Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
29.12.18 20:24

@j.a.n.i1 a ty už se do mě taky neser, buď tak hodna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
29.12.18 20:25

@Petrunka87 Já si budu reagovat na co chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
29.12.18 20:25

@Petrunka87 :mrgreen: Je videt, ze te zere svedomi :lol: Par facek bys mela dostat ty, ze se neumis chranit a nevazis si lidskeho zivota. Dale to resit nebudu, jednou to poznas sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
29.12.18 20:26

@j.a.n.i1 Tady je to ztrata casu, podle reakci a toho, co chce udelat je jasny, ze moc inteligence nepobrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.12.18 20:26
@Petrunka87 píše:
@rozand protože psát tady ze mi to karma krute vrátí, ze jsem kravka a ze je to vrazda se mi zda dost přes čáru !!!! Stát dáma přede mnou tak ji tak rozbiju tlamu ze ji vlastní máma nepozná !

nechápu proč ti tady holky píšou že jsi kravka, naopak jsi moc hodná, že nebudeš mít dítě, pro společnost jedině dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
29.12.18 20:27

@Kaileee No.. i tak se to da rict :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
29.12.18 20:34
@Petrunka87 píše:
@rozand protože psát tady ze mi to karma krute vrátí, ze jsem kravka a ze je to vrazda se mi zda dost přes čáru !!!! Stát dáma přede mnou tak ji tak rozbiju tlamu ze ji vlastní máma nepozná !

Jenže ty zase pochop, že je tady spousta žen, které se ROKY snaží o mimi, mají za sebou několikrát IVF apod. a stále se ho dočkat nemůžou a ty, jen proto žes udělala chybu ve výběru svého partnera (a možná se dostatečně nechránila), si chceš nechat vzít dítě. :nevim: :nevim: To je hold pro tyto holky jak červená na býka - bohužel pro tebe. Já sama se o dítě snažila rok a osm měsíců. Kdysi tady byla diskuse o tom jak jedna dítě chtěla, pak ho chtěla dát pryč a mě bylo přímo do breku, že kdejaká ***** do jiného stavu přijde a neváží si toho a já ne a ne :zed: :zed: :zed:
Už to tu padlo několikrát - co bys dělala, kdyby ses dozvěděla, že chlap je prevít, v nějakém 7.,8. měsíci - měla bys tu sílu ho dát pryč?? Nechala bys to dítě v porodnici jen proto, že víš, že chlap se na tebe tak akorát vykašle??
Snažila jsem se tě pochopit, ale to, jak tu za svou chybu kopeš kolem sebe, to se zdá přes čáru zas mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 20:36

@Ketris muzu se zeptat kolik mas děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 20:37

@Kaileee aaaaaa další psychopatka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.12.18 20:38
@Petrunka87 píše:
@Kaileee aaaaaa další psychopatka :potlesk:

podle tvých měřítek určitě jsem, nechali jsme si s manželem naše dítě a vychováváme ho spolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 20:39

@Kaileee tak buď šťastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
29.12.18 20:47
@Petrunka87 píše:
Stát dáma přede mnou tak ji tak rozbiju tlamu ze ji vlastní máma nepozná !

P.S. tebe mít před sebou nějaká dlouholetá snažilka, tak ti taky tu hubu rozbije tak, že tě vlastní máma nepozná..
Teď to není nic proti tobě, ale pro takovu ženu jsou tvé problémy naprosto malicherné :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 20:57

@werajsik a veris tomu ze já se snažila s ex 6 let a ivf mám taky za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
29.12.18 21:06

@Petrunka87
Tak co řešíš, proboha!!!! 8o 8o 8o Buď ráda, že jsi konečně v tom. Jestli máš dobré zázemí v rodině, tak o ničem takovém ani nepřemýšlej!!! Ten správný chlap se taky časem objeví.
Nebo se můžou dít zázraky a ex tě bude chtít i s tím „cizím“ dítětem. Já vím, že je to jak z červené knihovny, ale občas se zázraky dějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.18 21:09

@werajsik ex je ve finále taky peknej blbec, takže nevim…myslíš ze to můžou byt hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí