Neustálý hysterický řev 3m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1638
30.10.11 23:42

zkuste Bachovy esence na zklidnění..malá je taky brala, má taky 3 měsíce..doporučuju pročíst tady na diskuzi trauma z porodu, nemůže si nést třeba následky? naše malá asi ano..šok že je venku :-)
bachovy esence hodně pomohli …a mám vysmáté miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
30.10.11 23:44

byla neklidná, vzteklá a uplakaná…chudinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
31.10.11 09:48

Bessy - potom co vám řekli na neurologii, že je malý dráždivý, doporučili vám něco, co by mu pomohlo? Cvičení, relaxace, kapičky - dělali jste něco nebo jen čekat, až to přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
31.10.11 18:54

Ahoj, nedělali jsme vůbec nic,žádné doporučení. Ale vlastně jak začal vnímat-prohlížení ručiček, hraček atd…tak se to začlo hodně lepšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
31.10.11 19:35

ahoj, tak to je jako by si psala o nás :-) malá má taky tři měsíce… už od narození je to, jak říká má doktorka, dráždivější miminko, kvůli tomu jsme ještě ani neočkovali … takže je malá hodně chovaná, vyřvávat jí fakt nenechávám… no a asi poslední týden je to fakt extrém, i procházky jsou náročný, skoro celou cestu malou na jedný ruce a kočárek v druhý, kolikrát už ani klasické chování nezabere, jediný co je skoro tutovka je tygřík, ale musím u toho chodit :-)) A hodně nám pomáhá měnění aktivit…dneska jsme se od rána nezastavily (jízda autem, plavčo, úřady, nákupy, oběd venku, dlouhá prochajda) a malá je o poznání klidnější :-) jo a pokud potřebuji doma něco udělat a nemůžu přitom malou chovat, tak jí pustím vysavač :-))

PS: už jsem si dokonce objednala šátek na nošení, tak pevně doufám, že zabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
31.10.11 20:51

my na tý neurologii byli, když bylo malýmu měsíc. On měl velkou porodní hmotnost 4,75 a 55 cm. proto prý byl takový,prý to maj miminkaˇbuď z hodně malou por.hmotností nebo velkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.10.11 21:04

Ahojda, řešila jsem přesně před třetím měsícem to samé, jen ten hrozný vytrvalý pláč byl od navečera. Koupila jsem probiotické kapičky - 630,– za pidi lahvičku 8-o , kde píší účinek do 14 dnů. Po necelém týdnu byl klid :palec: . Ty peníze fakt za to stojí. Koukni na účinky a myslím, že budeš přesvědčená, jako já je používat. Vím, je to na mašli, když nevíš, proč brečí a neustává to. Řvala jsem taky, mateřství mě nebavilo, přemýšlela, zda jsem vůbec měla mít dítě a další divný myšlenky. Teď jsou zase jiné vrtochy, ale je mi fajn a s malou si to užíváme. Drž se a doufám, že to bude brzy dobré. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
31.10.11 22:19

to bessy: no to by odpovídalo, my jsme zase byly extra prťaví - malá se narodila v 41tt a když jsme šly z porodky tak měla 2,46 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.11 07:04
M-F- píše:
Ahojda, řešila jsem přesně před třetím měsícem to samé, jen ten hrozný vytrvalý pláč byl od navečera. Koupila jsem probiotické kapičky - 630,– za pidi lahvičku 8-o , kde píší účinek do 14 dnů. Po necelém týdnu byl klid :palec: . Ty peníze fakt za to stojí. Koukni na účinky a myslím, že budeš přesvědčená, jako já je používat. Vím, je to na mašli, když nevíš, proč brečí a neustává to. Řvala jsem taky, mateřství mě nebavilo, přemýšlela, zda jsem vůbec měla mít dítě a další divný myšlenky. Teď jsou zase jiné vrtochy, ale je mi fajn a s malou si to užíváme. Drž se a doufám, že to bude brzy dobré. Pa

ty máme taky a babycalm.. jsou obojí vyýborné a malá prďánkuje jak o život :mrgreen: Už jsem přišla na to, čím to je. Má reakci po očkování. Minulý týden dostala hexu :cry: Co si tak teď o očkování pročítám, jsem zděšená!!!

• Citovat
  • Upravit
1865
1.11.11 10:06

MF - ty probiotické kapičky jsou ale jen na prdíky, ne? My s prdíky problém nemáme, prdíkuje sám a už od narození. Tady se nic nezměnilo, předpokládám, že to nejsou prdíky, které mu náhle vadí.
Ručičky už si prohlíží, pak si je strčí do pusinky, zkouší sát a je navztekaný, že nic neteče :lol:
Zkusila jsem haipu, ale to naprosto odmítal, jen jak se jí dotknul, tak hysterák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
1.11.11 11:53

Ahoj, zkus si nastudovat Dunstan Baby Language na youtube, abys poznala, proč vlastně pláče. Já s tím začínám, tak uvidíme jak překonáme Barčino večerní řvaní, pořád nevím jestli je to kolika, únava, či co… http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.11.11 12:11

Prý jsou na to, že se miminkám v bříšku tvoří z mléka pěna, která je tlačí. Tyto kapičky ji neutralizují a mimi to nebolí. Dále jsou výborné na obranyschopnost a odolnost vůči nemocem. Je možné, že nám to přešlo samo a ty kapičky s tím neměly co do činění, ale myslím si, že ne, protože se to rovnalo pozvolna. Uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí