Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petrunka87 Tak si neber do pusy matky, ktere maji matersky cit i k diteti malemu par centimetru a nebyly by schopne se ho zbavit, prestoze je to legalni…
Mohla bys mit aspon tu slusnost nesoudit, ze jine maji jit na potrat
.
Kdyz jde o to, jak to probiha, da se to vygooglit, o tom neni treba diskutovat. Probiha to tak, ze zaplatis zadanku u gynekologa, dojdes do nemocnice, tam te uspi, dite z tebe dostanou rozcupovane na kousky, pujdes domu a budes mit prikazane 6nedeli. Jestli ti konkretne tvuj gynekolog k tomu neco rekne, ti tu nikdo nepovi… Moje doktorka by rekla, jini asi ne…
@Petrunka87 píše:
@j.a.n.i1 absolutně netusis, v jaké jsem situaci, tak mě nesud, nemáš na to žádný právo
Tu situaci jsi popsala hned na prvni strane. Rozesla ses s ex po 8 letech a po 3 mesicich uz jsi v 10. tt s jinym, na coz se necitis. Sorry, ale on te ten novy pritel bez ochrany znasilnil?
@Anonymní píše:
@Origamia jo aha…co bys dělala ty kdyby ses po sedmi letech rozešla s partnerem, odešla kvůli tomu ze by ses zamilovala jinde a po týdnu zjištění těhotenství bys zjistila ze nový přítel tak úplně nemá charakter a je to kurevnik? Ano, měla jsem se chránit, bohužel jsem se asi chránila málo
A to, ze je otec tveho ditete kurevnik bez charakteru, muzes zjistit i po roce, dvou a s jiz narozenymi detmi. Taky bys je sla utratit? Je to vina ditete, zes spatne vybrala jeho otce?
@Petrunka87 píše:
@j.a.n.i1 absolutně netusis, v jaké jsem situaci, tak mě nesud, nemáš na to žádný právo
Ale ale,a ty druhé soudit můžeš?Že soudíš o nezodpovědnosti?
@Petrunka87 píše:
Pro me jsi bezcitna nezodpovedna kravka a je mne jedno, v jake situaci ses, zabit dite v tak pokrocilem tehotenstvi je hnus nejvetsiho kalibru
… a neboj, karma ti to krute vrati!!!
@Ketris píše:
Pro me jsi bezcitna nezodpovedna kravka a je mne jedno, v jake situaci ses, zabit dite v tak pokrocilem tehotenstvi je hnus nejvetsiho kalibru… a neboj, karma ti to krute vrati!!!
No, na karmu nevěřím, ale jinak souhlas. Nejsem proti potratům, ale do háje, tak pokud dítě nechci, tak se chráním a pokud ochrana selže, tak to řeším hned, tj. do 6tt to člověk stihne, pokud je rozhodnutý, že na potrat půjde.
@Ketris jjo, tobě to karma taky jednou vrátí za tenhle tvůj komentář, tak si na mě vzpomen ![]()
@Petrunka87 Neboj, ja mam karmu cistou a nikdy bych nezabila sve dite, jen pro sve pohodli ![]()
@j.a.n.i1 Presne tak! Tohle mi dokaze opravdu dost hnout tlakem.. do 6 tt to taky pochopim, ale uz skoro v 11 tt dat pryc? To je nezodpovednost a melo by se to brat jako vrazda.
@Ketris přečti si po sobě své komentáře…ty jsi normální psychopatka
@Petrunka87 Proc psychopatka? Zkus se na chvilo vzit do pohledu nekoho, kdo tu vec, kterou ty beres jako cosi, ceho se zbavis a budes v pohode, vnima jako lidskou bytost. Pro me je to treba totez v 11., 14. i 35. tt. Nevidim vyrazny prelom, je to proste dite v nejake fazi vyvoje.
Tvg zas se to tady resi jak kdyby slo o vase vnouce. Zakladatelko gynekologovi do toho nic neni, nikomu do toho nic neni. Je to jen tve rozhodnuti a je legalni. Zadna z holek, ktere pisi o tve zrudnosti ti nebude na dite prispivat, spolupecovat, vychovavat a hlidat. Pak nasleduji diskuze na tema prispevku od statu a zas vsichni “starej se o dite sama, kdyz sis ho poridila bla bla bla”. Takze nikdo tvuj zivot nezijeme, rozhodnuti je jen na tobe. Jo mohlas jit driv, ale cas jeste mas.
@Šarlota4 nejsem ještě pevne rozhodnuta ale moc Ti dekuju za slušně napsaný názor ![]()
@Petrunka87 píše:
@Šarlota4 nejsem ještě pevne rozhodnuta ale moc Ti dekuju za slušně napsaný názor
Tak to se ještě chvilku rozhoduj a ono se to vyřeší samo…
@rozand protože psát tady ze mi to karma krute vrátí, ze jsem kravka a ze je to vrazda se mi zda dost přes čáru !!!! Stát dáma přede mnou tak ji tak rozbiju tlamu ze ji vlastní máma nepozná !