Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
U syna to byla akutní tříselná kýla kterou okamžitě operovali. Nechci tě strašit…ale pokud by uskřinula, může dojít k otravě krve.. ![]()
Nechci tě strašit, ale můj muž to měl před dvěma roky a byl to absces tedy zánět ve svalu a musel na operaci, dostal dren, aby se ten hnis dostal ven, ale trvalo to všechno jen 3 dny a pak už byl naštěstí doma. Jeď s tím hned do nemálu!
Určitě zajdi k doktoru, může to být tříselná kýla - měla jsem, řeší se banální operací.. ale radši ať to zkouknou, pokud by to byl zánět, jak tu bylo řečeno ![]()
Netrpíš náhodou poruchou srážlivosti krve??? Pokud ano, tak rýt tebou, tak mažu okamžitě k doktorovi. Jedna moje známá to měla taky. Udělala se jí v třísle boule. Nechala to být a boule se za pár dní ztratila. Bohužel ale ne nadobro. Ta boule byla krevní sraženina, která se jí dostala do plic a měla plicní embolii ![]()
Tak ted sem dojela od dokyora krevni testy jsou v poradku mam si.to chladit brat algifenovy kapky hodne pit mela se teplotu 38,6 a zitra rano kontrola ![]()
IZdravim, mam takovy dotaz mam hroznou bolest v pravem trisle vustreluje mi do stehna a mam tam bouli, nevite co to muze byt??