Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kulíšééék píše:
blběřekla bych,že jsem pološílená větší je hroznej vztekloun a samozřejmě mi rodinka vymluvila dvojkočár,že ho nebudu potřebovat haaa každopádně dalo se to zvládat než jsem dala většího syna hlídat na dva dny k babičce kde byl i můj brácha,který mu aktivně vzal dudlík… jak jsem dřív měla v poledne hodnoučkýho chlapečka,ktarý si vzal plyšáka dudu a šel si poslušně hajnout sám a chrněl třeba tři hodiny tak ted se z toho stalo peklo dvě hodiny šílenýho řevu,který mi bud vzbudí,nebo rozpláče druhýho prcka a já od něj nemůžu odejít protože by řev vygradoval nanovo je to už týden jsem pokousaná pokopaná a docela zoufalá,ještěže máme funkčního tatínka,kterej jak příjde domu o všechno se postará a já mám od šesti padla… uf to jsem si ulevila
jinak skutečně závidim všem co mají v pohodě děti po třech letech,ale kdybych mohla rozhodla bych se stejně
protože ten mladší je opravdu hodnej andílek a já bych na potrat prostě jít nedokázala!
Neboj, bude líp… Až budou větší, budou si spolu spíš hrát než s větším věkovým rozdílem. Teď věřím, že to je hoooodně náročný. I já někdy šílím a to jsou skoro čtyři roky od sebe.
Teda,viděla jsem v HM hračky Avio a musím říct,že jsem byla docela zklamaná. Připadali mi takové rozviklané a nestabilní,ale třeba šlo jen o vystavený vkus. No další kandidát vypadl. Máme Loolu a jak jsem na ní nadávala,tak oproti Aviu je stabilní a pevná ![]()
jpichova píše:
Teda,viděla jsem v HM hračky Avio a musím říct,že jsem byla docela zklamaná. Připadali mi takové rozviklané a nestabilní,ale třeba šlo jen o vystavený vkus. No další kandidát vypadl. Máme Loolu a jak jsem na ní nadávala,tak oproti Aviu je stabilní a pevná
to byl asi špatně sestavený kus. já viděla Avio asi ve 4 obchodech a žádný nebyl rozviklaný..
a to jsem třeba taky viděla speediho (Quinny), kterého mám doma 4.rok, a byl rozviklaný až hrůza, proti mému, co drží..
ono to dělají blbě utažené spoje, nýtky, nevím, prostě někdy se stane.. ale fakt viděla jsem 4 a všechny OK, a že já s nima kývu
![]()
taky si myslím,že to byl špatnej kus ja na avio nedam dopustit je to nejlepší golf.kočárek co jsem měla.ted jsme ještě pořídili chicco skip (k babičkám) a to je teda mazec řekla bych,že je dělaný abyjen dobře vypadal,ale asi nejde srovnávat kočár za trojku s kočárkem za devět ![]()
Taky na mě nepůsobil rozviklaně, ale jak už jsem psala, cena opravdu neodpovídá.
Ale vypadá kráááásně… ![]()
Právě,žě designově byl krásný,ale tohle mě uplně vyděsilo. No ještě zajdu do Babyparku,tam mívají celkem dobře sestavené kočárkya uvidím. Nechce se mi dávat takové prachy a pak být zase zklamaná
Tak to jsem zvědavá, co nakonec vybereš. Doufám, že Avio a dočkáme se dalších recenzí… ![]()
ja jsem majitelkou Avio cca. od dubna a jsem max.spokojena, je skvele ovladatelny, na miste se otoci bezproblemove a da se ovladat i jednou rukou.operku na nohy jsem neresila,jelikoz dcerka uz byla vetsi a v kocarku ani nespi. Je skvele skladny a i kdyz je tezky, tak se slozi tak, ze ho vezete za sebou jako kufr, takze ta vaha ani tolik nevadi
a hlavne ho nema moc lidi coz se mi taky libi ![]()
prosim tě máš k němu i tašku? já pořád přemýšlím zda ji potřebuju,nebo ne
jestli ti na kočárku dobře drží..já mám tašku z hlubokýho a pořád mi sjíždí dolu.
jinak s tebou souhlasím jezdí se s ním parádně já ho prostě miluju mám ho od prosince a neměnila bych!
