Hubnutí- Břicháč Tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lfm
111
25.9.24 10:28

Holky ja se k vam asi na par dni pridam. Nepotrebuju uplne hubnout, ale ac mam k brichaci Tomovi hodne nutricnich vyhrad, tak proste to, jak jsou ty recepty jednoduchy a na kazdy tyden nahystany nakupni seznam, to je skvely. Ja jen do kazdeho dne pridam nekolik vajec a mozna tvaroh. Jinak je jojo efekt jiste 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.24 11:28

@Lfm nebude jojo efekt, ten první týden je schválně lehčí jídlo kvuli pročistění a to fakt funguje :lol:,já taky přidávála(i při kojení),tvarohy, sýry, mozzarelu, vajíčka :-) ale ten první týden má být fakt lehčí a na váze to jde vidět, splasklější břicho.

• Citovat
  • Upravit
1123
25.9.24 14:21

Holky já začala včera, mám po hormonální léčbě a 6 kg nahoře, vždy mi pomůže..Jinak 1 týden je silenej pro mě, ale je dulezitej…akorát místo dopolední svačiny jedu ovocný stavy jinak bych se nevy…🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9086
26.9.24 04:30

Vařím BT zcela běžně i bez potřeby hubnout. A pro celou rodinu. Líbí se mi jeho recepty, že je výběr pestrý, akorát položek, žádné zbytečné nesmysly v receptech nebo plácání páté přes deváté. Rychlá, jednoduchá, lehce stravitelná jídla. Není tam nic, co by bylo proti něčemu. Značka ideál. Takže fandím v rozhodnutí. Vydržet a naučit se, jak vařit jeho nebo podobná jídla běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9086
26.9.24 04:35

Na podobný způsob je i Katchaba. Má taky stránku na fb a knihy receptů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
27.9.24 08:57

Tak začal někdo taky? nebo umřu hlady sama 🤣 🤣 🤣Je šílený vařit zvlášť sobě a zvlášť rodině, to jim tak zavidim 🤣ať už je pondělí 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lfm
111
27.9.24 09:24

Ano, ja jedu. Vcera jsem delala tu polivku z cervene repy…. Jako bylo to s velkym sebezaprenim, vypadala odpudive… ale nakonec musim rict s tou zakysankou to bylo fakt dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
27.9.24 18:43

@Lfm tak tu já nedávám, tenkrát jsem ji vyzvracela v obchoďáku tak na to nikdy nezapomenu a dělám si Batatovou.dnes mám kuličky s bramborem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.6.25 14:18

Holky, když to tady tak čtu, tak nevím, jestli se smát nebo brečet. Břicháč Tom mám knížku 29denní plán skvěle promyšlenou. Ale pokud ji nedodržujete, tak nemůžete čekat výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková