Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 19 let a potkal jsem docela fajn holku. Teď už se bavíme docela dlouho a mám ji hrozně rád. Povahově je to hodná a milá holka. Každopádně když u mě spala, zjistil jsem, že si nečistí zuby a nemeje se kazdej den ani obden. Mám se snažit holku změnit nebo ji radsi nechat být? Jinak je ji píše: Více
A jak dlouho u tebe spala?
@cukýnečka píše:
A jak dlouho u tebe spala?
Byla u mě třikrát z toho jednou to bylo cely víkend
@Anonymní píše:
No tak se jí zeptej proč se nemyje nebo si nečistí zuby? Třeba u sebe neměla svoje hygienické potřeby a bylo ji to blbý se tě zeptat?
Je citit, chodí špinavá? Pokud by si necistila zuby, tak bys to zjistil na dechu a stavu zubů i bez přespání.
Kde a jak dlouho jste spolu byli? Ja se taky nesprchuju úplně denně a obcas si vecer nevycistim zuby, a za spindiru se nepovazuju ![]()
A kdyz se jede na vikend na čundr, jejej ![]()
Nebo se taky muze nejakym způsobem stydět, pouzit tvou koupelnu, nebo treba vyuzivat verejne prostory (sprchy), nekde mimo domov. Nebo ma nahlou kůži, problem s chlorovanou/nechlirovanou vodou, co ja vim ![]()
Se ji zeptej, normalne a bez posmechu, muze to mit dobrý důvod ![]()
Kdyz nekde jen prespim, tak s sebou taky kolikrat netaham nic. Sprcha nez odejdu, dalsi az se vratim. Cizí kartacek bych si nepujcovala ![]()
Tys behem toho vikendu sel do sprchy a ona jen sedela a koukala? Ji příště rekni, at jde s tebou
Myslím, že hygieny nedbalá dívka by byla poznat na sto honů…
Jestli je ještě takový mládě, tak se asi stydí. Já jsem se v jejím věku taky styděla požádat svého prvního kluka o mýdlo a ručník… Zdá se to jako blbost, ale bylo mi to prostě trapné. Úplně náhodou došlo k tomu, že jsme zůstali neplánovaně u jeho babičky a já s sebou měla jen kartáček v tašce do školy (nosila a nosím jej s sebou pořád).
Třeba neměla kartáček nebo se styděla. Měl jsi jí nabídnou ručník, kdyby chtěla použít koupelnu.
@zuza92 píše:
Třeba neměla kartáček nebo se styděla. Měl jsi jí nabídnou ručník, kdyby chtěla použít koupelnu.
Aby ho zapomnela 3×, to uz asi neni nahoda
.
@Anonymní píše:
Priste ji vem vecer do koupelny a ukaz ji, co vsechno tam muze pouzit a dat ji cistej rucnik. Rekni ji, ze jestli si zapomnela kartacek, tak mate novy nahradni.
Muj syn mel slecnu a bylo to to same, ale citit nebyla. Az kdyz u nas asi 2 mesice bydlela, tak jsem videla, ze ona ty navyky nema. Prislo mi to hodne zvlastni, protoze jinak o sebe jakoze dbala.
Spolu uz nejsou…
Je mozny, ze to z domova nauceny nema. Nektery rodice jsou v tomhle proste divny.
Ale muze to byt i jakasi lenost, pohodlnost, nebo smrncnuta s nejakou diagnozkou ![]()
Zažila jsem holku, která se nechtěla koupat jinde než doma. Prohlašovala, že se myje pátek, sobota a neděle, přes týden na intru vůbec. Problém byl, že od úterý se s ní dalo komunikovat v min. 3 metrové vzdálenosti, kvůli smradu. Na intru jsme jí to zkoušely vysvětlovat slušně a když to nepomohlo šla do sprchy násilím. Od té doby zařadila středu.
@Aspera píše:
Zažila jsem holku, která se nechtěla koupat jinde než doma. Prohlašovala, že se myje pátek, sobota a neděle, přes týden na intru vůbec. Problém byl, že od úterý se s ní dalo komunikovat v min. 3 metrové vzdálenosti, kvůli smradu. Na intru jsme jí to zkoušely vysvětlovat slušně a když to nepomohlo šla do sprchy násilím. Od té doby zařadila středu.
To si neumím představit jak to probíhalo
?
Osobně si neumím představit den bez sprchy, ale teda ani to, že se někdo v neděli vykoupe/ osprchuje a v úterý už smrdí na 100 honů ![]()
Ahoj,
no, je tak trochu zvláštní, že si nevyčistí ani zuby a alespoň neopláchne své intimní partie, když ví a určitě předpokládá, že se bude s tebou při nejmenším líbat a samozřejmě může dojít na sex. ![]()
Chápu, že tě to určitě zaráží a že ti je trapný, to na ní narovinu vybalit.
Opravdu bych zkusila, navrhnout jí společnou sprchu, včetně čištění zubů.
A nebo ji můžeš třeba v rámci nějakého společného nákupu, navrhnout, že si koupíte zubní kartáčky, určené jen pro příležitost, když je zrovna u tebe.
Samozřejmě, že jí to řekneš s taktem a láskou, aby se neurazila.
Jste hodně mladí, určitě o různé spontánní srandičky nemáte nouzi.
Věřím, že si určitě poradíš. ![]()
@prokr píše:
![]()
![]()
To si neumím představit jak to probíhalo
?
Osobně si neumím představit den bez sprchy, ale teda ani to, že se někdo v neděli vykoupe/ osprchuje a v úterý už smrdí na 100 honů
Poprvé jí tam holky nacpaly v oblečení, podruhé už věděla čeho jsou schopné a šla se umýt. Hodně se potila a fakt to nešlo. Bohužel jsou takoví lidé co fakt smrdí a je to děs.
Dobrý den, je mi 19 let a potkal jsem docela fajn holku. Teď už se bavíme docela dlouho a mám ji hrozně rád. Povahově je to hodná a milá holka. Každopádně když u mě spala, zjistil jsem, že si nečistí zuby a nemeje se kazdej den ani obden. Mám se snažit holku změnit nebo ji radsi nechat být? Jinak je ji 17