jj mam k nemu tuhle tasku, ale ja ji tam uz moc nevozim, dceru mam uz vetsi, tak nemusim tahat tolik veci a to nutny narvu do kabelky ![]()
Ta je pěkná ta taška, ale ta origoš k Aviu taky nevypadá špatně. ![]()
Ahoj holky chystam se kupovat inglesinu avio pro meho 20mes. syna..,ale nevim zda je to dobry napad na zimu..??? neporadi nekdo??:( dekuju
nanožník je super teplý a prcek se tam vejde určitě i s fusakem (mě se v něm kluci střídaj 28měsíců a 8měsíců krásně se vejdou oba),lehčí terén zvládá dobře jako tráva a tak samozřejmě drncá z kočárku (zippy) před aviem mě brněly ruce i když jsem jela po chodníku ,ale do sněhu nevím možná by mohla být výhoda ty nezdvojené kolečka.. já ho mám od prosince,ale jsme z Phy a u nás na chodnících moc sněhu nebývá…se zippy (zdvojena kolečka )jsem se sněhem hodně rvala i přes aretaci předních koleček na to byla nejlepší ing.magnum ta jezdila sama
super golfač co se týče ježdění v terénu a sněhu bylo bugaboo bee jenže můj tehdy 17měsíční chlapeček v něm vypadal jako,když je mu malej tak jsem se ho nerada zbavila a pořídila avio ,které miluju ![]()
Uvazuji o nakupu tohoto kocarku, muzu se zeptat, jak je to s tou operkou nozicek? Stve vas to hodne? Ditko ted jezdi v teutonii spirit, normalne ma nohy dolu a teda zatim me nenapadlo, ze by mu to vadilo. Spis si tak pokopava. V kocarku uz teda nespi, to jen na nejake dlouhe ture a na tu stejne i v budoucnu budu brat sportak.
A co jinak, jste spokojene? Ja vybiram mezi Inglesinou Avio a Mamas and Papas Solou. Jeste jsem koukala na Bebe confort Elea, ale ten ma hodne siroky rozchod prednich kolecek a bojim se, ze bych vsude narazela, taky nema nanoznik, tak ten jsem vyradila.
Uz treti den obchazim obchody, protoze mi prijde hrozne utratit takovych penez za kocar, ale proste ty co stoji do peti tisic jsou strasne ![]()
terak píše:
Uvazuji o nakupu tohoto kocarku, muzu se zeptat, jak je to s tou operkou nozicek? Stve vas to hodne? Ditko ted jezdi v teutonii spirit, normalne ma nohy dolu a teda zatim me nenapadlo, ze by mu to vadilo. Spis si tak pokopava. V kocarku uz teda nespi, to jen na nejake dlouhe ture a na tu stejne i v budoucnu budu brat sportak.A co jinak, jste spokojene? Ja vybiram mezi Inglesinou Avio a Mamas and Papas Solou. Jeste jsem koukala na Bebe confort Elea, ale ten ma hodne siroky rozchod prednich kolecek a bojim se, ze bych vsude narazela, taky nema nanoznik, tak ten jsem vyradila.
Uz treti den obchazim obchody, protoze mi prijde hrozne utratit takovych penez za kocar, ale proste ty co stoji do peti tisic jsou strasne
Já Solu mám a Avio jsem chtěla jako golfečky k ní. Eleu jsem také tenkrát vyřadila,nakonec zvítězila Sola a jsem moc ráda. Po Aviu pokukuji také,mám ještě favorita Callisto a Xtreet. Ale tím,že má Sola 10 kg a je to v podstatě sporťák,tak chci už něco lehčího,ale musí to mít spojenou rukojeť. Avio má kolem 9kg myslím a tak si říkám,aby to nebylo na jedno brdo se Solou. Líbí se mi Xtreet,má jen kolem 6,5,ale holky tu moc spokojené nejsou
A zase si kupivat těžké golfky nechci a ty levné se mi prostě nelíbí
.
Myslím,že pokud se Ti líbí Sola,tak lehčí a spíš golfková varianta je Urbo,ale u toho se mi zase nelíbí podvozek. Je teda dražší,ale má krásné barvy.
Je to těžké najít vyhovující kočár,skoro vždy je to kompromis.