Hrozná bolest třísla a boule

Kiki03
14.3.13 19:52

hrozna bolest trisla a boule

IZdravim, mam takovy dotaz mam hroznou bolest v pravem trisle vustreluje mi do stehna a mam tam bouli, nevite co to muze byt??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.3.13 19:54

U syna to byla akutní tříselná kýla kterou okamžitě operovali. Nechci tě strašit…ale pokud by uskřinula, může dojít k otravě krve.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ninushenka
14.3.13 19:54

Nechci tě strašit, ale můj muž to měl před dvěma roky a byl to absces tedy zánět ve svalu a musel na operaci, dostal dren, aby se ten hnis dostal ven, ale trvalo to všechno jen 3 dny a pak už byl naštěstí doma. Jeď s tím hned do nemálu!

• Citovat
  • Upravit
35029
14.3.13 20:02

Určitě zajdi k doktoru, může to být tříselná kýla - měla jsem, řeší se banální operací.. ale radši ať to zkouknou, pokud by to byl zánět, jak tu bylo řečeno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
14.3.13 22:27

Netrpíš náhodou poruchou srážlivosti krve??? Pokud ano, tak rýt tebou, tak mažu okamžitě k doktorovi. Jedna moje známá to měla taky. Udělala se jí v třísle boule. Nechala to být a boule se za pár dní ztratila. Bohužel ale ne nadobro. Ta boule byla krevní sraženina, která se jí dostala do plic a měla plicní embolii :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
14.3.13 23:07

Tak ted sem dojela od dokyora krevni testy jsou v poradku mam si.to chladit brat algifenovy kapky hodne pit mela se teplotu 38,6 a zitra rano kontrola :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex