Hry pro dospělé v pc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
3.5.24 13:25
@Anonymní píše: Více

Vy si asi co se dospelosti a vyspělosti týče můžete podat ruce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.5.24 13:26

Pro mě to teda divný až tak není, ale hodně by mi to neimponovalo. Neřeknu zahrát si v pátek dvě hodiny jako relax, ale jestli smaží denodenně, tak nechápu, co na něm vidíš. Čas na tebe si udělá alespoň stejně tak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:27

@unuděná kdyz byl single tak hral kazde volno..kdyz s nim travim cas ja tak nehraje. Nedava prednost hram. Ale nahodou mel otevreny notebook kde mu ten kamos psal a me to lezi v zaludku zda lhal nebo nelhal. Nehraje uz denne.

• Citovat
  • Upravit
10251
3.5.24 13:28

To jsi velmi vzácný člověk :-). Statisticky totiž lidé lžou zhruba dvakrát denně. Dokonce když se dva cizí lidé seznámí, zpravidla se první lži dopustí do deseti minut od začátku konverzace.
Nemusí se přitom nutně jednat o lži s nějakým zlým úmyslem, to vůbec. Ale jakkoliv upravená pravda je lež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:29

@Premek_Orac aha :mrgreen: sem hodne uprimna a jednam narovinu a opak mi proste vadi a desi me to..

• Citovat
  • Upravit
10251
3.5.24 13:31

Lže přítel i ostatním, nebo máš dojem, že pouze tobě?
Přemýšlelas o tom, proč ti lže? Co je ten důvod, co ho k tomu vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.5.24 13:31

Ježiši u těch her se normálně bavěj, klidně i o tématech mimo hru, tak proč by to měla být hned lež? :nevim: Ustřelil jsem ti hlavu vole, vem si ibáč :nevim: Nebo něco z tebe teče, nechceš uhlí? Prostě primitivní puberťácké konverzace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:32

@Premek_Orac zname se kratce ze seznamky. A zda mi lze nevim, proto jsem sem napsala s dotazem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.24 13:33

@unuděná :mrgreen: :mrgreen: ale on mi rekl ze je to ke hre..a co by mohlo bejt ve hre o ibalginu a uhlí? A kdyz sem se divne divala tak rekl ze mi to ukaze a ja mavla rukou..ale furt mi to lezi v zaludku

• Citovat
  • Upravit
53190
3.5.24 13:35

Vždyť jsem ti to teď napsala, jak to klidně mohlo být ke hře :nevim: Myslím, že tím svým příšerným podezíráním zadusíš každej vztah. Tobě bych začala taky lhát, i když normálně to nedělám, protože bych se bála, co se ti zase nebude pozdávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:37

@unuděná napsala jsi mi to. Ale ja to nechapu ustrelil sem ti hlavu vem si ibac? :mrgreen: nechapu to to jim to ta hra nabizi? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2447
3.5.24 13:39

Hlavní divný je, že někdo dokáže být takhle ignorantský ke koníčkům partnera. Neříkej ní, zejinak máte fungující partnerství :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
3.5.24 13:40

Uff, ty jsi stihacka 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:41

@Annonymní_007 ale my jsme v pohode. Ja se jen zde ptam zda mi nemohl lhat. Chci se jen ujistit. Jinak v pohode. Hrat muze ale kdyz je semnou tak hrat nechce. To si zvolil sam

• Citovat
  • Upravit
53190
3.5.24 13:42

Co jim hra nabízí? Tys v životě nehrála žádnou PC hru nebo co? U toho si obvykle píšeš, nebo kecáš s protihráči :nevim: Přesně v duchu těhle smysluplných vět, co jsem ti napsala. Protože co si máš taky pořád říkat? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí