Hubnutí chůzí - zkušenosti

188
17.3.16 18:50

Hubnutí chůzí - zkušenosti

Zhubla některá z vás chůzí? Myslím tím třeba procházky nebo vystoupit o zastávku dříve a dojít do práce po svých. Četla jsem teď na forech zkušenosti lidí, kteří jen vyměnili tramvaj/bus za chůzi a kila šla dolů sama. Problém je, že pracuji skoro v centru Prahy a prodírat se mezi turisty se mi moc nechce :mrgreen: Ale přijde mi to jako fajn alternativa. Sama zkušenost nemám, proto mě zajímají ty vaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mufina
17.3.16 18:54

Já jsem takhle zhubla po prvním porodu, chodila jsem všude pěšky, ale chce to svižnou chůzi, na tom Václaváku to asi nebude mít smysl. Můj muž chodí taky pěšky do práce z Vršovic na Václavák cca 3,5 km a je hubený jak nikdy nebyl, i když u něj hlavní důvod byl, že celý den sedí u počítače, tak aby měl pohyb :)

• Citovat
  • Upravit
6525
17.3.16 19:05

@leslie01 No a co vyrazit o víkendu do přírody. Kdysi dávno se tomu říkalo… turistika. Dneska je pro to možná nějaký modernější výraz. /?/ A ano, chůze pomáhá hubnout úplně parádně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 19:16

15 minut svižné chůze 5× týdně a úprava stravy a 18kg dole :dance:

• Citovat
  • Upravit
188
17.3.16 19:22
@Anonymní píše:
15 minut svižné chůze 5× týdně a úprava stravy a 18kg dole :dance:

Opravdu? Tak to je dobrá motivace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9176
17.3.16 19:25

Já odhodila před měsícem kolo, na kterém jsem jezdila do práce denně 2.5km tam a 2.5km zpět. Trochu pomohl stravou a mám 3,5kg dole. Ale chce to min 30minut svižné chůze, jako když spěcháš. Občas si vyjdu o víkednu tak 10km, tedy 2 hodiny chodím, odvezu se budem někam busem a jdu pěšky domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.3.16 19:37

Chodím 5× v týdnu cca 5-6 km (3 do a 3 z práce, zhruba) a nevím, zda hubnu, ale chůze je parádní na hubnutí, je to přirozený pohyb a hlavně neomrzí, máš cíl :palec: akorát tedy mi to dohromady dá jen 40 minut, jdu asi moc rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 19:37

@leslie01 denně cca 10 kg s kočárkem, to víš, že se to projevilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.3.16 19:41

Nezhubla jsem, ale ani nepřibírám, což je při mém jídelníčku docela zázrak :lol: Upravit stravu tak to jde dolů určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
17.3.16 19:53

Ano, zhubla jsem tak deset kg za zimu. cca hodka denně svižným tempem a k tomu střídmý a pravidelný jídelníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.3.16 19:57

Taky mám dobré zkušenosti s chůzí. Teď v zimě většinou chodím doma na běžeckém pásu a taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
17.3.16 20:02

Známá takhle zhubla 15kg ani né za půl roku. Chůze je snad nejlepší přirozený pohyb:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.16 20:02

Kamrádka chodí každý den hodinu, fakt do toho šlape. Za dva měsíce má 6kg dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.3.16 20:07
@leslie01 píše:
Zhubla některá z vás chůzí? Myslím tím třeba procházky nebo vystoupit o zastávku dříve a dojít do práce po svých. Četla jsem teď na forech zkušenosti lidí, kteří jen vyměnili tramvaj/bus za chůzi a kila šla dolů sama. Problém je, že pracuji skoro v centru Prahy a prodírat se mezi turisty se mi moc nechce :mrgreen: Ale přijde mi to jako fajn alternativa. Sama zkušenost nemám, proto mě zajímají ty vaše.

Ja jsem shodila par kil (asi osm) behem roku a pul v novem meste. Drive jsme bydleli ve vetsim meste na rovince, k dispozici MHD. Ted jsme v malem meste bez MHD, kopcovity teren, do mesta cca 2km z kopce, zpet do kopce, k babicce pres cele mesto. Auto beru velmi zridka, jinak to chodim skoro denne pesky. A myslim, ze jsem shodila tim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.3.16 20:32
@nostress píše:
Taky mám dobré zkušenosti s chůzí. Teď v zimě většinou chodím doma na běžeckém pásu a taky super.

Můžu se zeptat, jakou rychlostí na tom pásu chodíš a jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková