupu :-( , takže tu přes víkend nebudu. Tak se držte a v pondělí nebo večer v nedělu se zase přihlásím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.11.07 09:39

Bibi-já už jsem to tu uváděla,jsem prcek mám 160cm. :wink: :lol: Myslela jsem ale že mám pod 54kg a ono houbelec! :roll:
Já vím,že 54kg není žádná hrozná nadváha,ale berte to tak,že mám prostě o šest víc než jsem měla před třetím těhu.Před Emou jsem měla 48kg,ale měla jsem i 44kg,to bych už nechtěla,ale chtěla bych se dostat alepoň pod magickou 50! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
2.11.07 09:40

Pett, kliiiid, kdo by tě odsuzoval???
Užij si chalupu (a tchýni) a v neděli se ozvi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
2.11.07 09:42

Stanuško, já na to zapomněla. No jo, psala jsi to už… tak to jo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
2.11.07 09:44

Ahojky holky,

Pett1 - nic si z té váhy nedělej, uvidíš, že to bude dobrý a shodíme tady všichni, když budem chtít, tak ano. MUSÍME. TO ZVLÁDNEM NEBOJ!!!!

NO holky, já ještě ani nesnídala, vstávali jsme v devět a to jen proto, že malý se mi v noci počůral (zas po dlouhé době) a tak se probral a dvě hoďky nespal a já samo s ním, takže jsme to ráno doháněli.

Chystám se na ten jogurtík a na oběd nějaké to maso se zelninou, ale ještě musím do obchodu.

Tak holky zatím ahojky (Měla jsem příšernou chuť teď sežrat rohlík čerstvoučký, který přivezl přítel, když jel z práce, ale odolala jsem, ale fakt mě to bralo a to přííííšerně) :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.11.07 09:58

No, Pet, sama nejsi, neboj :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.11.07 10:04

Pett - myslím, že vůbec nikdo neodsoudí a nejsi v tom sama :wink: Já jsem zatím měla misku müsli a odpolko si dám tu polívendu. Jenže večer to zas bude průů* :twisted:

Chjo - fakt už se těším, až si budu ledničku plnit sama :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.11.07 10:05

Ty, Pet, hlavně si nedávej cíle jako zhubnout 40 kg - to je absolutní nesmysl, navíc by ti všude zbyla volná kůže. Dej si cíl třeba 10-15 kg do léta a snaž se to dodržet a nepřehnat. Pak třeba zase 15 do dalšího léta - jedině tak se vyhneš jojo efektu a váhu si udržíš.

Je taky blbost odpírat si obvyklé jídlo, to dělat nebudu, to by pro mě byla cesta do pekel. Lepší je dát si třeba jen poloviční porci - takže já si svůj domácí chlebíček neodpustím, ale dám si jen jeden tenčí krajíček… Nebo dva malé :o Ale fuj, dva je moc, ale co se dalo dělat, když se mi včera večer fakt povedl :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková